reklama
agunia ty mi tu uśmiech na twarzy trzymaj

i pamiętaj wątroba nie mięso teściowa nie rodzina

moję dziecię rwie katalogi tatusia jakies ogrodowe a ile ma przy tym radochy mam nadzieję że ja też będę się uśmiechac nadal jak pietruszka wróci z pracy i odkryje ich brak
mam nadzieję że nie potrzebne mu były
no dawno do nich nie zaglądał
a najwyżej pogada trochę więcej:-)

to jak wadasz???bo wodę na kawę nastawiam

moję dziecię rwie katalogi tatusia jakies ogrodowe a ile ma przy tym radochy mam nadzieję że ja też będę się uśmiechac nadal jak pietruszka wróci z pracy i odkryje ich brak

kochana to zapraszam do mnie wietrznie mokro i do tego kałuże wielkości bajoraPati dałam za nie 199,99, ile proponujesz? Nie musisz płacic teraz jakk nie mozesz...
Aniu, jak u na by sie deszcz przydal, duszno parno i ciezkie powietrze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agunia a w cactoramie są fajne takie małe papryczki ja ma 2 doniczki jedną czerwono -żółtą drugą zielono -żółtą papryczki kwitną non top a mam je już z pół roku do sosu bajka jakie pikantne a koszt 6 złinfo dla fane kwiatów: wczoraj w Biedronce kupiłam za 8.99 zł ładną dracenę w doniczce i super wygląda na parapecie w kuchnidzisiaj pojadę chyba po drugą za resztki z portfela
bo strasznie by pasowały dwie

anka26_x_07
Mama Laury :)
Widzę miód cud i malina w świecie małżeńskimmiłego wieczorku :-):-):-)

oj ja tez mam spokojnego Aniolkano to fajną wam mężul lekturke na nocke wybrał taka akuratnia do spania
słyszałam bo mojej kolezanki dominik mial masakra mam nadzieje ze nigdy mnie to czekac nie bedzie
swoja droga tak teraz doszlam do wniosku ze ja mam nader spokojne dziecko
a tfu zeby nie zapeszyc
ale naprawde![]()
wspolczuje ale koncowka jesdt najgorsza Kobieta jest juz zmeczona cala ciazaNo to dzisiaj pospałam błeehe- pól nocy sie obracałam z boku na bok budziłam sie co chwile
a teraz 5.30 juz sie obudzilam i koniec![]()
pisz w kalendarzu tak co nie zapomniszwitam porannie
wczoraj ogladalismy komedie na polsacie i poprostu zaselam na siedzaconie dalo sie opanowac.przebudzilam sie przed 23,poszlam sie umyc i dalej spac.
no i po 6 zrobilam malej mleko teraz i juz sie nie klade.dzis jade z dziewczynami do alergologa.
dobrze ze siostra ma wolne to wyjdzie po nas na pociag i z nami pojdzie bo sama z 2 to by bylo ciezko u lekarza.
pogoda poki co jeszcze jest.dopiero wieczorem maja dojsc do nas burze,oby bo wolalbym nie brac parasolki.
pierwszy dzien w szkole dobrze.ja oczywiscie wiecznie spozniona wiec wczoraj mialam nizle tempo do szkoly ale zdazylam przed przerwa
zapisze to w kalendarzu
Medeuska jak sie czujesz?bylas u lekarza?

kazda korzysta kiedy sie da heheh moja bajke ogladaKawka stoi, zaległości nadrobione, tak więc witam porannie i biorę sie a odpisywanie , b już słysze bąbolinę jak się kręci, ale może z pół h posiedzi w łóżeczku grzecznie, hihi
biedna musiala sie nacierpiec i bardzo dobrze ze kase oddaliKochana, leżą bedne w szafie i światła dzienego nie znają, jeśli chcesz, podam Ci wszystkie dokładne wymiary, długość szerokoś w łydce, tylko weż je i ciesz sie nimi
As no dnia to ja Ci nie zazdroszcze, od czego teściu ten wylew dostał?
Co do uszolków mojej malutkiej, zadzwoniłam do właścicielki, opowiedziałam całą sprawę, ta się wściekła, mało przez tel do mnie nie wyszł, żeby to biedne uszko zobaczyć, prosiła by natychmiast z małą przyjechać, pojechaliśmy, niestety nie byuło tej suki co to zrobiła, a szefowej bardzo zalezy zeby wiedziec która, jak zobaczyła uszko i ta rożnicę, to przysiegam zrobila sie purpurowa, Piotr był i widzial. Poprawiła, naprzepraszala sie, i obiecała , ze dojdzie która i robote już ma za sobą. Mala przezyla, ale jak tylko weszłyśmy do salonu zaczela palakac, nie pomagalo zagadywanie, zadne obrazki, naklejki i rysowanie buziek na rączce, no, ale babka szybko i juz po krzyku. Acha, no i kase oddała.
No pychota, moja raz spróbowała ( sypac na innych uwielbia ) i całą garśc zaserwowała sobie do buzi, ale szybko zjażyła, że mało smaczne
Na moja działała suszarka, jak tylko ja wlanczaliśmy już zasypiała, więc jak juz nabrala przyzwyczajenia to nagrałam ja na telefon i usypianie trwało pół minuty.
lepiej wyrwij szybciej przestanie bolecWitam :-)
całą noc nie spałam bo mnie bolał ząb :-crazy: i teraz tez mnie boli a boję sie isc go wyrwac cholernika
Mąż pojechał złozyć dokumenty do rodzinnego bo ostatnio jak bylismy to było strasznie duzo ludzi
Dzieci w szkole oczywiscie nie obeszło sie bez grymasów szczególnie Wojtek Wczoraj przyszedł to nawet planu nie spisałł bo stwoerdzil ze pani nie dawałaja mu tłumacze ze teraz nie ma tak że dostaje na kartce tylko pani podaje
ręce opadają
wkoncu masz nkWitam i ja
Mlody juz w szkole a dziewczynki mi szaleja po domu:-);-)
Jestem jakas niewyspana ,chociaz szlam dosyc wczesnie spac i wstalam po 7
Pogoda oki i jest bardzo cieplo
Udalo mi sie wejsc na nk,ale wszystko inne mi mega omulnie chodzi![]()
fajnie tez bym chciala chociaz na godzinke oddac LaliA u nas dzisiaj leje i burze mamy.
A moje dziecko do 14 do 20 jedzie do tesciowej![]()
Ja przebilam jak Laura miala 9mc byl tylko placz przy wystrzale a potem jak wyszlysmy juz byl spacerekWitajcie babeczki :-):-):-):-):-)
a bardzo chciałabym przebić uszy Oliwce ale nie da rady na raziebyłam juz z nia kilka razy i stale jest to samo,ryk,histeria,nawet kosmetyczna się do niej nie zblizy a ona nie chce nawet wejść do gabinetu
ostatnio kosmetyczna powiedziała że na razie zebym sobie odpuściła że ona jej nie ruszyżeby odczekac pare miesięcy,żałyje że nie przebiłam jej uszu przed roczkiem, w tedy nie byłaby świadoma a teraz dupa,nie da sobie i już
![]()
ja tez trzymalam na receJa dlatego moim tez przebijalam przed roczkiem
A poza tym to nie bylo zadnego fotela tylko trzymalam Je na kolanach:-)

musi bardzo fajnie wygladacHej, kawka się robi, zaległości prawie nadrobione ale roboty mam dzisiaj sporo więc niestety nie posiedzę z Wami za długo:--
-
-
-(
zgadzam się z Tobą w 100%czuję się tak samo
ależ Ty żyjesz intensywniejak dla mnie to za bardzo i za szybko, jak Ty dajesz radę
trzymam kciuki za Zuzię żeby wszystko poszło szybko i sprawnie, i szybciutko wracajcie do domku
coś późny ten spacer
mężuś przyjechał to jesteś rozgrzeszona
a nie lepiej spróbować tego zęba uratować? ja mam taką dentystkę co potrafi praktycznie każdego zęba wyprowadzić, mojej mamie odbudowała całego a był tylko mały, ułamany i popsuty kawałeczek
Ja wczoraj byłam z Misią u stomatologa, trzebabyło wyrwać kolejną czwórkę górną, mam nadzieję, ze to już koniec bo nie wiem jak byśmy to obie przeżyły po raz kolejnywszystkie zęby są zdrowe a tylko górne czwórki jakieś słabe a przy jej wadzie serduszka nie mogły zostać:-(a przedwczoraj wypadła jej druga dolna jedynka
i teraz tak śmiesznie sepleni, a mówiła bardzo ładnie i wyraźnie, wszystkie sz, cz i nawet r.

cos sie przejasnia ale pewnie nie na dlugo bo zapowiadali deszczPati dałam za nie 199,99, ile proponujesz? Nie musisz płacic teraz jakk nie mozesz...
agunia-ln
Fanka BB :)
w moim zapyziałym mieście nie ma castoramy niestety:-agunia a w cactoramie są fajne takie małe papryczki ja ma 2 doniczki jedną czerwono -żółtą drugą zielono -żółtą papryczki kwitną non top a mam je już z pół roku do sosu bajka jakie pikantne a koszt 6 zł![]()

zastanawiam się czy sobie czegoś nie kupić na allegro, tam jest sporo takich fajnych i oryginalnych roślin, moja kumpela kupiła nasiona dziwaczka i wszystkie jej wzeszły

anka26_x_07
ja z doskoku bo ogarniam mieszkanko 
POpoludniu ma wpasc na kaw Agnieszka z Emily
Zrobilam wczoraj sernik na zimno wiec sie objemy
A wlasnie mi sie przypomnialo
Wczoraj moj jak wrocil to Laura juz spala
Moiw do mnie patrzac na nia
Zobacz Kochanie jak by bylo extra jak kolo Laury lezalby maly kinderek

A ja do niego powiedz mi to za 2 lata

Stwierdzil ze teraz trzeba zaczac sie starc bo potem to On za stary bedzie

Stwierdzil ze teraz trzeba zaczac sie starc bo potem to On za stary bedzie

Ania no wkońcu chłop bierze sprawy w swoje ręceja z doskoku bo ogarniam mieszkanko
Stwierdzil ze teraz trzeba zaczac sie starc bo potem to On za stary bedzie![]()

ale fakt fajnie gdyby lali miała rodzeństwo

antoś padł więc idę ogarnaić domek i prasowanie mnie czeka

ale z kawką wpadnę

hehe ja se moge proponowac - to Ty decydujeszPati dałam za nie 199,99, ile proponujesz? Nie musisz płacic teraz jakk nie mozesz...

hehe no ciekawe czy bedzie Wam do smiechuagunia ty mi tu uśmiech na twarzy trzymaji pamiętaj wątroba nie mięso teściowa nie rodzina
moję dziecię rwie katalogi tatusia jakies ogrodowe a ile ma przy tym radochy mam nadzieję że ja też będę się uśmiechac nadal jak pietruszka wróci z pracy i odkryje ich brakmam nadzieję że nie potrzebne mu były
no dawno do nich nie zaglądał
a najwyżej pogada trochę więcej:-)

ja narazie to se moge kupowac mam juz w 1 pokoju az 6 kwiatow a najlepsze jest to ze nie ma ich gdzie dawac bo dostalam ostatnio na urodziny zrszta moj m lubi kwiaty to tez zrobil zapas...info dla fane kwiatów: wczoraj w Biedronce kupiłam za 8.99 zł ładną dracenę w doniczce i super wygląda na parapecie w kuchnidzisiaj pojadę chyba po drugą za resztki z portfela
bo strasznie by pasowały dwie
trza bylo zabawki pozrzucac z polek zeby mialy gdzie stac

mniam sernikkja z doskoku bo ogarniam mieszkanko
Stwierdzil ze teraz trzeba zaczac sie starc bo potem to On za stary bedzie![]()
no a mnie tak naszlo na mycie okien i wlasnie co skonczylam, jeszcze poodkurzam i potem bedziemy sie zbierac do lekarza.....
ale u nas duszno - bedzie potem padac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anka26_x_07
Malikna ja nigdy nie chcialam miec jedynaczki ale moj musi jeszcze poczekac nie ma tak lapu capu
Patrysia samolot masz wieczorem to przylatuj na sernik

Patrysia samolot masz wieczorem to przylatuj na sernik

Podziel się: