reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dziewczynki wolaly kaszke,wypily ja i teraz w najlepsze chodza mi po domu:szok::szok::szok:
a Oliwka dzis zastrajkowałą z kolacja i zjadła tylko pół kromeczki z serem żółtym i ze szczypiorkiem,więcej nie chciała.:no::no::no::no:

dowikla to powiedz im że maja iść spać i już koniec kropka :tak::tak::tak::tak::tak: ja Oliwce mówie czas spać i ona wie że trzeba się umyc i sama woła aaaa albo że chce lulu.
nawet jak jej się nie chce spac to lezy w łóżeczku i ma czas na wyciszenie i nie ma prawa wyjść z łóżeczka i nie wychodzi.tak jej to wpoiłam ze nie ma z tym problemu :tak::tak::tak::tak::tak:

Na pielgrzymce nikt nie wierzył,że my matka z córką.
Wszyscy zgodnie twierdzili,że my siostry.:-D:-D:-D:-D:-D

Ja pokarm miałam jeszcze ponad miesiąc.
Zanikał i pojawiał się.
Ogranicz nabiał i uważaj by nie podrażniać sutków.Nie kąp się w wannie leżąc w wodzie tylko szybki prysznic i nie polewaj piersi wodą z prysznica.
To chyba tyle co pamiętam. :tak::-D:-D

Dziewczyny moja teściowa ma chyba atak trzustki.
Oby nie,ale atak tak właśnie wygląda.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak po lekach,które jej dałam przejdzie to znaczy,że się nie pomyliłam.
Trzymajcie kciuki,żeby jej przeszło ,bo ogromnie cierpi.
Nie może leżeć,siedzieć chodzić nic.
Normalnie chyba tylko usiąśc i płakać razem z Nią.:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sorry2:
Ty to jednak na wszystkim się znasz, bardzo Ci dziękuje.
Trzyma mocno kciuki za powrót do zdrowia teściowej

No Oliwka usnęła,szybko poszło :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale duszno nie ma czym oddychać.burza na bank bedzie zapowiadali,wczoraj przeszła bokiem a dzis cos czuję raczej dojdzie i do mnie.:tak::tak::tak::tak:
U Nas też duszno. Tylko że u nas wczoraj w nocy była straszna burza

Milosz tez zasnal jakos sie przebujalam z nim do tej godziny bez 2 drzemki ale ostatnio nie mam juz sił.

A u nas smierdzi normalnie (przepraszam za wyrazenie) kupą żywa bo jest cukrownia i witkowo bleeeee zaraz zwymiotuje.

A i postanowilam wziasc sie za siebie -- wychodzac dzisaj w spodnicy widzialam te wzroki :) wiec jutro opalanko a jak nie to pojde na latwizne i solarium,fryzjer itd...a co :)
Nie żałuj sobie

kurcze ale jest mi smutno...
znajomy ktory dopiero zaczaal sie budowac - na wrzesein albo pazdziernik chcial sie wprowadzic dzisiaj umarl o 11 :-:)-:)-:)-(
juz miesiac temu wykryli u niego raka zlosliwego watroby z przerzutami :-(
zona jego ma 34 lata dzieci tez nie sa duze bo jedno do 1 podstawowki a drugi chyba pojdzie go gimnazjum
a czlowiek wierzacy, nie palil, nie pil, pomagal komu tylko sie dalo.... gdyby nie oni nie wiemy co bysmy robili jak moj m sie zwolnil - przez 3 miesiace pracowal u niego bo mu zalatwil....
i jak tu potem wierzyc w Boga jak taka niesprawiedliwosc :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

pisalam ostatnio o laktatorze :tak:;-)

oj nie mam pojecia ja tak nie mialam ... :no::baffled:

oblukalam tak troszeczke ;-)

mamuska no ja to sie nie dziwie bo jakby na faktach siostra i siostra :tak::tak::tak:
Bardzo mi przykro z powodu znajomego
A odnośnie laktatora to sorki źle przeczytałam. A może inhalacje by pomogły

sorki ide spac bo nie chce mi sie niczego :dry:

dobranoc
Dobranoc śpij dobrz

Mąż je kolację więc korzystam;-). Ale pewnie mnie zaraz zgoni a ja nie protestuję bo On tylko wieczorkiem może posiedzieć.

Ostatnia edycja:
AGNES
To straszne co napisalas:szok::szok::szok::no::no::no:Jakim to tzreba byc czlowiekiem zeby drugiemu czlowiekowi zrobic cos takiego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tez sie boje wychodzic jak jest ciemno:no::no::no:

Namówiłam teściową na szpital,pomogłam jej się spakować...
Pojechali do Warszawy...
Nie czekałam nawet,aż leki zadziałają.Za bardzo cierpi...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

agnes to straszne co go spotkało- ale tak to niestety jest- tyle zbirów i idiotów sie czai ze sie w pale nie miesci...

patrysia- przykro mi
[*]

reklama
Do góry