anka26_x_07
Mama Laury :)
MH mam nadzieje ze Aniki nie wkladasz w skore z arbuza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Twoje ostatnie leniwe tygodnie.nie bylam... w aptece wziełam jakies tabletki na kaszel homeopatyczne- powiedziała że powinno mi po nich przejśc- generalnie to mam lenia teraz caly czas i ciągle mnie coś boli![]()
oooo patrz to tak jak u mnieLuna no to mnie wyczulas hehehe co 5 lat bede miala malutkie w domkutak zeby sie nie nudzic
![]()
nie masz pmysłu???kup go!!!!winiary dobre pomysły dobry smakU mnie nie pada ale znow sie ciemno robi wiec nawet nie mysle wychodzic bo zmaknac nie mam zamiaru.Pozatym wieje wiatrzycho wiec szkoda slow
Na obiad nie mam pomyslu![]()
hi hi no pampersyCześć kobitki, nie nadrobię bo nie mam kiedy :-(
Ale mam dla was coś do śmiechu
Lecę dzisiaj z Niki do rehabilitanta po nowy zestaw ćwiczeń
Pozdrowionka.
kubuś jest boski wolność to wolność jak bym adama słyszałaTo Twoje ostatnie leniwe tygodnie.
Wykorzystaj je na maxa.
A ja się witam.
W wolnej chwili trochę ponadrabiam.
Tymczasem
Przytoczę Wam moje kochane dzisiejszy dialog z Kubusiem.
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
K-A w Polsce jest takie prawo ,że można założyc strajk,więc ja strajkuję i nie idę
Ooooooooooo
ja -idziesz i już
K-jest wolnośc słowa i wolnosc wyboru .To demokracja się nazywa wiesz mamuś .
Oczy mi wyszły i szczęka mi opadła.![]()
a tak wogóle to nie wiem jak duze jest teraz, bo mam dopiero 10tego wizyte...a ostatni raz bylam 3 tyg temu czy jakos tak i wtedy miała 1600
![]()
Luna no to mnie wyczulas hehehe co 5 lat bede miala malutkie w domkutak zeby sie nie nudzic
![]()
Ja się ostatnio dowiedziałam że moja koleżanka jest w ciąży. Jedno już ma, nie całe 8 miesięcy a tu drugiemasakra a z niej to typowa blondynka. Nawet pierogów ugotować nie umie
miała wyjechać ze swoim do Belgii bo tam pracuje ale teraz to chyba w domu zostanie
jej mama prawie wszystko robi. Ja nie wiem jak tak można. Ona siedzi w domu z dzieckiem ani nie zrobi obiadu ani nie posprząta bo ona nie ma czasu, nie umie
jej mama to chyba z pracy teraz będzie musiała zrezygnować bo ona sobie nie da rady za chiny
a jeszcze taki małe mieszkanie mają że szkoda gadać
![]()
Cześć kobitki, nie nadrobię bo nie mam kiedy :-(
Ale mam dla was coś do śmiechu
Lecę dzisiaj z Niki do rehabilitanta po nowy zestaw ćwiczeń
Pozdrowionka.
Becia, nie nadrobiłaś, to Cie informuję po raz kolejny-zamówiłam nasionka żywych kamieni, bo przez Ciebie sen powiek mi zganiały i ogłaszam, ze jeśli się nie przyjmą, to przyjadę i ukradnę TWOJE!!!
To Twoje ostatnie leniwe tygodnie.
Wykorzystaj je na maxa.
A ja się witam.
W wolnej chwili trochę ponadrabiam.
Tymczasem
Przytoczę Wam moje kochane dzisiejszy dialog z Kubusiem.
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
K-A w Polsce jest takie prawo ,że można założyc strajk,więc ja strajkuję i nie idę
Ooooooooooo
ja -idziesz i już
K-jest wolnośc słowa i wolnosc wyboru .To demokracja się nazywa wiesz mamuś .
Oczy mi wyszły i szczęka mi opadła.![]()