reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja rowniez witam sobotnio:-)
Niby pospalam dluzej ale jestem niewyspana bo mlode mi sie budzily w nocy:no:
Dzisiaj u nas bardzo zimno a ja musze isc z mlodymi do sklepu:no:Slonca brak i wieje a wieczorkiem planujemy grilla:szok::szok::szok::szok::szok:
Zmykam sie ubrac i zrobic sniadanko

Jestem allegrowym szpiegiem.
Właśnie napisałam donos do Allegro.:-D:-D:-D:-D:-D
Niektórzy sprzedający sa hamscy na maxa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekam na odpowiedź od allegro.

mi tez tak pkilka rzeczy przepadlo

Witam znowu. Seweryn śpi i Sebastian też właśnie zasnoł. Aodnośnie tego przeczkola to ta ich Pani niebardzo do mnie przemawia, no ale morze musi się rozkręcić, bo to też jej pierwsze dni. Niewiem dlaczego ale jak Seweryn chodzi do przeczkola to mam za mało czasu a powinno być chyba inaczej. Na prowadzę go na 8 potem do sklepu, sprzątam gotuję i o 13 go odbieram. Dobra teraz trochę Wam podpisuję. Aha jeszcze witam nowe mamusie

a nie mozesz go odbieram pozniej po drzemce?nie dziwne ze masz malo czasu bo zanim wrocisz zzakpuwo to pewnie juz 10:-)

Wiecie co muszę się pochwalić. Dzisiaj mija 10 lat jak jesteśmy razem:tak::tak::tak:. I normalnie jestem w szoku jak to szybko minęło:szok:

GATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
u mnie 10lat razem minelo w styczniu a 10lat po slubie bedzie 25grudnia:-D:-D:-D:rofl2:
jak dozyje i starego nie utluke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

juz podpisalismy :-D

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To wielkie gratki,nam w tym roku minęło 10 lat od ślubu ,a w grudniu będzie 12 jak sie znamy,szaleństwo!!!!
Ksawek u kolegi ,powoli nadciąga pora kiedy muszę po niego pojechać ,dość tej laby,byłam z moim bratem po meble w kamieniu ,wyremontował sobie pokój i szaleje na całego....
A co się dzieje dziś z Maliną ,no ja jestem ,a jej nie ma:szok::-D

widze ze same 10 tu mamy :-):-):-):-):-):-):-):-)

dowikla - to chyba nie ich dzien dzisiaj :sorry:
anabuba - tylko sie nie upij co Ci sie film nie urwie (...) :laugh2: no i i udanej nocki :tak:

hehehe po pol piwie to sie film nie urywa,ale bywa milo:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A ja dzisaj znowu zabiegana..
Mały mi temperatury dostal 38,00 o czopku lepiej i na wieczor znowu 38,00 mysle ze to od zębów.

ja przy 38 nic nie podaje,chyba ze na noc.czekam az sie wykluje jezeli cos ma byc to jak sie zbije za szybko goraczke to sie zafalszuje obraz choroby

Oliwka już w łóżeczku.A my zrobilismy sobie wieczorem wspominkowy,zasiedlismy w trójke przed komputerem i oglądalismy zdjęcie Oliwki jak była malutka,nagrane filmy z tamtego okresu ,ze slubu.Oliwka siedziała wpatrzona jak w obrazek i komentowała kogo w danej chwili widzi.bardzo milutko było i smiechu co nie miara.

Oliwka zmieniła sie o 360C :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak sie teraz ogląda takie zdjecia to sie dopiero widzi jak człowiek się zmienia :tak::tak::tak::tak:

A jak Oliwka usnie,mam nadzieje ze to szybko nastapi to oglądamy z M "Klątwę 3":tak::tak::tak::tak::tak: ściągnelismy sobie,oj będę się bała,na dwóch pierwszych częściach strasznie sie bałam,fajny jest klimacik tego filmu,wciaga jk cholerka.:tak::tak::tak::tak:

oj za szybko czas leci..........
nie ogladalam klatwy 3 i jak film??????????????????????????????
dla mnie 1 jest najlepsza!
pol filmu przez palce ogladalam:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale nie widzialam lepszego horroru:tak:

dziewczyny słuchajcie bo ja mam wieczny problem z kupnem butów dla Oliwki.Rozgladacie sie już za butami jesiennymi???

Oliwka ma teraz stopę 14,3 cm bo jej mierzyłam.
To mam jej kupic półbuty 15cm czy 15,5cm??????????? nie mam pojęcia :sorry:

moja ma stpoe 15cm :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
po tatusiu.sprawdzlama jej wczoraj siatki centylowe wiec ze wzrostem jest na 90centylu a z waga nie powyzej 97:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Paulinatez tak zawsze miala
ja na jesein mam buty po Paulinie,ale na zime to musze miec o 2 roziary za duze,ale to blizej listopada
dla Oliwki to chyba 15cm wkladka bo to i tak wiecej niz jeden rozmiar.

a moim tak szybko kopytka rosną,że :szok::szok::szok::szok:
Srednio 2 pary butów na sezon ,bo wyrastają.
Kubuś kapcie ma już 34 a buty 35.Na zimę już wiem,że rozm .36 --ecco po Klaudusii będą już dobre.
Klaudia bitą 40 :szok::szok::szok::szok:

Weronixce to noga rosnie 3-4rozmiary na rok:szok::szok::szok::szok:
to sa kopytka:-)
Paulinie 2 rozmiary na rok.te co kupila na wiosne jeszcze dobre ale tylko tylko.a byly za duze o rozmiar.na wiosne kolejne trzeba bedzie kupowac:eek:

A ja wpadłam tylko na chwilę. Kubek śpi a ja się męczę ze spaghetti, wybieram cebulę z niego bo nie lubię i już mam zimne :-( dzisiaj M dostał umowę o pracę. Siedział tam dwa miesiące na próbnym i miał 1400 brutto i teraz dali mu tyle samo :wściekła/y::wściekła/y: ani grosza więcej :wściekła/y::wściekła/y: szef mu powiedział że nie widzi u niego poprawy więc mu nie da więcej. Ale się wkurzyłam. Oby mojej mamy znajoma z wojskiem załatwiła robotę bo tak dalej się nie da. Ach co za ludzie :wściekła/y::wściekła/y: żeby chociaż te 200-300 zł więcej było to już co innego... Ach nie mam słów
A się rozglądam za telefonami dla nas w orange na kartę albo w mixie. Nie wiem co lepiej. Bo jak dzisiaj byłam to mi się jedna nokia spodobała ale tylko w mixie jest :-( już nie wiem. Co doradzicie?
Idę się męczyć dalej z makaronem, posiedzę przed tv może coś będzie żeby oko zawiesić :tak:
Spokojnej nocki życzę co dla nie których ;-);-);-) dobranoc :-D

odradzam mixa!
nie mozna miec promocji i ogolnie ceny za polczenia sa dupne a zrezygnowac nie mozna i trzeba placic faktury
ja mam tyle lat Popa i nie narzekam.mam orange pop taryfe,ale taryfe to mozna sobie dowolnie zmieniac w ofertach na karte.chyba ze wezmiesz telefon w zetafonie to juz nie tak latwo
w play sie oplaca na karte i tam maja lepsze telefony.no i duzo darmowych smsow.jak doladujesz karate za 30zl to masz oprocz tych 30zl 3000smsow za darmo do wszytskich
tyle ze wszyscy inni maja do play drogo

Witam wszystkie Mamusie:)
Nie dam rady nadrobic tego co pisalyscie przez ostatnie dni:no: Wybaczcie:)
pisalam jakis czas temu ale i tak jestem nowa:):):)
Moj nazeczony pracuje, ja siedze z 11 miesieczna coreczka w domu. Mieszkamy w Angli ( tu tez rodzilam). Bardzo tesknimy za polska, ale niestety nie da rady wrocic:(
Wybieramy sie ze to za dwa tygodnie do domku- odpoczac od codziennosci,male wakacje:) ale jestem szczesliwa:-D
Co u Was?
pozdrawiam!

witamy.co u nas?
jak zwykle duzo
poczytaj kilka ostatnich stron:-)

Witam,

to ja dołączam do grona niewyspanych...

Jak M jest w domu to o wstaje wcześniej i zajmuje się Helenką, a tak to wszystko na mojej głowie, ale całe szczęście dzisiaj już wraca :tak:
Babcia powiedział, Helence, że tata samolotem przyleci więc ona co jakiś czas podchodzi do okna i sprawdza, czy samolot już leci :-D:-D

a moim tak szybko kopytka rosną,że :szok::szok::szok::szok:
Srednio 2 pary butów na sezon ,bo wyrastają.
Kubuś kapcie ma już 34 a buty 35.Na zimę już wiem,że rozm .36 --ecco po Klaudusii będą już dobre.
Klaudia bitą 40 :szok::szok::szok::szok:

40, nieżle :rofl2::rofl2::rofl2:

...
A się rozglądam za telefonami dla nas w orange na kartę albo w mixie. Nie wiem co lepiej. Bo jak dzisiaj byłam to mi się jedna nokia spodobała ale tylko w mixie jest :-( już nie wiem. Co doradzicie?
Idę się męczyć dalej z makaronem, posiedzę przed tv może coś będzie żeby oko zawiesić :tak:
Spokojnej nocki życzę co dla nie których ;-);-);-) dobranoc :-D

Moj młodszy brat ma mixa i się chwalił że ma strasznie dużo minut i taniuskie smsy :tak: A co do noki to nie wiem :confused2:

U mnie deszczow, a ja powinnam na zakupy się udac, brrrr

elloo
ja tez witam sobotnio i zaraz uciekam brac sie za sprzatnie bo wieczorem mamy impreze w miescie:)) karuzele stragany piwko i celt z zespolem :))Zakupki trzeba zrobic tak co na jutro bedzie rosolek

Witam sie i ja sobotnio.

niewyspana jestem :no::no::no::no: Oliwka spała ładnie tylko ze my oglądaliśmy filmy do 1.30 w nocy.

Obejrzelismy "Klątwę 3" i akurat ściągneło nam wczoraj "Oszukac przeznaczenie 4" więc też obejrzelismy.

Filmy oby dwa warte obejrzenia.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: trzymały w napięciu.

a Oliwka już pojechała,musiałąm ją spakować i już m pojechał zawieśc ją do dziadków :tak::tak::tak::tak::tak: mam wolne jupppiiii :-D:-D:-D:-D:-D:-D

zimno zrobiło sie u nas zis strasznie :tak::tak::tak::tak: jest tylko 14C ,silny wiatr,mroźne powietrze,zachmurzone,zapowiadali deszcze.ubrałąm dzis Oliwkę w jesienną kurteczkę bbbbbrrrrrrr :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

MH u mnie nie pada,ale jest 15dstopni i pochmurno.na szczsescie mocno nie wieje.alre po takich cieplych nocach i deszczu beda grzyby:tak::tak::-)

Agnes -odkad nie mam satelgo netu to nie sciagam filmow i nawet nie wiedizlama ze jest oszukac przeznacznie 4:szok::szok::szok::szok:
musze bratu powiedzeic zeby sciagnalale jak dla mnie 1 czesc najlepsza:tak:

widze ze dzisiaj wszytskie wyspane:-)

Agnes korzystaj i bycz sie :)

Ja mam mega lenia jak z rana bylam pelna energii tak po sniadanku gdziec wyplynela:-D

MH a noz widelec przed domem wyladuje:laugh2:

Anabuba na szczescie u mnie Laura wolala mnie od 9:rofl2:

reklama
Ja tez mam mega lenia nic mi sie nie chce.
Wczoraj Miłoszkowi zakupilam kapciuszki bo tak latał w samych skarpetkach po domu a ze my mamy same kafle a juz zimno sie robi.

A mały dzisiaj wstał o 9 jak nowo narodzony bez temp.

Do góry