Anabuba
czarownica mroźnego lądu
NO I SIE ZACZELO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witamorannie.
Paulina juz w szkole,obiecala ze bedzie grzeczna:-)
mala jeszcze spi,a u sasiadow slysze niezly halas,przyjechal szwagier ze szwagierka,dzieckiem i tesciami.oj cos mi sie zdje ze moze 1mieisac i sie sprowadza
koniec prywatnosci.....
heheheeh
no Ty o tej porze:-)
to faktycznie nie po kolei:-)tak bywa
Paulinie wyszly pierwsze jak miala 9miesiecy a dalje to juz nie pamietam:-)
stres go zzera ze znow nauka itd...ach te dzieci
trzymaj sie i nie daj sie:-)
moj jak Paulina byla mala i gral na PC i tez sie nie moglam oprosiczeby sie dzieckiem zajal i cos zrobil to w koncu podeszlam,wyciagnelam wtyczke z gniazdka i tyle:-)
pozniej gral ale jak mial faktycznie czas i mu pozowlilam

witamorannie.
Paulina juz w szkole,obiecala ze bedzie grzeczna:-)
mala jeszcze spi,a u sasiadow slysze niezly halas,przyjechal szwagier ze szwagierka,dzieckiem i tesciami.oj cos mi sie zdje ze moze 1mieisac i sie sprowadza

koniec prywatnosci.....
Witam
Normalnie nie wierze-jestem pierwsza:-)
Mlody juz nie spiObudzil sie tak sam od siebie,wiec zaraz zje cos i pojde Go zaprowadzic do szkoly:-)
Ale bede miala spokoj
![]()
heheheeh
no Ty o tej porze:-)
a
no jeszcze idąjej zeby późno zaczęły wychodzić bo dopiero jak miała 10mies skończone a szły jej nie pokolei,juz dawno ma wszystkie czwórki np a dwójki jej dopiero idą.nie zawsze musi byc po kolei
![]()
to faktycznie nie po kolei:-)tak bywa
Paulinie wyszly pierwsze jak miala 9miesiecy a dalje to juz nie pamietam:-)
witam:-) no zaczęło sieZuzia jest neimożliwa
nie wiem co jej sie porobiło a Wojtka od wczoraj brzuch boli nie moze jeśc bo szkoła sie zacżęla
Boże daj mi siły
![]()
stres go zzera ze znow nauka itd...ach te dzieci
trzymaj sie i nie daj sie:-)
Taaa pomaga tylko jeszcze moglby sie dzieckiem troszke zająć.
Wczoraj Miłek wywinął orła w domu na podłodze--poprostu sie poslizgnął ja w tym czasie i ogarnialam i suszylam włosy i wszystko na raz a on grał,gdy mu zwrocilam uwage to sie obuzyl i powiedzial ze mam juz isc z nim na dwor.A dzisiaj znowu nocka nie przespana,co prawda chłopaki jeszcze spia ale ja nie moge.
A co do nogi do syzne zdjęcto i okazalo sie ze pęknieta kosc piszczelowa przy kostce na szczescie w gips nie wlozyli tylko nosi stabilizator.
moj jak Paulina byla mala i gral na PC i tez sie nie moglam oprosiczeby sie dzieckiem zajal i cos zrobil to w koncu podeszlam,wyciagnelam wtyczke z gniazdka i tyle:-)
pozniej gral ale jak mial faktycznie czas i mu pozowlilam