reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pati idziecie umowe podpisac???????????????????
no ja tez ide wziac sie za robote
poznije wadne
juz podpisalismy :-D
Witam. Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że jesteśmy chorzy i masakrycznie się czuję. Seweryn chodzi do przeczkola i bardzo mu się podoba. Z Sebkiem byłam u lekarza w środę bo ma straszną chrypę a teraz jeszcze kaszle masakra. Dostał inhalację z pulmikoltu i soli fizjologicznej.
zdrowka i szybkiego powrotu do normalnosci zycze ;-)
Dokładnie wiem o czym mówicie ,mój mąż jest kochany ale ciągle twierdzi że nic nierobie bo nasz synek ma 2 latka i potrafi sie sam soba zajać no ale przeciez trzeba ciągle na niego uważać, a ciągle tylko słysze że nic nie robi a siedze cały dzień w domu, on twierdzi że jak przyjdzie z pracy do domu to chce sobie odpocząć bo jest zmeczony a to ze ja jestem zmęczona nikogo nieobchodzi bywa tak że nawet jak chce mieć chwile dla siebie np.aby sie wykapąć to musze to robić ekspresowo bo on niezabardzo ma ochote słuchać płaczu malucha.
witaj u nas :tak:
Hej cześc ,melduję sie na posterunku
nocka minęła jak zwariowana ,znowu rano:-D
postanowiłam ,ze wykorzystam dzieńi pomyję okna:eek:
a ja wczoraj pomylam i co?? zaczelo padac :confused2: a do tego jeszcze Sewi mi tak napalcowal ze w tych jego obitych palcach, rekach itp nic nie widac ale sram to :sorry:
ja raczej nie bo u mnie teraz ciezko z kasą... z mojej wypłaty to raczej na same opłaty tylko wystarczy, bo teraz z M wypłaty praktycznie zadnej raty nie zapłaciłam:eek: bo nie dosc ze dostal dużo mniej niz zwykle bo roboty nie byo to jeszce wózek i inne rzeczy musiałam kupić:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ale przyjechać możecie ocywiście do nas:-):-):-) w końcu:tak::tak::-)
hehe no jutro mamy zamiar sie wybrac bo pozyczylismy od mamy kase wiec jak co napisz mi adres,..... dam Ci jeszcze znac na kom :-D
ja wpadłam się pożegnać do poniedziałku:-:)-:)-:)-(
nie zapomnijcie o mnie przez weekend;-);-);-)

pa pa miłego leniuchowania w pierwszy weekend września:-D:-D:-D:-D:-D
nie zapomnimy zreszta tu przez weekend pustki :-p
Witam w piątek!

Nocka spokojna tylko znowu nad ranem Kuba się obudził i nie chciał w łóżeczku leżeć to go do siebie wzięłam. Rozwalił się na całe łóżko z M i ja nie miałam gdzie leżeć :no:
Teraz coś mnie głowa boli :no: tabletkę wzięłam i nie pomaga, głupia pogoda. Wczoraj deszcz, pochmurno, zimno a dzisiaj słońce świeci i lekki wiatr wieje :no:
Nic nie mam zrobione, pranie w pralce wyprane leży od godziny w misce, zabawki po całym domu rozrzucone, obiad w lesie. Dobrze że chociaż Kuba śpi to zaraz jak zapęd dostanę to wszystko w 40 minut zrobię :tak: dzisiaj M miał mieć na 14, wczoraj dzwoni kolega z pracy i mówi że ma przyjść na 12 bo roboty mają na wesela i catering, a o 21.30 dzwoni i mówi że na 9 ma przyjść bo szef chce pogadać :wściekła/y: a myślałam że na targ sobie pójdę :no: ach co za dzień dzisiaj to ja nie wiem...
Oj coś słyszę że sąsiad jakąś wiertarkę włącza, nie radze mu bo zabiję :wściekła/y: mam dosyc tych remontów, jak słyszę wiertarkę to od razu mnie szlag trafia :no:
A dzisiaj cos straż i karetki się rozjechały, aż strach. Co chwilę widzę coś leci na sygnale, już chyba 5 wozów strażackich jechało i ze 3 karetki :no: nie wiem co się dzisiaj dzieje :no:
Lecę do kuchni bo za godzinę rodzice z pracy przyjdą a tu nic nie zrobione :no:
zaglądnę póżniej
hehe ale dzionek :confused2:
Heja!
To ja się witam! Troszkę już podczytywałam Was a teraz chciałabym też i pogadac :-)
Jestem z moją małą Natusią w domu, po skończeniu urlopu macierzyńskiego nie było dla mnie miejsca w dotychczasowej pracy :-(
Narazie jesteśmy więc razem, a Tata zarabia :-) To tyle o mnie w telegraficznym skrócie.
Pozdrawiam wszystkie mamusie "siedzące" w domu

witaj tutaj ;-)
Witaj Karola:-)
ja okna pomyłam,sorki Beata ,ale mi sie płyn do szyb właśnie skończył...a taką miałam ochotę umyć i tobie:-D:-D:-D:-D:-D
Odebrałam Ksawka ,Klaudia sama przyszła ,zaliczyłam bank impoczte,i teraz nie wiem...kawusia moze....
dziś Ksawek idzie do kolegi ,a Klaudia do koleżanki!!:-Dwięc mam popołudnie z głowy,błoga cisza i spokój:-Dale to dopiero za godzine
nie za dobrze Ci :-p:-p:-p:-p
generator pary potrzebny mi na wczoraj :-D:-D
poluję na coś takiego
Żelazko Philips GC7230 - porównanie cen w sklepach
no fajne .... heh ale na sam poczatek to kupie zwykle zelazko a kiedys moze w przyszlosci pomysle i o takim czyms :tak:
przegrałam 2 aukcje na allegro .1 o 50 gr a drugą o 5 zł,.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie zazdroszcze bo wiem co to jest ....
Wiecie co muszę się pochwalić. Dzisiaj mija 10 lat jak jesteśmy razem:tak::tak::tak:. I normalnie jestem w szoku jak to szybko minęło:szok:
jeeeeeeeeeee
no to sto lat :-D:-D:-D

Wiecie co muszę się pochwalić. Dzisiaj mija 10 lat jak jesteśmy razem:tak::tak::tak:. I normalnie jestem w szoku jak to szybko minęło:szok:
To wielkie gratki,nam w tym roku minęło 10 lat od ślubu ,a w grudniu będzie 12 jak sie znamy,szaleństwo!!!!
Ksawek u kolegi ,powoli nadciąga pora kiedy muszę po niego pojechać ,dość tej laby,byłam z moim bratem po meble w kamieniu ,wyremontował sobie pokój i szaleje na całego....
A co się dzieje dziś z Maliną ,no ja jestem ,a jej nie ma:szok::-D

ogladacie dzisiaj Miss Polski 2009 ??
ja dzis bede siedziec mysle ze dotrzymam bo prawdopodobnie moja kumpela dostala sie do finalu i hcce ja zobaczyc i przy okazji dopingowac :tak:

No wlasnie malina haloooo gdzie jesteeeeeess :laugh2:

a ja sie zajadam kakałkiem bo nic na slodko w domu nie mam :eek::confused2:

ok ja sie zmywam na jakis czas ttroche polezec.... :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Na obiad robie gzik i ziemniaki w mundurkach-uwielbiam:-):tak:

co to jest gzik???? :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Heja!
To ja się witam! Troszkę już podczytywałam Was a teraz chciałabym też i pogadac :-)
Jestem z moją małą Natusią w domu, po skończeniu urlopu macierzyńskiego nie było dla mnie miejsca w dotychczasowej pracy :-(
Narazie jesteśmy więc razem, a Tata zarabia :-) To tyle o mnie w telegraficznym skrócie.
Pozdrawiam wszystkie mamusie "siedzące" w domu

witamy serdecznie :-):-):-):-)

przegrałam 2 aukcje na allegro .1 o 50 gr a drugą o 5 zł,.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiem to jest wkurzające,najgorzej jak cos chcesz wygra c i przegracz o kilka złtych,ja tez tak często mam :tak::tak::tak::tak::tak:

Jadźka na pewne produkty Philipsa wchodzą uzytkownicy,którzy podbijają tylko ceny specjalnie co jakiś czas i znikają.
Nie biorą udziału w licytacji.
A to jest niezgodne z regulaminem.
Są aukcje ,gdzie się kończy za 5 dni i cena z 20 zł jest podbita do 80
REFURBISHED Żelazko Generator Pary PHILIPS Gc7230 (728427682) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego podbijają ceny chyba automatycznie,bo nie wchodzą podbicia wg godziny i kwoty.Zobacz 2 razy jest po 80 zł z ponad godzinną różnicą. :szok::szok::szok:
Przecież jak licytujesz to Ci krzyczy allegro jaka jest minimalna a tu wychodzi na to,że niekoniecznie tak jest.:no:
Już sama nie wiem o co z tym chodzi.

As jest wszystko w porządku z tą aukcja na moje oko.bo przecież nie tylko możesz podbijać cene np o 1zł czy 5zł ale możesz dać jakąą max cenę którą chcesz dac za dany przedmiot i w tedy komputer licytuje za Ciebie i jak ktos daje więcej to komputer przebija i żeby nie pisać tak co chwila to się pisze te ostateczne ceny bo by miejsca nie starczyło na stronie :tak::tak::tak::tak:
a jesli chodzi o te dwie ceny 80zł to jest różnica niecałej godziny,dwie osoby dały tyle samo ale ta wczesniejsza jest pierwsza więc na razie wygrywa.moim zdaniem nie ma tuy żadnego przekrętu :no::no::no::no:

Wszystkiego najlepszego z tak okragłej rocznicy.duzo szczęścia i miłości :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

a ja sie zajadam kakałkiem bo nic na slodko w domu nie mam :eek::confused2:
ja tez uwielbiam kakao i to bardzo i ostatnio Oliwka tez pije i to w duzych ilościach,przypadło jej do gustu :tak::tak::tak::tak:

As jest wszystko w porządku z tą aukcja na moje oko.bo przecież nie tylko możesz podbijać cene np o 1zł czy 5zł ale możesz dać jakąą max cenę którą chcesz dac za dany przedmiot i w tedy komputer licytuje za Ciebie i jak ktos daje więcej to komputer przebija i żeby nie pisać tak co chwila to się pisze te ostateczne ceny bo by miejsca nie starczyło na stronie :tak::tak::tak::tak:
a jesli chodzi o te dwie ceny 80zł to jest różnica niecałej godziny,dwie osoby dały tyle samo ale ta wczesniejsza jest pierwsza więc na razie wygrywa.moim zdaniem nie ma tuy żadnego przekrętu :no::no::no::no:

Agnes jest przekręt i już nawet wiem jaki.
Pewien komputerowiec mnie uświadomił,który pisze takie programy generujące.
Można w ten sposób podbijać ceny na kilkunastu aukcjach na raz.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Polak potrafi...:tak:
Nawet mi chopak początek nazwy programu podał...Ogólnie dla Allegro sprawa jest znana ,ale podobno niewiele mogą z tym zrobić.

Ostatnia edycja:
Agnes jest przekręt i już nawet wiem jaki.
Pewien komputerowiec mnie uświadomił,który pisze takie programy generujące.
Można w ten sposób podbijać ceny na kilkunastu aukcjach na raz.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Polak potrafi...:tak:
Nawet mi chopak początek nazwy programu podał...Ogólnie dla Allegro sprawa jest znana ,ale podobno niewiele mogą z tym zrobić.
a to nie wiedziałam :no::no::no::no: czyli korzysta z tego sprzedający tak??? bo jakby na niby cena jest podbijana?ale jak nikt nie da ceny wyższej od tej osoby fikcyjnej to co w tedy??????:sorry:

To wtedy oni anulują aukcję między sobą.
Zresztą nie ma takiej możliwości,bo oni podbijają tylko do pewnej kwoty,a potem już jak jest kwota odpowiednia to nie licytują.
Średnio podbijają 3-4 razy dziennie ,a że widać tylko raz tego użytkownika to nikt niczego nie może udowodnić.
Zawsze widać przecież kwotę Twoją najwyzszą.
To właśnie jest wkurzające na maxa,że robią co chcą i nic im zrobić nie można.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry