reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobrze ja się żegnam idę spać bo coś czuję że jutro Kubek wcześnie się obudzi :no: ach te jego poranki tylko żeby w nocy dał pospać :tak: Spokojnej nocki życzę dobranoc :-D:-D:-D
A tu coś na śmiech :tak::tak::tak:

Edek, Tadek i ich żony pojechali na camping. Edek i Tadek spali w jednym namiocie, a ich żony w drugim. O trzeciej nad ranem Tadek budzi się i woła:
- Niewiarygodne!
Edek się zbudził.
- Co się dzieje? - pyta Edek.
- Muszę iść do namiotu dziewczyn, do mojej żony!
- Po co?
- Na seks! Obudziłem się z najtwardszym, jakiego miałem w całym życiu!
Po chwili Edek mówi:
- Chcesz żebym poszedł z tobą?
- Do diabła, nie! Dlaczego?
- Bo w ręku trzymasz mojego...
no teraz wesolutko

tylko ze znow zostalam sama na placu broni :no::no::no::no:
moze zaraz dzieczyny sie zejda ????

A wyłączyłam tv, do M pilota nie znalazłam jeszcze :-D
kochana bo to jeszcze te stare modele co bez pilota wypuszczali :tak::tak::tak::tak:
ja ci to mowie ;-);-);-);-)
nasze wnuki dopiero na pilota beda :-D:-D:-D:-D:-D

a gdzie ta nasza AS co znów w km chudnie ???:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam!

jeszcze mi musicie wszystko z tymi cyklami wytlumaczyc ale to trzeba znac daty miesiaczek i miec regularne???
to sie u mnie nie sprawdzi :no::no::no:

Przy nieregularnych musiałabyś temperaturę mierzyć i też się da. Przy okazji wiedziałabyś kiedy było jajeczkowanie i kiedy będzie okres, bo od jajeczkowania do okresu 14 dni

Witam,bez natchnienia niedospana i wogóle do niczego:-(.

Akumulatorki padły a ładowarka w samochodzie to pierogi jutro na obiad zaserwuję;-):tak:.I obiecane % zagramaniczne,póki jeszcze w lodówce są:-p;-):tak::tak:.

poprawy nastroju życzę!!!:tak::-):-):-)
a % to by u mnie zęby musiały mieć żeby się ostały:-D

Przyuważyłam Ksawiera jak wylewa sobie wielką kałużę szamponu na gąbkę ,teraz wiem czemu tak szybko sie im kończy,jak mi synek wytłumaczył :przecież jest do głowy i do kąpieli:-Dnie sprecyzowali na opakowaniu ,że nie jest do mycia ciała:dry:

ja to poprostu zabieram wszystko z wanny bo oni by to wszystko wlali w ramach robienia bąbelków

As na Ciebie to wszystkie plagi egipskie spadają:no: dużo sił życzę!!!

Mamita oby badania poszły pomyślnie i szybko wracajcie do domu

a my piwko chipsy i film wiec jutro zagladne

Milego wieczorku

miesiąc miodowy w pełni:-p:-p

a moj m jutro wraca :)
nareszcie
tak juz tesknie ze mnie rozsadza :-D:-D:-D:-D:-D
jutro na wieczor bedzie

mój bedzie w piątek:tak::-p;-)

mówisz masz - proszę bardzo
picture9946.jpg

Pozdrawiam! może jutro będę miała więcej czasu to przez dzień zaglądnę:-)

No to dzisiaj pospałam błeehe- pól nocy sie obracałam z boku na bok budziłam sie co chwile:eek:

a teraz 5.30 juz sie obudzilam i koniec:sorry::sorry:

Mamita oby wszystko było dobrze i szybko wracajcie do domu - trzymam kciuki:tak::tak::tak:

A ja dzis juz nie mam sil dosyc ze S wkoncu sie wybral do UP by sie zaatrudnic to baba mu powiedziala ze skoro kuleje to jest NIE ZDOLNY DO PRACY i ze jak rozwiazanie umowy bylo za porozumieniem stron to na kuronia czekałby ok 3 miesiecy i go nie zarejestrowal.

I mały dzisiaj płaczek niesamowity juz nie wiedzialam co znim zrobic,spal jedynie od 12:15 godzinke a jak chcialam go polozyc potem by polezal troszke odpoczal to za hiny nie chcial--chya juz sie przestawil na 1 drzemke. A i dzisiaj sobie rozwalił dziąsełko ale sie krew lała,w domu szedl poprostu i sie potknął,a S oczywiscie siedzi i gra jak wzial sie za pomoc mi w domu troszke czasem to małym sie nie zajmie.
Ja bym go zabiła:wściekła/y::wściekła/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

kochana bo to jeszcze te stare modele co bez pilota wypuszczali :tak::tak::tak::tak:
ja ci to mowie ;-);-);-);-)
nasze wnuki dopiero na pilota beda :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam porannie
wczoraj ogladalismy komedie na polsacie i poprostu zaselam na siedzaco:-Dnie dalo sie opanowac.przebudzilam sie przed 23,poszlam sie umyc i dalej spac.
no i po 6 zrobilam malej mleko teraz i juz sie nie klade.dzis jade z dziewczynami do alergologa.
dobrze ze siostra ma wolne to wyjdzie po nas na pociag i z nami pojdzie bo sama z 2 to by bylo ciezko u lekarza.

pogoda poki co jeszcze jest.dopiero wieczorem maja dojsc do nas burze,oby bo wolalbym nie brac parasolki.
pierwszy dzien w szkole dobrze.ja oczywiscie wiecznie spozniona wiec wczoraj mialam nizle tempo do szkoly ale zdazylam przed przerwa:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
zapisze to w kalendarzu:-D:rofl2:

Medeuska jak sie czujesz?bylas u lekarza?

witam porannie
wczoraj ogladalismy komedie na polsacie i poprostu zaselam na siedzaco:-Dnie dalo sie opanowac.przebudzilam sie przed 23,poszlam sie umyc i dalej spac.
no i po 6 zrobilam malej mleko teraz i juz sie nie klade.dzis jade z dziewczynami do alergologa.
dobrze ze siostra ma wolne to wyjdzie po nas na pociag i z nami pojdzie bo sama z 2 to by bylo ciezko u lekarza.

pogoda poki co jeszcze jest.dopiero wieczorem maja dojsc do nas burze,oby bo wolalbym nie brac parasolki.
pierwszy dzien w szkole dobrze.ja oczywiscie wiecznie spozniona wiec wczoraj mialam nizle tempo do szkoly ale zdazylam przed przerwa:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
zapisze to w kalendarzu:-D:rofl2:

Medeuska jak sie czujesz?bylas u lekarza?
nie bylam... w aptece wziełam jakies tabletki na kaszel homeopatyczne- powiedziała że powinno mi po nich przejśc- generalnie to mam lenia teraz caly czas i ciągle mnie coś boli:eek::eek::eek:

julka co wywineła??no jak to julka musi głośno komentować:sorry:oooo co tu tak mało chłopaków??to wszyscy ???i jak my się nimi podzielimy???na apelu o mamo ksiądz jest jak będzie msza idziemy do domu to miał być apel nie msza......na korytarzu "jakoś marniutko w tej szatni my się tu wszyscy zmieścimy???? no nic jakoś nas upchną":cool:no cała julka a mi głupio było dzieci cicho siedzą lekko przestraszone a ta wygadana za 5:cool2::cool2::cool2::cool2:

kurcze wojtek nie lubi tej swojej szkoły:no::no:trzymaj się kochana:tak:

cala Julka
uwilbiam jej teksty:-D:-D:-D:-D:-D

mąż wrocił od lekarza ,ma skierowanie na 10 badań ,dostal ksiazeczkę na mierzenie ciśnienia bo ma wysokie no i 6 recept do wykupienia i chciała go lekarkaa wysłac na zwolnienie :szok: a te problemy z oddychaniem to niekontrolowana astma :no:

nieleczona astma nie prowadzi do niczego dobrego
bo faceta to sila zawsze do lekarza trzeba

Witam środowo.
Kuba już w szkole i zosta ł bez problemu.
Chętnie i z piosenką na buzi:szok::szok::tak::tak:biegł :szok::szok::szok::szok: do szkoły:-D:-D:-D:-D
A ja się martwiłam :-D:-D:-D
Teraz ich problem jak z nim do 13.30 wytrzymają.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zaraz poczytam co u Was.

wytrzymaj albo beda dzwonic po Ciebie:-)

Mlody z szkoly zadowolony-sam niosl sobie plecaczek ze sniadankiem i worek z kapciami:tak:Oczywiscie jest najmniejszy z wszystkich dzieci;-):-)
Ta lista ktora mi podalyscie byla mi w sumie niepotrzebna bo jak sie okazalo wszystko bedzie miala pani z zerowki:szok::szok::szok:Dzieci mialy przyniesc tylko piornik z kredkami i pisakami i ten pakiet wycinanek,ktory ja kupie dopiero w piatek bo nie ma tego w ksiegarniach

co szkola to obyczaj
a jka cos kupilas to sie przyda w domu albo na przyszly rok

kurde ale mam lenia- nie chce mis ie malowaci wychodzic z domu:-(
co do wózka- to tak teściowa dołoży- połowe:sorry::-)

dobre i to:-)

As odpowiem ci słowami julki"podobno królowa jest tylko jedna doda(julka ją uwielbia:szok::szok:)ale doda jest stara a ja jestem jej zastępczynią" więc już się boję:szok::szok:jak ona ma takie idolki to strach się bać:sorry::sorry:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzwoniłam do tego salonu gdzie krzywo małej uszka przebiła, to renomowany salon, bede rozmawiac z wlascicielem, jesli nie naprawia tegi i nie przeprosza chociazby to taka opinie im puszcze w miasto, ze sie kuxwa zdziwia. olac ta kase, ale nie dosc, ze krzywo zrobila, to nie miala zamiaru powiedziec mi, ze krzywo i zdziwiona jak ja jej uwage zwróciłam, i skasowała bezwstydnie jak normalnie, mi by bylo wstyd, no i przepraszam nie usłyszalam, ze male dziecko dwa razy meczyc bedzie!!! Ech. Zobaczymy co powiedza...

Poki co czas chyba sie ubrac, bo kurier lada moment, hihi

A tu widze szkolne zakrecenie, az sie boje co to bedzie, w przyszlym roku nasza ( mam nadzieje) do przedszkola.....

Ty jak zawsze masz przeboje z rznmi sprawami....
pwodzenia

Anabubka ,lubię twoje komentarze :-Dmasz racje on i tv,no zgroza:-D
klaudia w szkole ksawek w domu ,ale dziś o dziwo odebrałam wyniki i jutro do zerówki startuje,popłoch ,pod szpitalem nie jedna wkurzona mama z naszego przedszkola ,która sie obudziła,ano tak to z pamiecią bywa:tak:
m szoruje lodówke ja robie obiadek,sączymy sobie trixika,tak w biały normalnie dzień,ach jak bosko jest w domku:-):-):-):-):-)

dziekuje za komplement,ale moje komentarze to nic w porownaniu z komentarzmi Malinki:-)
czyzby trixx beidronkowy?

Madzila jak nic jesteś przpracowana skoro pobyt w domu tak cie zachwyca:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
adam po szkole zadowolony ale jak to powiedział "mama to tylko szkoła więc było ok bez szału":sorry:
julka po zerówce zachwycona wychodzimy a ona"żeby już było jutro rano":happy:więc jak widac zadowolone dzieciaki a ja liczę że codzienny spacerek 1.5 km razy 4 +praca w ruchu pomoże spalić nadmiar zbędnego balastu na mym cielsku co by nie powiedzieć jak julia na "mym boskim ciele":rofl2::cool2::cool2::cool2::rofl2:
u nas dzisiaj pogoda boska słonczko pali wiaterek lekki wieje no tak by mogło być cały rok:tak:bo jak sobie pomyślę o tych spacerach w deszczu ,śniegu ,mrozie,wietrze brrrrrr:crazy:

ja w sumie tez tesknilam za takimi pscerkami,mam dystans 2,5km razy 2:-)

taaa upał nie wytopił to i mróz nie wywieje :-p:-p:-pjak dupska nie ruszę i na lodówkę kłódki nie powieszę to.........
u adama połowa klasy nie ma książki od czegoś albo ćwiczeń i pani powiedziała że w ciągu 2 tygodni mają uzupełnić braki książkowe:tak::tak:a babka od polskiego klaudi to myśli że klaudia pstryknie w palce i już będzie w kamieniu albo w gryficach w księgarni:szok:a kto ją uczy polskiego???

porabalo babe?
chyba jakas nowa
a Paulina jz wczoraj prace domowa miala
poszalaly:eek:

Nie znam babki nazywa się Krawczyk,no nie zabłysła w pierwszy dzień szkoły...
Patrysia trzymamm kciukasy za kredyt
Malina zobaczysz ,że ona jeszcze was wszystkich sprzeda:-D:-D:-D
Zaraz jadę do pracy po klucze ,jutro będę sama z rana ,jakie to dziwne,gdzie te tłumy żądnych ciasta i kawy klientów,Sylwia ma wolne....umowę nam przedłuzył bagatela o cały miesiąc ,śmiech na sali,ciekawe czy nas zostawi czy wypierniczy:eek:

dobrze bedzie

Ja też już jestem ,ciemno ,ale szybko już,dzieci do spania poszły,
Przyuważyłam Ksawiera jak wylewa sobie wielką kałużę szamponu na gąbkę ,teraz wiem czemu tak szybko sie im kończy,jak mi synek wytłumaczył :przecież jest do głowy i do kąpieli:-Dnie sprecyzowali na opakowaniu ,że nie jest do mycia ciała:dry:
Ja jutro wstaję po 5 do pracy ,2 dni laby dobiegły końca ,a były wspaniałe,idę sobie fartuch wyprasować,cosik obejrzeć w tv i lu,lu:tak:
Niebo u nas jasne ,a nasz pies ,który boi sie burzy zachowuje sie jakby ją słyszał,patrzy sie gdzieś w dal i chowa pod kamping,albo dobiega pod nogi,dziwne to ,bo nawet jeśli on coś słyszy w oddali ,to my ani czorta:eek:

po psy mja bardziej wuczlone zmysly od nas

Ale jestem jakaś do d*** dzisiaj, może przez tą pogodę bo jakaś dziwna była, niby na padanie się zanosiło a tu nic, ani kropli :eek: ale duszno było. Poszłam na spacer z Kubkiem chodziliśmy chyba ze 3 godziny i nogi mi odpadają :tak: ale za to Kubek dzisiaj spróbował czegoś nowego - piasku :-D:-D siedział w piasku i sypał na siebie ja patrzę a on do gęby pcha ręce no pięknie :tak: cały w piasku był hehe ale jaki zadowolony uuu miodzio :-D

"synus co jesz?
miesko!
a skad masz?
a samo przypezlo"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Siostrze lekarka powiedziała że może kolki bo teoretycznie przy karmieniu piersia ich nie ma ale... Wogóle nie spi jej ani w dzień ani w nocy. Dzisiaj spała pare godzin w nocy to siorka w 7 niebie. Powiedziała jej że do 3 miesiecy tak może być. Ja tam bym się juz martwiła bo naprawdę tak ulewa że 6-7 razy dziennie ja przebiera :-(

Mam nadzieje że w sobote nas wypiszą. Rano Zuzia ma byc na czczo bez jedzenia wytrzyma ale bez picia:no::no::no:I po badaniu też trzeba odczekać z piciem :eek::shocked2:

Paulina miala koi ale nie takie straszne.gorsze jak pozarlam truskawki albo pomidiry
predze kolki sa wlasnie na cycu niz bez,ale nie ma reguly.
Nutramigen jest bez hydrolizatem bielkowym dla dzieci ze skaza i z uczuleniem na laktoze tez

Ja mam w playu internet:tak::tak::tak:
Chyab tak zrobie bo wszystkim innym nk chodzi tylko nie mi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

sprobuj na innej przegladrace
mi teraz przez komorke niezawsze kazda strona sie otiwera.czasami wlasnie na bb wejsc nie moge albo na allegro

a moj m jutro wraca :)
nareszcie
tak juz tesknie ze mnie rozsadza :-D:-D:-D:-D:-D
jutro na wieczor bedzie

oj bedzie sie dzialo:-):-):-):-):-):rofl2:

Dobrze ja się żegnam idę spać bo coś czuję że jutro Kubek wcześnie się obudzi :no: ach te jego poranki tylko żeby w nocy dał pospać :tak: Spokojnej nocki życzę dobranoc :-D:-D:-D
A tu coś na śmiech :tak::tak::tak:

Edek, Tadek i ich żony pojechali na camping. Edek i Tadek spali w jednym namiocie, a ich żony w drugim. O trzeciej nad ranem Tadek budzi się i woła:
- Niewiarygodne!
Edek się zbudził.
- Co się dzieje? - pyta Edek.
- Muszę iść do namiotu dziewczyn, do mojej żony!
- Po co?
- Na seks! Obudziłem się z najtwardszym, jakiego miałem w całym życiu!
Po chwili Edek mówi:
- Chcesz żebym poszedł z tobą?
- Do diabła, nie! Dlaczego?
- Bo w ręku trzymasz mojego...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehehhehe
przydalby sie taki pilot
albo chociaz przycisk reset:-):-):-)

nie bylam... w aptece wziełam jakies tabletki na kaszel homeopatyczne- powiedziała że powinno mi po nich przejśc- generalnie to mam lenia teraz caly czas i ciągle mnie coś boli:eek::eek::eek:

bidulu.niestety sama koncowka ciazy najgorsza.zacznij sie ruszac to moze Cie prztsanie wszytsko bolec;)
potancz troche:-)
ciesz sie zee to tylko 9 mieisecy a nie jak u slonia 22:-D:-D:-D:-D

dobra nadrobilam zaleglosci i spadam bo po 9 musimy wyjsc na pociag bo z Paulina to ze 30minut bede szla i jeszcze bilety i do sklepu.
milego dnia

reklama
Kawka stoi, zaległości nadrobione, tak więc witam porannie i biorę sie a odpisywanie , b już słysze bąbolinę jak się kręci, ale może z pół h posiedzi w łóżeczku grzecznie, hihi

Do góry