reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MH-superaśne!!!

Ta Twoja znajoma to cos jak moja bratowa, tzn pod względem nieróbstwa, ja mieszkali z moją mamą, to palcem nie ruszyła, a jak sie wprowadzała, to : mamo, jak druga córk bede, wrocisz z pracy a tu posprzatane i cieply obadek czeka-ani razu nie zrobila, jak sie dziecko urodzilo, to tylko z mala na wersalce lezalal i zuzytych pampków nawet nie wyrzuciła, no masakra, w koncu zaczelam przygadywac konkretnie, to przejrzala na oczy ( bo juz mi mamy strasznie zal bylo), no i w koncu poszli na swoje, to zobaczyla co to jest dom prowadzic. Bo ona jedynaczka i w sumie nei jej wina, ze matka nawet dupe jej podcierala, byle tylko ona sie nie zmeczyla...

Luna o wlasnie takie babki dowiaduja sie o prowadzeniu domu na swoim

A ja dalej z obiadem w lesie Trzeba sie ubrac i podjechac po jakies jedzonko:rofl2:
Jeszcze nie wiem co to bedzie ale cos wymysle:-D
Uciekam;-)

nie bylam... w aptece wziełam jakies tabletki na kaszel homeopatyczne- powiedziała że powinno mi po nich przejśc- generalnie to mam lenia teraz caly czas i ciągle mnie coś boli:eek::eek::eek:
To Twoje ostatnie leniwe tygodnie.
Wykorzystaj je na maxa.:-D:-D:-D:-D
A ja się witam.
W wolnej chwili trochę ponadrabiam.
Tymczasem
Przytoczę Wam moje kochane dzisiejszy dialog z Kubusiem.
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
K-A w Polsce jest takie prawo ,że można założyc strajk,więc ja strajkuję i nie idę
Ooooooooooo:no:
ja -idziesz i już
K-jest wolnośc słowa i wolnosc wyboru .To demokracja się nazywa wiesz mamuś .
:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oczy mi wyszły i szczęka mi opadła.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Luna no to mnie wyczulas hehehe co 5 lat bede miala malutkie w domku:-D:-D:-D tak zeby sie nie nudzic:rofl2:
oooo patrz to tak jak u mnie:rofl2:
U mnie nie pada ale znow sie ciemno robi wiec nawet nie mysle wychodzic bo zmaknac nie mam zamiaru.Pozatym wieje wiatrzycho wiec szkoda slow

Na obiad nie mam pomyslu:cool:
nie masz pmysłu???kup go!!!!winiary dobre pomysły dobry smak:-D
Cześć kobitki, nie nadrobię bo nie mam kiedy :-(

Ale mam dla was coś do śmiechu :-p

Lecę dzisiaj z Niki do rehabilitanta po nowy zestaw ćwiczeń :tak:

Pozdrowionka.
hi hi no pampersy:-D:-D
A ja się witam.
Tymczasem
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
K-A w Polsce jest takie prawo ,że można założyc strajk,więc ja strajkuję i nie idę
ja -idziesz i już
kubuś jest boski wolność to wolność jak bym adama słyszała:-D:-D:-D
a ja przyprowadziłam julkę ze szkoły a adam został sam w domu z antkiem bo szkoda mi było tośka budzić i ciągnąć w ten ulewny deszcz :sorry:trochę stresa miałam bo adam nigdy sam z nim nie został adam miał mega stresa ale git bo się toniek nie obudził a ja droę do szkoły 1.5 km zaliczyłam w 7 minut:-ppowrotna trochę dłużej bo z julką ale też lekkim truchtem :cool2:
no a teraz adam odrabia lekcje i suszy książki bo mu zmokły w plecaku:wściekła/y::wściekła/y:julka też lekcje odrabia a toniek poszedł gotować bo słyszę jak garami wali:-Dchyba mi sugeruje że obiad czas zacząć robić:confused2::confused2:

a tak wogóle to nie wiem jak duze jest teraz, bo mam dopiero 10tego wizyte...:confused2: a ostatni raz bylam 3 tyg temu czy jakos tak i wtedy miała 1600:sorry:

oj przybirze i to duzo zobaczysz :tak::tak::tak::tak: dla takiego maluszka 3 lub 4tyg to duzo,ja obstawiam że azy gdzieś z 2300.albo i wiecej skoro tak duzo jesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Luna no to mnie wyczulas hehehe co 5 lat bede miala malutkie w domku:-D:-D:-D tak zeby sie nie nudzic:rofl2:

no prosze jakie plany :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to rzeczywiście nie będziesz miec czasu aby sie nudzic :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

Ja się ostatnio dowiedziałam że moja koleżanka jest w ciąży. Jedno już ma, nie całe 8 miesięcy a tu drugie :no: masakra a z niej to typowa blondynka. Nawet pierogów ugotować nie umie :no: miała wyjechać ze swoim do Belgii bo tam pracuje ale teraz to chyba w domu zostanie :no: jej mama prawie wszystko robi. Ja nie wiem jak tak można. Ona siedzi w domu z dzieckiem ani nie zrobi obiadu ani nie posprząta bo ona nie ma czasu, nie umie :no: jej mama to chyba z pracy teraz będzie musiała zrezygnować bo ona sobie nie da rady za chiny :no: a jeszcze taki małe mieszkanie mają że szkoda gadać :no:

no niestety sa takie kobitki co nic nie potrafia zrobić,:tak::tak::tak::tak:

Cześć kobitki, nie nadrobię bo nie mam kiedy :-(

Ale mam dla was coś do śmiechu :-p

Lecę dzisiaj z Niki do rehabilitanta po nowy zestaw ćwiczeń :tak:

Pozdrowionka.

ale słodkie,dobre :-D:-D:-D:-D:-D

Becia, nie nadrobiłaś, to Cie informuję po raz kolejny-zamówiłam nasionka żywych kamieni, bo przez Ciebie sen powiek mi zganiały i ogłaszam, ze jeśli się nie przyjmą, to przyjadę i ukradnę TWOJE!!!

ale to nie becia była od rzywych kamieni :no::no::no::no::no::no: mi sie zdaje ze to zuskus ciagle o nich mówiła i pokazywała zdjęcia :tak::tak::tak::tak::tak:

A ja się witam.
Tymczasem
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
ja -idziesz i już

no widzisz jakiego masz mądrego i wygadanego syna :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra, z kamieniami zgłupiałam na maksa:-D:-D:-D
As, powiedz młodemu że to przysługuje pełnoletnim:-D:-D:-D

a ja mam obiad z wczoraj, gar rosołku, wczoraj wszamał 5 talerzy, zobaczymy ile dzis zdoła. Dumna jestem, że tak mu moje zupki smakuja, z reszta Piciu uważa, że to nie rosół, to poezja:-D:-D:-D

reklama
A jeszcze zapomniałam, chciałabym chwaląc się zakomunikować Wam moje kochane, że nasz klub został właśnie zarejestrowany i Jest pełnoprawnym KLUBEM MIŁOŚNIKÓW TANGANIKI. Kosztowało nas to sporo pracy ale powiodło się i trud został nagrodzony!!!

Do góry