reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes korzystaj i bycz sie :)

Ja mam mega lenia jak z rana bylam pelna energii tak po sniadanku gdziec wyplynela:-D

MH a noz widelec przed domem wyladuje:laugh2:

Anabuba na szczescie u mnie Laura wolala mnie od 9:rofl2:

moja a reguly tez,ale dzis to przez sen chyba:eek:

Ja tez mam mega lenia nic mi sie nie chce.
Wczoraj Miłoszkowi zakupilam kapciuszki bo tak latał w samych skarpetkach po domu a ze my mamy same kafle a juz zimno sie robi.

A mały dzisiaj wstał o 9 jak nowo narodzony bez temp.

pogoda bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
wieje jest zimno....a Weroika nie ma kurtki na deszcz,
ma jakas ale nie na deszcz.babcia skroila ale jeszcze nie uszyla.mam mnadzieje ze ta pogoda ja zmobilizuje.
bieganie boso jest owszem wskazane ale jak juz dziecko dobrze chodzi,zeby nie nauczylo sie chodzenia na palcach,ni i nie po twardej terakocie:no:
po dywanach czy innych wykladzinach tak.

zrobie troche kopytek zostalo mi ziemniakow z wczoraj.moj p zje u mamy-tesciowa go zawsze ugosci:-):-):-):-):-):-):-)
przez zoladek do serca ziecia:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
my tez ponzij pojdziemy jak mala wstanie.a ze dzis przed 8 szwagiwr przyjechal i nas pobudzil mysle ze po 13 usnie gdzies

reklama
witam :-) rozpadalo sie :no::wściekła/y: mamy zaproszenie na urodziny do brykolandii na 16 dobrze ze przyjedzie po nas mąż przyjaciólki bo wogóle byśmy nie pojechali choc nie usmiecha mi sie ta impreza z 3 dzieci :-(
miłego weekendu bo ja jutro jadę na imieniny teścia w ramach prezentu zrobiłam ciasto rafaello ,siedzi juz w lodowce :-D

no i cisza.....
ja rozm=umeim te co maja sprzatanuie to sprzatnie
te co im maz wrocil do domu to cwicza:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a gdzie te panianki co sie mialy dzis lenic???????????????????????????:sorry:

ide robic te kopytka
jakby co jestem po gg;)

Ewelina nie martw sie bo po burzy przychodzi sloneczko;-)

Anabuba ja nawet z lenistwa pranie wstawilam Robi sie pochmurno wiec nie wiem czy wychodzic z domu bo musze kure na rosol zakupic i zielenine:-D

Patrysia i wygrala miska ktora mi sie nie podoba bo za chuda:eek: w stroju kompielowym jak wieszak wygladala:szok:

witam :-) rozpadalo sie :no::wściekła/y: mamy zaproszenie na urodziny do brykolandii na 16 dobrze ze przyjedzie po nas mąż przyjaciólki bo wogóle byśmy nie pojechali choc nie usmiecha mi sie ta impreza z 3 dzieci :-(
miłego weekendu bo ja jutro jadę na imieniny teścia w ramach prezentu zrobiłam ciasto rafaello ,siedzi juz w lodowce :-D

napewno bedziecie sie swietnie bawili :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
taaa sloneczko...nie wiem czy i nas bedzie kiedykolwiek moze gdy S pojdzie wkoncu do pracy i zobaczy jak to jest,bedzie przychodzil po 16 zmecozny,obiad,troszke z nami(bo mam nadzieje ze sie steskni) i juz bedzie 21. I jak ja dostane wkoncu ten staz.

A najlepszym wyjsciem by bylo gdybym do ja dostala staz a on musial z dzieckiem zostac w domku chociaz na 1 miesiac.

no i cisza.....

ide robic te kopytka
jakby co jestem po gg;)

kochana jak to gdzie?jak lenistwo to lenistwo.mi się niechcący usnęło i wstałam dopiero teraz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I jeszcze kłótnia z S. bleee dzien jak dzien.

pogodzicie sie :tak::tak::tak:

Ewelina nie martw sie bo po burzy przychodzi sloneczko;-)

Anabuba ja nawet z lenistwa pranie wstawilam Robi sie pochmurno wiec nie wiem czy wychodzic z domu bo musze kure na rosol zakupic i zielenine:-D

Patrysia i wygrala miska ktora mi sie nie podoba bo za chuda:eek: w stroju kompielowym jak wieszak wygladala:szok:
ja nawet nie wiem która to panna wygrała bo tego nie oglądałąm :no::no::no::no:

Witajcie kochane. :-)
Ja dzisiaj zaplanowałam sobie duuużo pracy, na razie tylko część zrobiona.
Właśnie obgotowuję grzybki, a potem z cebulką na patelnię mniam uwielbiam takie jedzonko.:tak:
Czekają mnie jeszcze buraki w słoiki , zakupy, no i oczywiście sprzątanie.
Zrobię też dziś dwie pyszne sałatki.
Jedną z tuńczykiem bo mój synuś ją uwielbia, a drugą z kalafiorkiem, brokułami i innymi składnikami.:tak:
No i małe przemeblowanie nas czeka.:-)

Anabuba kochana, czy ja dobrze widzę, że brałyśmy ślub tego samego dnia? tylko innego roku? :tak::tak::tak:

ewelinka po części to masz rację, że jakbyś poszła na staż , a twój M został z dzieckiem to zacząłby bardziej doceniać to co robisz... Jednak nie na wszystkich to działa.
Mój M ogólnie doceniał od początku to co robię, ale jeszcze bardziej docenił jak zaczęłam pracować na zmiany. Jak wracałam nad ranem do domu, on musiał jechać do pracy, a ja nawet na chwilę nie mogłam się położyć, no chyba, że małe usnęły. Sam zobaczył jak wracał , że ledwo chodzę i mówił żebym zrezygnowała bo się zaharuję w tej pracy...:tak: I tak też zrobiłam.
A staż wspominam b. fajnie, przedłużyli mi umowę na rok, ale musiałam zrezygnować bo nie miałam z kim małych zostawić.:-( I tu znów mój M mi przyszedł z pocieszeniem. hehhehehee A dodatkowo jeszcze zgodził się na następnego dzidziusia i to bardzo skutecznie jak widać na załączonym obrazku hehehehehehe :tak::-D

Agnes
ja tez dziś ledwo chodzę, gdybym sobie nie na planowała tyle zajeć to pewnie poszłabym w twoje ślady hhehhehehee:-)

Zapomniałam napisać, że mojego synka w zerówce uczy pani, która i mnie uczyła :-) Jestem z tego powodu baaaaaaaaaaardzo zadowolona.:-D

Joanna a Ty kochana znów kusisz łakociami :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja wiem ze na stazu bym miala dobrze bo to troszke "po znajomosci" u tesciowej(ktora akurat jest ok).
A ja nie chcem miec z nim wiecej dzieci.Ostatnio powiedzialam mu ze zamiast drugiego dziecka wole miec samochod (nie chodzilo mi ze nie kocham dzieci bo moglabym miec cala gromadke)ale o to jego zachowanie.

reklama
Witam moje kochane :-)
No wiec tak.... ja wstalam dzisiaj przed 8 ale polezelismy do po 9 z Sewkiem bo m jeszcze byl w pracy (przychodzi po 10) wiec jak przyszedl ubralismy sie i pojechalismy do Auchanu na male zakupy.... a tu zaraz tel do m ze ma zawiezc tego dj'a co zawsze :confused2: no i co ?? juz pojechal i reszte dnia bez niego :-(
tyle co zdazylismy zrobic zakupy, wrocic i zjesc sniadanie bo borok nie jadl tylko sie przebral i pojechalismy....
kupilam pare ciuszkow dla naszej malej Nikolki :-D heh pare ?? no spodenki i body :laugh2: ale super sa :tak:
teraz przed chwila skonnczylam robic przemeblowanie i sprzatac - lacznie w szafce z ubraniami Sewka.... znow powybieralam za male ciuszki po nim i sprzedalabym je na allegro bo kasa bylaby nam potzrebna ale nie wiem jak sie sprzedaje :confused2::zawstydzona/y:
aha a w Auchanie zakupilam sobie krowki cale kg :-D i teraz sie obzeram :sorry:
a moim tak szybko kopytka rosną,że :szok::szok::szok::szok:
Srednio 2 pary butów na sezon ,bo wyrastają.
Kubuś kapcie ma już 34 a buty 35.Na zimę już wiem,że rozm .36 --ecco po Klaudusii będą już dobre.
Klaudia bitą 40 :szok::szok::szok::szok:
o jejku ale maja wielkie stopy :eek:
ja mam 36 - 37 :-p
Witam wieczornie,ale się rozpisały,całe 12 stronek:szok:,wybaczcie nie dam rady nadrobić:no::sorry:.
Ja do poniedziałku się żegnam,bo na chrzest jedziemy do Katowic:szok::tak:.W domciu luzik:cool:bo chłopaków wywieźliśmy do siorki M a ja w poniedziałek wolne mam:-p:tak:.W przedszkolu znowu mnie do trójki zwerbowali:wściekła/y::wściekła/y:,chociaż nogami i rękoma się zapierałam:tak:.
Zdrówka dla wszystkich:tak:,stosunkowo udanych weekendowych nocy;-):-p:tak: laseczki;-).
zawsze tyle piszemy ;-)
udanej imprezki chrzcinkowej :tak:
Witam wszystkie Mamusie:)
Nie dam rady nadrobic tego co pisalyscie przez ostatnie dni:no: Wybaczcie:)
pisalam jakis czas temu ale i tak jestem nowa:):):)
Moj nazeczony pracuje, ja siedze z 11 miesieczna coreczka w domu. Mieszkamy w Angli ( tu tez rodzilam). Bardzo tesknimy za polska, ale niestety nie da rady wrocic:(
Wybieramy sie ze to za dwa tygodnie do domku- odpoczac od codziennosci,male wakacje:) ale jestem szczesliwa:-D
Co u Was?
pozdrawiam!
napisz cos wiecej o sobie :tak:
witam porannie
wczoraj spedzilismy bardzo mily wieczor z p:-p:-p:-p:-p
no i noc szybko zleciala.mala sie cos budzila i kilka razy mnie wolaa tak ok 4rano do 9,wiec niewsypana jestem.pewnie cos sie jej snilo
kawke juz wypilam,ale nadal w szlafroku.wczoraj wiekszosc sprzatania ogranelam ,tylko lazienka mi zostala i zmywanie:-)moze jakies pranie
p pojechal do moich rodzicow pomagac przy remoncie,no i narzeczony moejje siostry tez pzyjechal pomoc,za mieisac wesele a roboty sporo.dziewczyny ogladaja bajke:-)
no to poszaleli :-D
ja jeszcze o 10 bylam w pizamce :cool2:
Ja rowniez witam sobotnio:-)
Niby pospalam dluzej ale jestem niewyspana bo mlode mi sie budzily w nocy:no:
Dzisiaj u nas bardzo zimno a ja musze isc z mlodymi do sklepu:no:Slonca brak i wieje a wieczorkiem planujemy grilla:szok::szok::szok::szok::szok:
Zmykam sie ubrac i zrobic sniadanko
grilla w taka pogode kochana pochorujesz sie nam jeszcze :eek:
Witam sie i ja sobotnio.

niewyspana jestem :no::no::no::no: Oliwka spała ładnie tylko ze my oglądaliśmy filmy do 1.30 w nocy.

Obejrzelismy "Klątwę 3" i akurat ściągneło nam wczoraj "Oszukac przeznaczenie 4" więc też obejrzelismy.

Filmy oby dwa warte obejrzenia.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: trzymały w napięciu.

a Oliwka już pojechała,musiałąm ją spakować i już m pojechał zawieśc ją do dziadków :tak::tak::tak::tak::tak: mam wolne jupppiiii :-D:-D:-D:-D:-D:-D

zimno zrobiło sie u nas zis strasznie :tak::tak::tak::tak: jest tylko 14C ,silny wiatr,mroźne powietrze,zachmurzone,zapowiadali deszcze.ubrałąm dzis Oliwkę w jesienną kurteczkę bbbbbrrrrrrr :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jeeeeee ale Ci zazdroszcze tego byczenia :tak:
korzystaj :happy:
Ja tez mam mega lenia nic mi sie nie chce.
Wczoraj Miłoszkowi zakupilam kapciuszki bo tak latał w samych skarpetkach po domu a ze my mamy same kafle a juz zimno sie robi.

A mały dzisiaj wstał o 9 jak nowo narodzony bez temp.
no to fajnie ze temp minela :tak:
no i cisza.....

ide robic te kopytka
jakby co jestem po gg;)
jeeeeeeeee kopytka to ja juz sie ubieram i lece do Ciebie :-p:-p:-p
ale mi ochoty narobilas.... chyba na kolacje sobie zrobie :sorry:
no faktycznie niezby6t ladna - ale oczy mi sie jej podobaja :sorry::tak:

Do góry