reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

LUNKA
Duuuzo zdrowka i oby Wam szybko przeszlo:tak::tak::tak::tak:
Tak jak pisala ANABUBKA ja dla malej tez polecam enterol i np jakis lakcid:-):tak:

ANABUBKA
Pewnie ze sie przyzwyczaje ,tylko ciekawe kiedy:-D:-D:-D:-D:-D

Mlody juz w szkole a dziewczynki jeszcze na szczescie spia:-):tak:

reklama
Mała ma tylko biegunke, ja byłam na antybiotykach, mała nie. Wkładka jakieś 15 cm. O Moni już odpisałam.

Patrz, ja się męcze a zapomniałam, że mam 3 rodzaje leków na biegunkę, no ciemna maso!!!:-D:-D:-D
Skocze do apteki i sie zaopatrze dla Małej. Wielkie dzięki.

Dziś jest piątek???? Matko myśłałam, że czwartek, z tego wychodzi ze zapomniałam jakiejs tabletki anty wziąść, no i kurde znów na gumie...:wściekła/y:

o Moni przeczytalam
to Twoja ma tez niezla STOPKE:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
czyli pewnie z kapci tych niebieskich juz wyrosla
ehhhh sklerozo!:-D
ale w sumie 2 dziecko bym sie wam przydalo:-)

ANABUBKA
Pewnie ze sie przyzwyczaje ,tylko ciekawe kiedy:-D:-D:-D:-D:-D

Mlody juz w szkole a dziewczynki jeszcze na szczescie spia:-):tak:
[/B]

kiedy sie przyzwyczaisz?????????
NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ale organizm sie tak ustwai ze nawet w dzine wolny bedziesz sie ok7 budzic:-D:rofl2:
moja mala wlasnie wstala.oglada teletubisie ,rysuje i spiewa jednoczesnie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki Dowikla, na szczęście nie jest żle, tyle, że czesto jedna nan nocniku a druga na klopie, hihi
Anabubka, Prosze mi tu o drugim nic nie wspominac, nie stac mnie na porod w innym szpitalu a w tym na pewno!!!!!!!!!!!!!!! nigdy rodzic nie bede, wole w domu pod stołem, nogami sie zapre, rękoma przytrzymam i bedzie lepiej niz tam!!!!!
No z tych niebieskich wyrosła, moment jej sie nóżka ruszyła, że wszystkie za male sie zrobily, ale w CCC kupiliśmy jej sliczne i bardzo wygodne butki za 20zł. Sa rewelacyjne i tak jak ona butów nosic nie chciala w ogóle, tak teraz nosi nawet w domu!

kiedy sie przyzwyczaisz?????????
NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ale organizm sie tak ustwai ze nawet w dzine wolny bedziesz sie ok7 budzic:-D:rofl2:
moja mala wlasnie wstala.oglada teletubisie ,rysuje i spiewa jednoczesnie:-)
Oczywiscie ze nigdy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A w dni wolne to napewno nie wstane o 7;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

A Paulina juz w szkole???

Moja jeszcze spi, a ja odgodziny ruszam na sniadanie i tylka zwlec nie moge, ale len, Słonkiem sie uz nacieszylam, ciemne chmury ruszyly ku mnie:)
A w biedronce sa bardzo fajne pojemniki na reklamówki i foliówki , mozna je przykrecic albo przykleic od wewn strony drzwiczek szafki, ja tak zrobie jak tylko odbiore...W koncu pozadek!

No to moje wlasnie wstaly:no::no::no::no:
Wiec powoli zmykam bo juz slysze jak czyms tam rzucaja

Zjemy sniadanko i na 10;30 jestem umowiona z siora bo jade po ksiazki dla mlodego i mam nadzieje ze juz dzisiaj beda

Oczywiscie ze nigdy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A w dni wolne to napewno nie wstane o 7;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

A Paulina juz w szkole???

moze i nie wstaniesz ale bedziesz sie przebudzac.zobaczysz:-)
Paulina juz w szkole.sasiadka zawozi tak jak w tamtym roku.a ze dzis sasiadla ma wolne to tez dzieciaki odbierze:-):-):-):-)
dzis koncza 11.30

Moja jeszcze spi, a ja odgodziny ruszam na sniadanie i tylka zwlec nie moge, ale len, Słonkiem sie uz nacieszylam, ciemne chmury ruszyly ku mnie:)
A w biedronce sa bardzo fajne pojemniki na reklamówki i foliówki , mozna je przykrecic albo przykleic od wewn strony drzwiczek szafki, ja tak zrobie jak tylko odbiore...W koncu pozadek!

o ja wasnie musze sobie cos takiego kupic,tyle ze nikt sie do biedronki nie wybiera:-(

No to moje wlasnie wstaly:no::no::no::no:
Wiec powoli zmykam bo juz slysze jak czyms tam rzucaja

Zjemy sniadanko i na 10;30 jestem umowiona z siora bo jade po ksiazki dla mlodego i mam nadzieje ze juz dzisiaj beda

a Ty tylko na lajtach:-)

Witam piątkowo.Dziś ja jak zmokła kura wróciłam do domu.:-D:-D:-D

witamy zmokla kure domowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
u mnie troche tylko popaduje i chmury troche jasniejsze

wstawilam wlasnie fasole na fasolke po bretonksu
i wczoraj podgotowalam grzuyby a dzis je wrzuce w sloiki,duzo nie bedzie bo wiekszosc trobaczywych byla i to maslaki:szok:
no ale sucho bylo.duzo nie bedzie ale po trochu i sie uznbiera

po tym dzisiejszym deszczu i cieplej nocy,ziemia ugrzana to powinny sie ruszyc grzyby

reklama
Do góry