reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

powiedzcie mi co można zrobić ze śliwek oprócz powidła, kompotu i zamrożenia?! :szok: bo już mi się pomysły kończą a śliw wcale nie ubywa...

reklama
No szczerze mowiac to tak az mi glupio powiedziec ale 3700 auc.Wiem ze to bardzo duzo ale ja nie zamierzam pozniej kupowac innego a i sobie tlumacze ze w koncu dostane polowe z becikowego no i maz z pracy.Ale on mi sie tak bardzo podoba a w koncu raczej to beda moje jedyne dzieciaczki no i w koncu tez nie jezt tak ze nas nie stac
eh nie mnie by bylo szkoda tyle wydac ;) choc my dostaniemy najprawdopodobniej poza 2 tys becikowego od panstwa jeszzce 2 tys becikowego samorzadowego od miasta, bo nie pracujemy tylko studiujemy, to bedzie razem 4 ale tyle to mi szkoda na wozek hihih, ja kupie chyba tez za 2200 z fotelikami razem tako jumper duet, a najwyzej pozniej go sprzedam a kupie jakas leciutka spacerowke

Jumper Duo 2w1 TAKO wydaje sie calkiem fajny i cena bardzo przystepna tylko ze taki wielki
fakt jest spory, ale doszlismy do wniosku ze po jakis malych sklepikach to i tak nie bedziemy z nim chodzic, ale zreszta zobaczymy, chcialabym go zobaczyc na zywo... wtedy bede mogla sie wypowiadac bo w necie to wzytsko fajnie wyglada

reklama
Do góry