reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja wlaśnei sie obudziłam:sorry:

poprasowałam i o 9 sie połoyłam i dopiero teraz wstalam:sorry::sorry:

juz sobei wyobrazam te 22:szok::-D

nieeee:szok: jeszcze nieee:szok: jeszcze za wczesnie..... za małe moje dzidzi:szok:

a tak wogóle to nie wiem jak duze jest teraz, bo mam dopiero 10tego wizyte...:confused2: a ostatni raz bylam 3 tyg temu czy jakos tak i wtedy miała 1600:sorry:

Miala czy mial heheh bo slyszalam ze ma byc chlopczyk:-D:-D:-D:-D

Luna
wiem ze wszystko mialabym za soba ale wiesz zjak jedno dorosnie to zawsze te male w domku sie ma :))

Agunia
milego popoludnia

Dowikla no to zaszalalas z tym snem ale jak pogoda nie dopisuje to zawsze mozna drzemke szczelic:rofl2:

reklama
A no to mów Aniu, że ty planujesz sobie w domku mieć wiecznie maleńkie słodziaki:-D:-D. No tak, są dwie strony medalu.

Medea, A Ty to się lepiej przyznaj, że nie chcesz rodzić, :-Dprzyjdie czas wyjścia nie będzie mała będzie wiedzaiła kiedy ma się zacząć pchać, a niestey dziołchy tak mają, że wcześniej z reguły z nas uciakają. A tak mi sie przypomnialo teraz, jak chora bylam i nic ni moglam, to kilk wierszy napisałam ( a dawno juz tego nie robiłam) jak je obrobie to wstawie do rowu.

Ostatnia edycja:
ja z doskoku bo ogarniam mieszkanko :)

POpoludniu ma wpasc na kaw Agnieszka z Emily
Zrobilam wczoraj sernik na zimno wiec sie objemy:-p

A wlasnie mi sie przypomnialo
Wczoraj moj jak wrocil to Laura juz spala
Moiw do mnie patrzac na nia
Zobacz Kochanie jak by bylo extra jak kolo Laury lezalby maly kinderek:szok::szok::szok:
A ja do niego powiedz mi to za 2 lata:-D:-D:-D
Stwierdzil ze teraz trzeba zaczac sie starc bo potem to On za stary bedzie:-D:-D:-D:-D

Smacznego sernika życzę :tak::tak::tak: no to do roboty Kochana :-D:-D:-D

Witam po południu. Kubek śpi na reszcie, os sąsiadki psa dostałam do pilnowania żeby nie piszczał cały czas. Małe to takie i wszędzie się wepcha hehe :tak: ale pogoda, padało 10 minut i po wszystkim. Przynajmniej potem będę mogła z młodym na dwór wyjść i zakupki zrobić :tak: ale mi się nic nie chce, z miłą chęcią poszła bym spać :tak:

Ja się ostatnio dowiedziałam że moja koleżanka jest w ciąży. Jedno już ma, nie całe 8 miesięcy a tu drugie :no: masakra a z niej to typowa blondynka. Nawet pierogów ugotować nie umie :no: miała wyjechać ze swoim do Belgii bo tam pracuje ale teraz to chyba w domu zostanie :no: jej mama prawie wszystko robi. Ja nie wiem jak tak można. Ona siedzi w domu z dzieckiem ani nie zrobi obiadu ani nie posprząta bo ona nie ma czasu, nie umie :no: jej mama to chyba z pracy teraz będzie musiała zrezygnować bo ona sobie nie da rady za chiny :no: a jeszcze taki małe mieszkanie mają że szkoda gadać :no:

U mnie tylko wieje :tak: jak na razie się nie chmurzy i oby tak zostało :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beata sporo jest takich kobiet oc nie umieja nic w domu zrobic i mamy za nie wszystko robia.
Ja mam kumpele co ma 2 dzieci i meza mieszka u mamy i nic nie robi- Wszystko mama.
Jak maz wrocil z pracy i nie bylo obiadu to mu zrobila 3 kanapki:-D:-D:-D

Cześć kobitki, nie nadrobię bo nie mam kiedy :-(

Ale mam dla was coś do śmiechu :-p

Lecę dzisiaj z Niki do rehabilitanta po nowy zestaw ćwiczeń :tak:

Pozdrowionka.

reklama
Becia, nie nadrobiłaś, to Cie informuję po raz kolejny-zamówiłam nasionka żywych kamieni, bo przez Ciebie sen powiek mi zganiały i ogłaszam, ze jeśli się nie przyjmą, to przyjadę i ukradnę TWOJE!!!

Do góry