reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Bardzo Wam dziekuje dziewczynki za wsparcie i miłe slowa jest to dla mnie bardzo ważne.

a moze powiecie mi jak Wy długo sie staracie??

a zapomniałam dodac ze moj M robił badania żołnierzyków i wyszło ze ma małą ruchliwość i malo plemników o prawidlowej budowie bo tylko 28%

agniesiar, jagodka... dokładnie, wolę się nie nakręcać... bo i tak wiem, że jak nic z tego nie będzie to będę ryczec jak bóbr... poza tym gorące cycki moga świadczyć o wsyztskim...:-(

Testuję 10 września... no może 9!!! :)

agniesiar, jagodka... dokładnie, wolę się nie nakręcać... bo i tak wiem, że jak nic z tego nie będzie to będę ryczec jak bóbr... poza tym gorące cycki moga świadczyć o wsyztskim...:-(

Testuję 10 września... no może 9!!! :)

Pewnie,że mogą świadczyć o wszystkim :) oby o tym co ty byś chciała?? :shocked2:

tego ci życzę!

Mnie tylko pobolewa podbrzusze....nasila się to czasami wieczorem...poza tym cisza...

ja to wszystko niby wiem ale co z tego skoro tyle miesięcy sie nie udaje nawet CLO nie pomogło a brałam przez 2 cykle

Wiem jak to jest - w poprzednim cyklu tak się nakreciła, że wczoraj musiały mnie tu dziewczyny ratować

Chciałam zrezygnować, poddać się i nawet skończyć z forum ale jakoś to przeżyłam

Co nas nie zabije to wzmocni!!!

W tym miesiącu obiecuję przestanę się nakrecać, będę myśleć pozytywnie ale nie szaleć!!!!

My też długo walczymy od 3 lat zero zabezpieczeń, od 8 cykli walka na całego z jakim skutkiem to wiesz!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiem jak to jest - w poprzednim cyklu tak się nakreciła, że wczoraj musiały mnie tu dziewczyny ratować

Chciałam zrezygnować, poddać się i nawet skończyć z forum ale jakoś to przeżyłam

Co nas nie zabije to wzmocni!!!

W tym miesiącu obiecuję przestanę się nakrecać, będę myśleć pozytywnie ale nie szaleć!!!!

My też długo walczymy od 3 lat zero zabezpieczeń, od 8 cykli walka na całego z jakim skutkiem to wiesz!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jakie to wszystko cieżkie i nie sprawiedliwe........ale nic trzeba walczyć ja mam na tyle fajnego gina ze nie mówi mi ze mam jeszcze czas tylko działa ciagle mi jakieś badania wymyśla i właśnie teraz mnie na HSG chce wysłać ale ja sie bardzo boje .....
Agniesiar a u was jest coś zdiagnozowane czy po prostu wszystko w porzadku ale i tak nie wychodzi??

:-D:tak:Może trzeba Kochane zmobilizować Krewetkę, aby nam tu dobre fluidy przekazała...:rofl2:

Troche mi sie humor poprawił, bo przyszła ta przesyłka z czekoladkami, które zamówiłam... no te wiecie... czekoladowy telegram z wiadomością... BĘDZIESZ TATĄ!!!!:szok: tylko kurcze jak przyjdzie @ to chyba sama zjem całe pudło!!!!:rofl2::eek::-D

reklama
Do góry