No tez biore fenoterol a brzuch i tak swoje ale ciagle powtarzalam im w szpitalu a oni ze tak moze byc i juz.Tak wiec staram sie nie panikowac i nie skupiac na tymno na te skurcze macicy mam ten magnez i fenoterol tez biore co 8h, a Ty jak tam bierzesz tez? jak tam twoje stawiania brzuszka?
reklama
ja tez juz wyloozowalam troche, ale powiem Ci ze odkad biore ten magnez to mi sie robi o wiele rzadziej tak, jak wczesniej potrafilo byc do 20 razy na dobe, tak teraz 3-5 razyNo tez biore fenoterol a brzuch i tak swoje ale ciagle powtarzalam im w szpitalu a oni ze tak moze byc i juz.Tak wiec staram sie nie panikowac i nie skupiac na tym
No to moze tez sprobuje brac magnez mi kazali brac jeszcze nospe ale srednio pomagaja tez juz wyloozowalam troche, ale powiem Ci ze odkad biore ten magnez to mi sie robi o wiele rzadziej tak, jak wczesniej potrafilo byc do 20 razy na dobe, tak teraz 3-5 razy
maggie_f
Fanka BB :)
maggie_f a napisz jaka tam jest zawartosc tego mg i tej wit B, bo ja nie mam tego w indeksie lekow i nie moge sprawdzic czy jest tyle samo....
1 tabletka powlekana zawiera:
substancje czynne:
jony magnezu (w postaci magnezu mleczanu dwuwodnego) - 48 mg Mg2+ (1,97 mmol)
pirydoksyny chlorowodorek (wit B6) - 5 mg
oraz substancje pomocnicze...
e mi to tez ta nospa nic nie dawala, ale po jakims tygodniu brania tego magnezu z B6 zauwazylam popraweNo to moze tez sprobuje brac magnez mi kazali brac jeszcze nospe ale srednio pomaga
1 tabletka powlekana zawiera:
substancje czynne:
jony magnezu (w postaci magnezu mleczanu dwuwodnego) - 48 mg Mg2+ (1,97 mmol)
pirydoksyny chlorowodorek (wit B6) - 5 mg
oraz substancje pomocnicze...
to ma troszke wiecej magnezu i B6 pewnie dlatego jest drozszy
emwu76
A idzcie Wy Baby Jagi wstretne. Poprostu nie da rady i tyle ! Nie da sie nadrobic tego co piszecie nawet jak sie jest nieobecnym jedno przedpoludnie. Od Wczoraj wieczorem do teraz zabazgralyscie 13 stron
.
Czytalam troszke ale odpuscilam. Wskakuje w temat w srodku
Widze ,ze tu dzisiaj ksiagarnia sie zrobila
.
Co do usg to nie jest szkodliwe bo to nie jest promieniowanie tak jak RTG tylko to jest UltraSONOgram czyli fale dzwiekowe. Tyle przynajmniej mi wiadomo na ten temat
Co do wozka. My juz dawno wybralismy wozek mimo ,ze jeszcze nie kupilismy. Martwilam sie ,ze dosc drogi bo jednak wydatkow sporo. I mowie ,ze wozek skoro najdrozszy to chyba kupimy na poczatku. Moj M przypomnial mi ,ze z tego wszystkiego dla dziecka to najdrozszy bedzie samochod
. I fakt. Musielismy zmienic moj samochod po pierwsze ze wzgledu na wiek auta a po drugie dlatego ,ze nam kombi bylo potrzebne. Nas bedzie razem z dzidzia 5 - do tego wozek , jakies walizki i jak sie zmiescic do normalnego samochodu. na dodatek moj M ma swoje autko ale jest 4os. Jest w nim zakochany po uszy i nie ma szans zeby go sprzedal. Tak wiec dzis zrobilismy pierwsze dzidziusiowe zakupy - nowe autko.
Przygotowalam tez szafe i chyba zaczniemy kupowac co tam nam do tej szafy dzidziusiowej trzeba
Czytalam troszke ale odpuscilam. Wskakuje w temat w srodku
Widze ,ze tu dzisiaj ksiagarnia sie zrobila
Co do usg to nie jest szkodliwe bo to nie jest promieniowanie tak jak RTG tylko to jest UltraSONOgram czyli fale dzwiekowe. Tyle przynajmniej mi wiadomo na ten temat
Co do wozka. My juz dawno wybralismy wozek mimo ,ze jeszcze nie kupilismy. Martwilam sie ,ze dosc drogi bo jednak wydatkow sporo. I mowie ,ze wozek skoro najdrozszy to chyba kupimy na poczatku. Moj M przypomnial mi ,ze z tego wszystkiego dla dziecka to najdrozszy bedzie samochod
Przygotowalam tez szafe i chyba zaczniemy kupowac co tam nam do tej szafy dzidziusiowej trzeba
emwu76
My niestety nie mamy tak dobrze jak wiekszosc z Was i zadnych spadkow po innych dzieciach nie bedzie. jedynie bujaczek dostalam a reszte musimy sobie kupic.
Mialam napisac na watku ALBUM ale nie moglam sie wczoraj zalogowac wiec pisze tu. Wszystkie macie cudowne brzuszki. Wygladamy wszystkie bardzo ciazowo ale wciaz nie ociezale
. Czyli tak jak te babki w gazetach
. Zadko kiedy pokazuja zdjecia kobiet w 9 miesiacu. Chyba najladniej jest okolo 7 . Zgadzacie sie? Takie pileczki - kuleczki.
A dzis moj maly tak fikal i kopal i pierwszy raz zauwazylam przesuwajace sie lokcie, piastki czy piety
Cokolwiek to bylo- widac bylo jak przesuwa sie tuz pod skora z gory na dol - cudowne uczucie.
Mialam napisac na watku ALBUM ale nie moglam sie wczoraj zalogowac wiec pisze tu. Wszystkie macie cudowne brzuszki. Wygladamy wszystkie bardzo ciazowo ale wciaz nie ociezale
A dzis moj maly tak fikal i kopal i pierwszy raz zauwazylam przesuwajace sie lokcie, piastki czy piety
nowamagdak
mam tak samo... za każdym razem różowa szczoteczka i tak zapchany nos z rana, że aż niemiło...
mnie dentysta powiedział żeby używać w ciąży pasty Lacalut Aktiv. W sumie jest okej jak dla mnie
nowamagdak
A próbowałaś używać wody morskiej takiej w spray'u?
Dziewczyny, dziś mi ktoś podpowiedział sposób na złą morfologie - strasznie stary patent. Bierze się garść rodzynek i zalewa wrzątkiem. Następnego dnia zjada się rodzynki a wodę wypija.Słyszałyście kiedyś o tym????
ale to ma poprawić nasz stan czy ma poprawić tylko chwilowo wynik?
reklama
oj mim mezczyzni juz od pewnego czasu tak robia ale to jest takie fajne uczucie, jak dotkne tam gdzie sie przesuwaja te koczynki po brzuszku to czuc te male nóżki hihihiA dzis moj maly tak fikal i kopal i pierwszy raz zauwazylam przesuwajace sie lokcie, piastki czy pietyCokolwiek to bylo- widac bylo jak przesuwa sie tuz pod skora z gory na dol - cudowne uczucie.
mnie dentysta powiedział żeby używać w ciąży pasty Lacalut Aktiv. W sumie jest okej jak dla mnie
tez mi polecil, ale ja jej nie lubie dla mnie jest w smaku obrzydliwa i w ogole nie odsiweza oddechu ja lubie taka MAX POWER MINT hihi