reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

Co dziś robicie na obiadek??
Ja debiutuję w placku po węgierku...zobaczymy co wyjdzie ale sosik zaczyna ładnie pachnieć. Najgorsze to tarcie ziemniaków na tarce :-D

reklama
Co dziś robicie na obiadek??
Ja debiutuję w placku po węgierku...zobaczymy co wyjdzie ale sosik zaczyna ładnie pachnieć. Najgorsze to tarcie ziemniaków na tarce :-D

Aj wspolczuje, ja mam elektryczna, wrzucam gniote i praktycznie gotowe :-)

A na obiad robie roladki z indyka z serem i szynka w srodku zalewane sosem czosnkowym :-):-) Plus smazone ziemniaczki i jakas salatke ;-) cacy juz mi slinka cieknie.

Kupiłam specjalnie 4 duże ziemniaki , masakra to tarcie:-D
Ale jaka pychotka wyszła mniam .Zjadłam 2 i pękam.
Zobaczymy co powie mój mezulek, jak mu posmakuje to nich kupuje mi sokowirówkę:-Da wiem że posmakuje, już ja go znam:-D

Dziewczynki w związku z moją anemią przykazanie dla mnie brzmi " mięso jedynym słusznym przyjacielem ciężarnej";-) Tylko ja już z nie mam pomysłów na dania z mięsem. nie chcę już jeść tego samego..
macie może jakieś pomysły? sprawdzone przepisy?

Dziewczynki w związku z moją anemią przykazanie dla mnie brzmi " mięso jedynym słusznym przyjacielem ciężarnej";-) Tylko ja już z nie mam pomysłów na dania z mięsem. nie chcę już jeść tego samego..
macie może jakieś pomysły? sprawdzone przepisy?
Mi już uszami wychodzą kotlety i też pomysłów nie mam , a też mam jeść miecho bo anemia.Ale nie samycm mięchem człowiek żyje więc jem brokuły , kalafior itp tam też jest żelazo.

reklama
a mnie miecho tez juz wychodzi uszami... pomimo tego ze nie mam wykrytej anemi, jak przyjdzie robic obiad to nic mi do glowy nie przychodzi i zawsze jakies miecho, ziemniaki i salatka.... nudzi mnie juz to strasznie ale nic innego nie potrafie w danej chwili wymyslec :oo:

Do góry