reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też się do jutra odmeldowuję
salut.gif

reklama
Hej dziewczyny
Witam wśród żywych. Co prawda lepiej czułam się już wczoraj, ale dziś udało mi sie wskoczyć na kompa. Lecę nadrabiać, ale póki pamiętam, wczoraj byłam przebić uszy Wiktorii, poszłam do najlepszego salonu w mieście, bo tak zachwalali, i zapłaciłam 2 razy drożej niż gdzie indziej za krzywo przebite uszka. No cholera mnie trafiła. Kazała przyjść za tydzień, żeby poprawić, jak dlamnie trza by było ten jeden kolczyk wyciągnąć, żeby dziurka się zagoiła i zarosła, a ta każe go zostawić, co Wy na to?

Dobra, lecę, póki mała śpi.

Ależ się stęskniłam

As gratuluję klasy integracyjnej.

Witam!!

Dziękuję za życzonka i za pamięć w imieniu Kubusia :-D:-D:-D:-D

Ja od razu z zapytaniem, dzisiaj idę z Kubkiem na szczepienie i znalazłam że szczepionek teraz dwie, trzy a nawet i jedna :no: więc ile w końcu teraz będzie bo już zgłupiałam do reszty :eek:

Cześć kobitki :tak:
Widze większość dzisiaj na rozpoczęciu roku :tak:

Helenki towarzystwo z parku idzie do przedszkola, będzie musiała sobie bidula znaleźć nowe koleżanki :sorry:

Beata, aj też się przyłączam do0 życzeń dla Kuby :tak:

Madeuska, fajny ten wózio :tak:

As, super wieści :tak:

Luna, fajnie że zajrzałaś :tak:

Spróbuję do was zajrzeć po południu, ale M wyjechał więc mam mało czasu dla siebie :baffled:

Beata wszystkiego Najlepszego dla Kuby :tak::tak::tak::-):-):-)

A mnie dzis dopadła @ :tak::tak::tak::tak: fatalnie sie czuję,juz wzięłam nospę ale rano to myslałam że skonam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u mnie juz słychac że dzis rozpoczęcie roku szkolnego bo na mojej ulicy jest podstawówka więc od samego rana słycha gwar dzieciaków idących do szkoły :tak::tak::tak::tak:

ellooo

Witam sie z ranka
Wybaczcie moja wczorajsza nieobecnosc ale mialam dzisn na sprzatanie mylam okna robilam pranie wiec zeszlo mi caly dzien i do tego zakupy:rofl2:

MOj komp zwariowal w emotkach mam fotke Medeuski:laugh2::-D zamiast tej ostatniej niby tej z usmiechem:rofl2:

Wczoraj przegladalismy wieczorem fotki wyobrazciue sobie ze jest ich tak duzo ze 3h ogladalismy i to jeszcze nie wszystkie:szok:

Kubulek wszystkiego naj naj najlepszego!

Witam się my już po rozpoczęciu roku. Jutro na 8 do przeczkola do 13 jak Seweryn wytrzyma. Dzwoniłam dzisiaj do szefa czy mogę przyjechać po kasę za wykożystany urlop a on na to że o co mi chodzi:szok:. Ma dzwonić do księgowej i się dowiedzieć

reklama
O matusiu, no skończyłam w końcu
Anka, foteczki rewelacja, pięknie wyglądałaś, zdjęcie z aniołkiem na łózku-bomba, no i z mężusiem tez oczywiście świetne!!!

Anabuba, Anka ma rację, moja jak latała na bosaka, to lała raz za razem po troszku, teraz mus skarpecie i bućki. No i na noc parze rumianek i jest git!!!

Dowikluś ona ostatnio siedziała w pokoju i kminiła ilu będzie mieć chłopaków ja pytam kolegów a ona nie no chłopaków do całowania i takich wiesz jak w przedszkolu co z miłości posprzątają za mnie zabawki:cool2::cool2::cool2:no jak nic szybko teściową nie zostanę ona ich trochę powykorzystuje:-)a niech jej :-D:-D:-D100% kobiety mam w domu:tak::tak::tak:pietruszka czasami jak jej słucha to mówi że gdyby jej nie znał to by nie uwierzył że 5 letnia dziewczynka ma takie teksty:-pno ale nieraz się gryzę w jezyk że ja coś ironicznie powiem a ta mała małpa zaraz to zapamięta:cool2:
Bomba, no po prostu bomba, jak mi brakowało jej/ich tekstów!!!

Pati dzis kontrola małego, trzymam kciuki za decyzję co by to przełożyli na później.

Jadźka z tym mlekiem tak jest, mi wróciło po pół roku od zaprzestania karmienia i samo przeszło, ale było lightowo.

A i postanowilam wziasc sie za siebie -- wychodzac dzisaj w spodnicy widzialam te wzroki :) wiec jutro opalanko a jak nie to pojde na latwizne i solarium,fryzjer itd...a co :)
Wzroki to były za laską i tyle. I dobrze robisz, ja pokaże wam później jak znajde chwilke co sobie ostatnio sprawiłam w sumie za grosze a mój mało w biegu mnie nie przeleciał, jak wyszlismy do miasta, bo koniecznie chcial, to az rósł z dumy, ze sie ogladaja, hihihi. No i te kozaczki ci pykne, sa boskie, ale nie na moje kolana niestety, jak kupowałam, zapomniałam, że nie moge na takim obcasie, zalozylam 2 razy tylko do znajomych i cierpialam 3 dni.

kurcze ale jest mi smutno...
znajomy ktory dopiero zaczaal sie budowac - na wrzesein albo pazdziernik chcial sie wprowadzic dzisiaj umarl o 11 :-:)-:)-:)-(
juz miesiac temu wykryli u niego raka zlosliwego watroby z przerzutami :-(
zona jego ma 34 lata dzieci tez nie sa duze bo jedno do 1 podstawowki a drugi chyba pojdzie go gimnazjum
a czlowiek wierzacy, nie palil, nie pil, pomagal komu tylko sie dalo.... gdyby nie oni nie wiemy co bysmy robili jak moj m sie zwolnil - przez 3 miesiace pracowal u niego bo mu zalatwil....
i jak tu potem wierzyc w Boga jak taka niesprawiedliwosc :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:
Bardzo przykre wieści Pati. To okropne, że ci co powinni jeszcze pozyc i zyciem sie cieszyc...

Dzis tesciowa nas odwiedziła i opowiadała co sie stało u niej na dzielnicy.jej sąsiad,mieszkaja w jednej kamienicy a ja go tez znałam bo to ojciec mojej znajomej co z nią kiedys pracowałam ,poszedł wieczorem do nocnego,chyba po browara i już nie wrócił.

Wyobraźcie sobie jacyś gnoje go tak skatowali że masakra.
chyba chcieli od niego pieniądze,on nie chciał dać i i mu zrobili straszna krzywdę.

Jeszcze żyje,jest w szpitalu ,czeka go operacja pewnie nie jedna ale nie wiadomo czy z tego wyjdzie.

tak go skopali słuchajcoe po głowie że szok.ma całą przednia część głowy zmasakrowaną.Oko miał wbite do środka,pełno krwi,podobno będą robić odlew zgryzu bo nie ma nic w buzi.podobo tak go lali,skakali mu po twarzy :no::no::no::no::no::no::no::no: stracił przytomność i nie wiem ale ktoś go chyba z nalazł i wezwał pogotowie.

a znaleziono go naprzeciwko parku na moście a to jest kilkadziesiąt metrów od tego sklepu nocnego więc podejrzewają że musiał uciekac przed tymi bandziorami i tam na tym moście go dopadli bo jest w tym miejscu pełno krwi.

jak jego dwie córki przyleciały na miejsce zdarzenia bo zostały wezwane przez pogotowie to ta strasza zemdlała jak ojca zobaczyła a ta moja znajoma nie poznała ojca tak miał twarz zmasakrowaną.:no::no::no::no:
normalnie skóra mi cierpnie jak o tym pisze.

co sie dzieje na tym świecie.idzie sie spokojnie i mozbna do domu nie wrócić i to bez powodu.ja powiem wam szczerze boję się chodzic wieczorami jak jest ciemno,sama bym nie wyszła tak do sklepu póxnym wieczorem :no::no::no::no::no: trzeba być przezornym bo tyle kretynów jest na tym świecie że az strach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój Boże, to straszne, włos się jeży!!!

Po troszku tak..;pokazac ze nie jestem tylko kura domowa.I ze inni faceci tez widze ze mnie super laske zeby sobie nie myslal.
I bardzo dobrze, ja tez tak zaczelam jak moj zaczął sie przyzwyczajac, ze jestem w domu i wszystko ja robie...

Namówiłam teściową na szpital,pomogłam jej się spakować...
Pojechali do Warszawy...
Nie czekałam nawet,aż leki zadziałają.Za bardzo cierpi...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
O rety, no same złe wieści... I jak jest teraz, doczytałam, że nie będą operować, co więc dalej???

Dowiedziałam sie dzisiaj że zmarł mój kolega z pracy -25 lat. W czasie pracy poszedł do wc i nie wychodził długo. okazało sie że miał rozległy zawał-a jakies 3-4 tyg temu ślubował:happy2:
Aż mnie ciary przechodzą:no:
Nie, no ludzie, ta cywilizacja rzeczywiscie nas wykancza, spójrzccie na naszych dziadków, później rodziców, my juz w ogóle słabizna, a o dzieciach boje sie myslec...

Malinka dzięki za przepis, ale kurcze nie ialam sily ii tak nic zrobic, pogorszylo mi sie bardz szybko i dupa blada, ale i tak go jeszcze wykorzystam w tym tyg.

Nerwa mam:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:,bo do wózka Jula ktoś mi petów nawsadzał i paczkę z zużytymi chusteczkami higienicznymi a jak przyczepiłam tablicę rejestracyjną na wózek to z jednej strony ktoś odkleił a jak przyczepiłam znowu to jak wyszłam na klatkę to na wózku nie było tylko na skrzynce od gazu na górze leżało:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.W poniedziałek do spółdzielni idę zgłosić,co komu wózek przeszkadza - stoi cały czas w kącie i tyle:baffled:.
Kochana, gdybym ja wózek zostawiła naklatce, to jestem pewna na 100 ze by go podpalili!!!

a to ja we wlasnej osobie :)

No dziewczyno, nonono

majoszek witamy na forum uzaleznionych nieuleczalnych

Ja też narozrabiałam :-p:-p:-p:-p:-p:-p
siostra zuciła we mnie taka kulką ze sreberka a siedziała naprzeciwko mnie,chciałam jej odrzucić,zrobiłam zamach i rzuciłam w nią ylko jak sie zamachnełam to z ręki wyleciało mi nie tylko to sreberko ale i bransoletka z korali i ta bransoletka poleciała,trafiła w talerz który się zbił przy okazji i jak trafiła w talerz na którym lezał widelec to widelec został odbity i poleciał w stronę siostry.dobrze ze zdążyła sie odsunąć bo mogłoby to się źle skończyc niedaj Boże :tak::tak::tak::tak::tak:

ale wszyscy się przestraszyli bo nikt sie niespodziewał takiego rumoru i takiego rozwoju sytuacji,jeszcze teraz widze przerażenie w oczach siostry jak leciał w jej strone ten widelec :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale jaja, dobrze ze sie uchylila, ale jest sie z czego posmiac

Słodziak, a torcik rewelka

Beata, zdjęcia zajefajne, ino ciut małe... Ale i tak fajne...

Big gratulacjiones!

ja tam sie dietowac nie musze bo przy 160 cm ma 50 kg...po 3 dzieci:sorry::cool2:
ja mam tyle samo ale z 1 dzieciatkiem, tye, ze mogloby byc mniej

Bym zapomniała na smierć As wielkie dzieki za rady :tak::tak::tak::tak: Oliwce już całkowicie zeszła ta opuchlizna i sine spod oka :tak::tak::tak::tak::tak: wreszcie wygląda jak człowiek a nie jak potwór :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D jesteś kochana.:-):-):-):-):-)
A co było małej

rzuć to plenie kochana :tak::tak::tak::tak:
;-);-);-);-)
rzuc w cholere, ja rzucilam, to kazdy moze

witam kochane:happy2:
znów noc do bani dziąsła ma antek spuchnięte:-:)-(
ide nadrabiać:tak:
Oj u nas ostatnio 3 sie ruszyly i jest masakra. Na wieczór dostała 39 goraczki, w nocy pobudki placz co chwila, o 4 rano wzielam ja do nas, bo juz nie moglam, zarzygala nas i łózko i w koncu zasnela, rozwolnienie do tego i normalnie wymiekam

Dzieki dziewczyny za zyczenia i paczke ze zdrówkiem-przydalo sie!

A ja za 2 tyg prawie w moje ur mam roczek chrzesniaczki, ide do fryzjera tego co kiedys to wam sie pstrykne, prezent juz zamówiony-fotelik bomba.

A moj wrócił wczesniej z pracy i przylapal mnie w spiochach , w balaganie porannym. no i przy kompie oczywiscie...
spadam na zakupy...

Do góry