kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Kwiatuszek wiem jedno -niektórzy lekarze to konowały i niepotrzebnie straszą. Jestem prze szczęśliwa że trafiłam na swojego i ufam mu bezgranicznie. Prowadził moją poprzednia ciążę i nie zmieniłabym go na nikogo innego. Lekarze niepotrzebnie straszą -dziecko jak dziecko -jedno rośnie szybciej inne wolniej. Przecież nie jest tak że każde rodzi się mając określony wzrost czy wagę -wszystko jest orientacyjne -i tak też dzieci rosną -różnie. Nie liczy się pomiar jednego usg tylko wzrost dziecka -postęp. Nie ma się co martwić.
posty cytuje sie naciskając na każdym z cytowanych plus jest w rogu prawym dolnym posta i później wszystkie wpadają w odpowiedź po naciśnięciu odpowiedz -spróbuj
Dziękuję za pokrzepiające słowa i wskazówkę w sprawie cytatów. Teraz będe pisać mniej postów ;-)
Byłam u ginka i opowiedział mi o zdarzeniu. Dyżur 3 w nocy wpada kobieta w 23 tc i chce ze łazmi w oczach usg bo UWAGA zrobiła w nocy kupę a zawsze robi w dzieńa naczytała sie w necie ze to może oznaczać że dziecku nie bije serce i położyło sie na jelitach i stąd ta kupa. Dziewczyny -mam nadzieję że my nie będziemy kiedyś przedmiotem lekarskich anegdot bo ta mnie zwaliła z nóg -ze śmiechu:-)
a ta historia wygrywa