reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam1
Anka zdjęcia super, wygladałaś jak księżniczka z bajki:-):-):-)
As dzieciaki juz "odchowane";-):-D Ślicznie! A pies jaki słodziak:-):-):-)

My byłysmy na rehabilitacji -niby chodze prywatnie a kobita nic ode mnie nie chce:szok::-) Kupie jej następnym razem chociaz jakieś merci i kawe bo aż wstyd:baffled:
Jutro jeszcze do notariusza w sprawie odrzucenia spadku. W Weekend prawdopodobnie mama sie przeprowadza wiec będziemy jej pomagać. Ale od poniedziałku będę częściej:tak::tak::tak:
Dowiedziałam sie dzisiaj że zmarł mój kolega z pracy -25 lat. W czasie pracy poszedł do wc i nie wychodził długo. okazało sie że miał rozległy zawał-a jakies 3-4 tyg temu ślubował:happy2:
Aż mnie ciary przechodzą:no:

Witam!:-):-):-)
Nie pokazywałam się bo mialam gości:tak: z Lublina:szok: Marta z naszego wątku mnie odwiedzila z mężem i z dziećmi. My się nagadać nie mogłyśmy, dzieci się świetnie bawiły bo w podobnym wieku ...a nasi mężowie najszybciej się zintegrowali bo po godzinie pierwszego dnia ululali się po góralsku:tak::-D:-D:-D

Zrobiłam cytaty ale znikły:szok::angry::baffled::confused:
więc co pamiętam z ostatniej strony:sorry2:

As zdrowia dla teściowej!!!

Patrysia strasznie to przykre jak tacy dobrzy młodzi ludzie umierają:-(
[*]

Agnes wlos się na głowie jeży jak się czyta:wściekła/y::angry::baffled:

Postaram się od września pojawiać regularnie i wdrożyć w wątek. Na razie pozdrawiam wszystkie i życzę miłej nocy i kolorowych snów:-):-):-)

Witam1

My byłysmy na rehabilitacji -niby chodze prywatnie a kobita nic ode mnie nie chce:szok::-) Kupie jej następnym razem chociaz jakieś merci i kawe bo aż wstyd:baffled:
Jutro jeszcze do notariusza w sprawie odrzucenia spadku. W Weekend prawdopodobnie mama sie przeprowadza wiec będziemy jej pomagać. Ale od poniedziałku będę częściej:tak::tak::tak:
Dowiedziałam sie dzisiaj że zmarł mój kolega z pracy -25 lat. W czasie pracy poszedł do wc i nie wychodził długo. okazało sie że miał rozległy zawał-a jakies 3-4 tyg temu ślubował:happy2:
To jest straszne co się dzieje tak młodzi ludzie umierają

Idę spać dobranoc

Witam1

Kurczę coraz młodsi ludzie odchodzą.Ta cywilizacja nas zabija :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie miałam prądu do tej pory.
Dziś w sumie nie było swiatła ok.6-7 godzin.
Non stop wyłączają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teściowa nadal na izbie przyjęć.Te małpy w szpitalu nic przeciwbólowego nie chcą jej podać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak ja bym tam była to meny na paluszkasz by przy mamie chodzili :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a co sie stało ????? :baffled:
tak ostatnio za duzo mysle poprostu :no::no::no::no::no:

Wtam laski- ja juz po sniadanku-oglądam wózki-kurcze jestem ła ze nie mam tego który mis ie najbardziej podobał:wściekła/y::no::-(
a ktory ci sie najbardziej podobał :confused::confused::confused::confused::confused:
ten szary:confused::confused::confused:

bo zima w budowlance nieciekawie wygląda z robotą przynajmniej ostatniej zimy tak było. Dużo długów sobie przesto narobiliśmy
no toś mi ćwieka zabiła :szok::szok::szok::szok:
mój elewacje zewnetrzne robi :no::no::no::no:
Wiecie co ostatnio mi pokarm powrócił o co chodzi????????????
moze znow w ciazy jestes :confused::confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D

Wlasnie wrocilam z miasta i kupilam sobie spodniczke jeansowa i spodnie rurki. do tego zamierzam sobie kupic butki na zime kozaki za kolano - wlasnie sie zasnatawiam nad ich zakupem.

A co do stażu to nadal cisza chyba trzeba bedzie czekac dłuzej a szkoda :-\
no kochana to teraz bedziesz szprycha :tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)
Dzwoniła pani dyrektor ze szkoły.
Burmistrz przyznał status klasy integracyjnej naszej szkole.:tak::tak:
A mówiłam ,że wygrałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ależ się cieszę yupppi.
Gdyby nie sufit to bym chyba pod niebo skakała.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przynajmniej tyle dobrego z dzisiaj.
kochana ty jestes nieziemska :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jupi kochana jesteś wielka twoja wiara góry przenosi:tak::tak:kubusiu masz wspaniałą mamę:tak:

oj kochana jeszcze się najeździsz aż nadto poczekaj:-)

dowikluś nasze dzieci to normalnie:szok::szok::szok::szok::szok:ale oni podobni:szok::-D:-D:-D
padło to moje gangreniaste może trochę pośpi:confused:
moja julka nie miała czasu ze mną rozmawiać przez telefon bo"idzie z dziadziusiem na plaże swe boskie kształty opalać":cool2::cool2::cool2::cool2:
boskie kształty powiadasz :confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
witajcie...
bylam dzis na ontroli u lekarza z Sewikiem... nie za dobrze lekarz powiedzial ze mlody ciezko sie leczy ze powinno byc wszystko ok ale napetalo sie nam teraz zapalenie gardla, tchawicy i niezyt nosa :dry:
no masakra przepisal nam tyle lekow a w dodatku zastrzyki :baffled: tym razem gentamycine po raz dziennie przez 5 dni... we wtorek kontrola...
lekarzmowi ze ma nadzieje ze sie wyleczy bo jak nie to szpital :-(
cholerka :wściekła/y:
oj oj gentamecyna :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Swietne dzieciaki :)
No wlasnie sie zastanawiam bo moja siostra ktora studiuje w poznaniu mowi ze ona tam dostanie takie za 60zl a na allegro sa za 120zl.Ale jak bede czekac to...sie nie doczekam pewnie znajac moje szczescie.

A i spodniczka jest jeansowa mini strasznie mi sie podoba chociaz troszke nozki musze dopalic,ale jak dziala na męża i w domu i jak wychodze....
A Milek spał znowu tylko 1,5h wrrrr..
moze w koncu doceni :confused::confused::confused::confused::confused:;-);-);-);-);-)
Na pielgrzymce nikt nie wierzył,że my matka z córką.
Wszyscy zgodnie twierdzili,że my siostry.:-D:-D:-D:-D:-D

Ja pokarm miałam jeszcze ponad miesiąc.
Zanikał i pojawiał się.
Ogranicz nabiał i uważaj by nie podrażniać sutków.Nie kąp się w wannie leżąc w wodzie tylko szybki prysznic i nie polewaj piersi wodą z prysznica.
To chyba tyle co pamiętam. :tak::-D:-D

Dziewczyny moja teściowa ma chyba atak trzustki.
Oby nie,ale atak tak właśnie wygląda.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak po lekach,które jej dałam przejdzie to znaczy,że się nie pomyliłam.
Trzymajcie kciuki,żeby jej przeszło ,bo ogromnie cierpi.
Nie może leżeć,siedzieć chodzić nic.
Normalnie chyba tylko usiąśc i płakać razem z Nią.:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sorry2:
bidulka dobrze ze do tego szpitala pojechala:tak::tak::tak::tak::tak:
a co do dzieciaczkow to Kubus nie wyglada na takiego lobuziaka, a Klaudia ????
czy mozna taka pannice nazwac dzieciakiem :confused::confused::confused::confused::confused:
cała mama:szok::szok::szok::szok::szok:
Dzis tesciowa nas odwiedziła i opowiadała co sie stało u niej na dzielnicy.jej sąsiad,mieszkaja w jednej kamienicy a ja go tez znałam bo to ojciec mojej znajomej co z nią kiedys pracowałam ,poszedł wieczorem do nocnego,chyba po browara i już nie wrócił.

Wyobraźcie sobie jacyś gnoje go tak skatowali że masakra.
chyba chcieli od niego pieniądze,on nie chciał dać i i mu zrobili straszna krzywdę.

Jeszcze żyje,jest w szpitalu ,czeka go operacja pewnie nie jedna ale nie wiadomo czy z tego wyjdzie.

tak go skopali słuchajcoe po głowie że szok.ma całą przednia część głowy zmasakrowaną.Oko miał wbite do środka,pełno krwi,podobno będą robić odlew zgryzu bo nie ma nic w buzi.podobo tak go lali,skakali mu po twarzy :no::no::no::no::no::no::no::no: stracił przytomność i nie wiem ale ktoś go chyba z nalazł i wezwał pogotowie.

a znaleziono go naprzeciwko parku na moście a to jest kilkadziesiąt metrów od tego sklepu nocnego więc podejrzewają że musiał uciekac przed tymi bandziorami i tam na tym moście go dopadli bo jest w tym miejscu pełno krwi.

jak jego dwie córki przyleciały na miejsce zdarzenia bo zostały wezwane przez pogotowie to ta strasza zemdlała jak ojca zobaczyła a ta moja znajoma nie poznała ojca tak miał twarz zmasakrowaną.:no::no::no::no:
normalnie skóra mi cierpnie jak o tym pisze.

co sie dzieje na tym świecie.idzie sie spokojnie i mozbna do domu nie wrócić i to bez powodu.ja powiem wam szczerze boję się chodzic wieczorami jak jest ciemno,sama bym nie wyszła tak do sklepu póxnym wieczorem :no::no::no::no::no: trzeba być przezornym bo tyle kretynów jest na tym świecie że az strach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam1

co to sie na tym swiecie wyrabia :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nie do pomyslenia :no::no::no::no:
patrysiu i mamitko (*)(*)(*)
ludzie zaczynaja wariowac :szok::szok::szok::szok::szok:

a ja juz po pracy ale ostatnio piszecie :szok::szok::szok::szok:
androbic nie mozna :no::no::no::no::no::no:
a jak ja bylam to nie mialam z kim pisac :angry::angry::angry::angry::angry::angry::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam!
sprzedałam dzisiaj stary plecak od Patryka za 20zł:-) w sumie to za 29 ale jak wcoraj go wyprałam to zauważyłam że popękał trocehe w środku materiał ten nieprzemakalny i spuścilam babce 9 zł i napisałam co sie stało żeby potem nie miał pretensji;-)

ale zawsze 20 zł:-):-):-)

Natalineczka- tak, najbardziej podobał mi się ten szary z Pierre Cardin:tak::tak:

Do góry