B
Beata1988
Gość
No to mały dał popalić tekstem heheTo Twoje ostatnie leniwe tygodnie.
Wykorzystaj je na maxa.
A ja się witam.
W wolnej chwili trochę ponadrabiam.
Tymczasem
Przytoczę Wam moje kochane dzisiejszy dialog z Kubusiem.
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
K-A w Polsce jest takie prawo ,że można założyc strajk,więc ja strajkuję i nie idę
Ooooooooooo
ja -idziesz i już
K-jest wolnośc słowa i wolnosc wyboru .To demokracja się nazywa wiesz mamuś .
Oczy mi wyszły i szczęka mi opadła.![]()

Moje gratulacjęA jeszcze zapomniałam, chciałabym chwaląc się zakomunikować Wam moje kochane, że nasz klub został właśnie zarejestrowany i Jest pełnoprawnym KLUBEM MIŁOŚNIKÓW TANGANIKI. Kosztowało nas to sporo pracy ale powiodło się i trud został nagrodzony!!!

Kuba też miał rozwolnienie ale to na ząbki jak mu szły, zawsze tak ma. A dziewczynki dobrze radzą - jagódkiNo i doprosiłam sie o deszcz, w prawdzie jeszcze nie pada, ale widzę tak ciemne i niskie chmury, że to chyba i burza będzie nie zła
Mała juz któryś dzień z rzedu ma rozwolnienie, ale dzis to masakra, brązowa woda. Na początku myśłałam, że to na zęby, bo trójki sie ruszyły, ale teraz już nie wiem, zawsze było spokojnie po tym względem, jak to u was było> tez tak źle? Powinnam się już martwic tym rozwolnieniem?
A mężo śpi w najlepsze, położyłam się obok i jż zacęło mi isę coś snić, ale przyszła mała i powiedziela ne spi, no i lipa, ne spie![]()

No to przygodę piękną miałaświtam na nocnym dyzurze jeszcze przed godzina policyjna
wyobrazcie sobie ze od pol godziny u mnie juz wszyscy spiatzn Paulina jakies 5minut,ale juz jest bloga cisza:-):-):-):-):-):-)
wizyte u alergologa zaliczylysmy z przygodami.
Paulina ma 142c, i wazy 33kg a Weronika ma 90cm i wazy prawie 16kg:szok
Paulina dostala zyrtec na 3mieisace,Weronice mam znow probowac nabial.chyba kupie jakis deserek z twarozkiem to bede wiedziala ze od mleka a nie od konserwantow chrypa czy wysypka.tylko poczekam az wyzdrowieje tak do konca.
poza tym ok.Weronika pierwszy raz nie zaplakala przy badaniu.miala ochote ale ja zagdalaam
i dala sie zmierzyc i zwazyc tez bez placzu
podlapala zdnaie "co to?" i teraz wszedzie go uzywa
co do przygod.wszytsko ladnie pieknie ale podusilo mnie ubrac sie w kremwe spodnie i biala bluzeczke.z 2 dzieci w podroz pocagiem iautobusami.madra jestem......
dotarlysmy na peron,wpadlam jeszcze kupic picie-kubusia i sok wisniowy...i to mnie zgubilo.prawie pod warszawa zachcialo mi sie pic.no i wzielam sok wisniowy,butelka z dziobkiem wiec odkrecialm cala nakretke....a tam nalane pod sam korek
no i ten sok wisniowy tak pieknie komponowal sie z moimi kremowymi spodniami ze zal bylo to scierac
ale bylamzeby nie to ze tyle ludzi wokol to bym klela na czym swiat stoi
chusteczki nawilzane sa jednak bardzo pomocne.akurat mam huggiesa.wiec wiekszosc tych plam udalo mi sie zetrzev ale bladorozowe byly i bylo widac
a zapomnialam napisac dzie te plamy-na rozporku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11i wokol niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
jakos dojechalam do wawy,siora po nas wyszla i dobrze ze miala blzue wiec caly dzien przelazilam z jej bluza przewiazana w pasie to mi rekawy chociaz krok zakrywaly
no i pomijajjac fakt ze przerabiaja jedno z wiekszych skrzyzowan w stolicy akurat tam gdzie amy przesiadke,to musialam lezc z wozkiem po nielzych wertepach i piachu,to szanowny pan budolwnaiec kazal mi isc na okolo bo akurat na przejsciu dla pieszych stala ich ciezarowka i cos na nia ladowali,.jak juz przeszlam prwie to ciezarowka odjechaa wiec panu pogrozilam palcem i powiedzialam ze zaraz bedzie niosl wozek p tych dolach.usmiechnal sie i powiedzial ze chetnie pomoze
potem jak juz wraclaysmy t byl niezly tlok w autobusie i jak wjezdzalam do autobusu wozkiem to malo jednego chlopaka nie rozjechalam bo nae wylazl,ale grzecznie przeprosil
pozniej juz na ostatnim zakrecie tak mna zarzucialo i nie mialam sie czego zlapac ze polecialam plecami na tego chlopaka i tylko krzycze"kaska lap!"
dobrze ze ten chlopak sie nie ruszyl bo bym alnela o glebe:-):-):-):-):-):-)
grzecznie przeprosilam ale zunalz usmiechem ze nic sie niestalo:-)
a Weronika dziszrobilo siku na sedes bez nakladki,w centrum:-)
ale mi sie zeszlo z tym pisaniem![]()

No ale dałaś terazAnabubka,nasze to poza centylami;-).
A tu obiecane (to niebieskie to bezalkoholowe - dla ciężaróweczek naszych;-))
Zobacz załącznik 162187.
Zmykam na NY.

Ja mam aptekę w domu więc zapraszam, wszystko się tu znajdzieMała ma tylko biegunke, ja byłam na antybiotykach, mała nie. Wkładka jakieś 15 cm. O Moni już odpisałam.
Patrz, ja się męcze a zapomniałam, że mam 3 rodzaje leków na biegunkę, no ciemna maso!!!
Skocze do apteki i sie zaopatrze dla Małej. Wielkie dzięki.
Dziś jest piątek???? Matko myśłałam, że czwartek, z tego wychodzi ze zapomniałam jakiejs tabletki anty wziąść, no i kurde znów na gumie...![]()

No niech będą grzyby bo mnie moja mama zamęczy. Ją tylko do lasu ciągnie hehewstawilam wlasnie fasole na fasolke po bretonksu
i wczoraj podgotowalam grzuyby a dzis je wrzuce w sloiki,duzo nie bedzie bo wiekszosc trobaczywych byla i to maslaki
no ale sucho bylo.duzo nie bedzie ale po trochu i sie uznbiera
po tym dzisiejszym deszczu i cieplej nocy,ziemia ugrzana to powinny sie ruszyc grzyby

Zapraszam do mnie, też mam okna troche brudne po deszczachHej cześc ,melduję sie na posterunku
nocka minęła jak zwariowana ,znowu rano
postanowiłam ,ze wykorzystam dzieńi pomyję okna![]()