reklama
taki juz nasz los chyba przez jeszcze troche tygodniDokladnie mam tak samo
powiedzcie mi co można zrobić ze śliwek oprócz powidła, kompotu i zamrożenia?!bo już mi się pomysły kończą a śliw wcale nie ubywa...
Knedle i zamrozic.Ja uwielbiam
eh nie mnie by bylo szkoda tyle wydacNo szczerze mowiac to tak az mi glupio powiedziec ale 3700 auc.Wiem ze to bardzo duzo ale ja nie zamierzam pozniej kupowac innego a i sobie tlumacze ze w koncu dostane polowe z becikowego no i maz z pracy.Ale on mi sie tak bardzo podoba a w koncu raczej to beda moje jedyne dzieciaczki no i w koncu tez nie jezt tak ze nas nie stac
ja tez uwielbiam ze sliwkami albo z truskawkami, ale mi slina poleciala, zaraz ide przylookac czy w zamrazarce jakies sie nie zapodzialy gdziesKnedle i zamrozic.Ja uwielbiam
no bo wlasnie to co ja biore jest chyba najtansze, a to jest dokladnie to samo, to kup sobie AsmagB nastepnym razem, bedzie taniej![]()
A na co wy ten magnez bierzcie.Marta a bierzesz jeszcze Fenoteral?
fakt jest spory, ale doszlismy do wniosku ze po jakis malych sklepikach to i tak nie bedziemy z nim chodzic, ale zreszta zobaczymy, chcialabym go zobaczyc na zywo... wtedy bede mogla sie wypowiadac bo w necie to wzytsko fajnie wygladaJumper Duo 2w1 TAKO wydaje sie calkiem fajny i cena bardzo przystepna tylko ze taki wielki
no na te skurcze macicy mam ten magnez i fenoterol tez biore co 8h, a Ty jak tam bierzesz tez? jak tam twoje stawiania brzuszka?A na co wy ten magnez bierzcie.Marta a bierzesz jeszcze Fenoteral?
reklama
Masz racje na zywo to na zywofakt jest spory, ale doszlismy do wniosku ze po jakis malych sklepikach to i tak nie bedziemy z nim chodzic, ale zreszta zobaczymy, chcialabym go zobaczyc na zywo... wtedy bede mogla sie wypowiadac bo w necie to wzytsko fajnie wyglada