Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Zuza,nie żurektylko barszcz biały
;-)
.
ja robie z torebki i mieszam barszcz bialy z zurkiem.do tego jajeczko i biala kielbaska.miodzio:-)dosypuje majeranku ,pieprzu,ciut wegety,troszke octu,listem,ziele,zaprawiam smietana i git:-):-):-):-):-)
Hej dziewczyny
Witam wśród żywych. Co prawda lepiej czułam się już wczoraj, ale dziś udało mi sie wskoczyć na kompa. Lecę nadrabiać, ale póki pamiętam, wczoraj byłam przebić uszy Wiktorii, poszłam do najlepszego salonu w mieście, bo tak zachwalali, i zapłaciłam 2 razy drożej niż gdzie indziej za krzywo przebite uszka. No cholera mnie trafiła. Kazała przyjść za tydzień, żeby poprawić, jak dlamnie trza by było ten jeden kolczyk wyciągnąć, żeby dziurka się zagoiła i zarosła, a ta każe go zostawić, co Wy na to?
witaj kobieto a dopiero o Tobie myslalam
jak dla mnie to lepiej wyjac kolczyk i niech dziurka zaratsa
Anabuba, Anka ma rację, moja jak latała na bosaka, to lała raz za razem po troszku, teraz mus skarpecie i bućki. No i na noc parze rumianek i jest git!!!
Oj u nas ostatnio 3 sie ruszyly i jest masakra. Na wieczór dostała 39 goraczki, w nocy pobudki placz co chwila, o 4 rano wzielam ja do nas, bo juz nie moglam, zarzygala nas i łózko i w koncu zasnela, rozwolnienie do tego i normalnie wymiekam
to posikiwanie bylo jednirazowe przez katar.tak ma zeczesciej sika jak jest przeziebiona
a Twoja mala moze to gardlo?a nie zeby,albo ucho?moja jak plakalaco chwile w nocy to usyz miala chore
u mnie dzis upał 28C,dalej konam cos ostatnio bolesne miesiączki mi wróciły
statnio bolesne miesiączki mi wróciły![]()
u nas tylko 25stopni w cieniu ale juz powietrze nie to co w lipcu.no i brzozy juz gubia liscie,dzis widzialam klucz zurawi i stado bocianow zbierajacych sie do odlotu
A i wyzywające ubieranie sie nie tylko w domu ale i na dwor działa na S. dzisiaj stwierdzil "wkoncu moja zona wyglada"
piekbnie!!!!!!!!!!!11

Hej
Dziewczyny jestem po wizycie bedziemy mieli 100 % CORECZKE
Ale sie cieszeee, bo przyznam ze moj m chcial drugiego chlopca ale najwazneijsze ze Onajest zdrowa
a wogole to ekarz do mnie ze mam juz starszne duzy brzusio i czy czasem nie mam blizniakow hahaha ale jest jedno wiec jest git
a na zdjeciu slicznie widac ze to Ona
No nic to na tyle dobrych wiadomosci, z kredytem ciezej.... czepaiaja sie wszystkiego i juz cos mowia ze niby zdolnosci mozemy nie miec....:-
confused2:
moj jest tak zly ze nawet sie nie odzywa zebynie bylo pare slow za duzo- no wiecie o co chodzi
![]()
gratuluje coruni:-)
ja tez mialam przeboje z kredytem ale po wielu trudach w koncu przeszlo wszytsko:-)
Kubuś bardzo fajnie zareagował na szkołę,pomimo,że od kilku dni krzyczał,że on do szkoły nie idzie.
Dziś jednak tak fajnie dziewczyny go zagadały w szkole i podeszły profesjonalnie do tematu,że byłam w szoku.Kubuś powiedział pani,że jutro przyjdzie z plecakiem do szkoły i będzie z nią pracował.
Zobaczymy na ile zapału mu starczy
Jestem naprawdę mile zaskoczona podejściem nauczycielek do Kubusia.
Po spotkaniu ogólnym miałam 1.5 godzinną rozmowę z nimi i wypytywały dosłownie o wszystko.
Jak reaguje na to...na tamto...
Na jakim jest poziomie emocjonalnym,manualnym,edukacyjnym.
Co lubi a czego unikać...Jakie sytuacje go stresują,czego mogą się spodziewać,jak reaguje na inne dzieci,jakie nagrody,czy stosować kary w formie wyciszenia na korytarzu czy inna forma...
Jakie stosujemy pomoce i co można z nim robić w ramach terapii.
Wiem,że jako nagroda będzie układał puzzle i ma wziąć z domu ulubioną książeczkę,którą będzie mógł pooglądać jak skończy wcześniej jakieś zadanie.Jako nagroda za cały dzień będzie naklejka,którą Kubuś sam wybierze.;-) (o tym już mały wie i oczywiście tych naklejek już nie może się doczekać
)
to super ze Kuba zadowlony:-)
dobrze bedzie zobaczysz
no ja z Paulina nie mialam dzis zadnycgh problemow
dobra mykam myć i karmic Oliwke bo nieługo moje seriale "Barwy szczęścia" i "M jak Miłość: Hurrraaaawreszcie sie doczekałąm
![]()
"na wspolnej" dopiero za tydzien
szkoda ze o M jak milosc nie wiedzialam
kiedy kolejny odcinek
a ja na pierwsza milosc
witam was kochane ja juz po lekarzu
nie spytalam sie o przytulanki (oczywiscie o czyms musialam zapomniec) ale po kolei
weszlam zbadal mnie mowi ze mialam jakis stan zapalny i to moglo byc przyczyna :--
-
-
-(
ja od 4-5 dni juz nie krwawie wiec wiedzialam z jest ok
mowi ze wszystko jest ladnie zagojone
(po tym wnioskuje ze przytulanki nie sa zakazane)
nie ma zadnych zmian ani nic sie nie dzieje
w październiku mam sie zglosic na badanie kontrolne i cytologie
nie zlecil mi zadnych badań
mowi ze od4-6 tyg powinnam dostac okres
oczywiscie zalezy od mojego organizmu
spytal sie czy chcielismy dziecko
ja mu na to ze wlasnie mielismy zaczac sie starac ale kropek nas wyprzedzil i ze nastepne chce jak najszybciej
powiedzial ze dobrze by bylo poczekac jeszcze dwa mies az zrobie ta cytologie i po drugim cyklu mamy zielone swiatelko
na odchodne mi powiedzial : no i w listopadzie moze pani zachodzić"
zadzwonilam odrazu do m jak sprawy stoja i tak przez tel wnioskuje ze mu chyba ulzylo
a jak powiedzialam ze w listopadzie moge zachodzic to sie tylko zasmial
czyzby zmienil zdanie
w kazdym badz razie wszystko jest w porzadku
tylko nie wiem czy doczekam tego trzeciego cyklu![]()
super wiesci:-)