ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Po troszku tak..;pokazac ze nie jestem tylko kura domowa.I ze inni faceci tez widze ze mnie super laske zeby sobie nie myslal.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Oliwka dzis zastrajkowałą z kolacja i zjadła tylko pół kromeczki z serem żółtym i ze szczypiorkiem,więcej nie chciała.Moje dziewczynki wolaly kaszke,wypily ja i teraz w najlepsze chodza mi po domu![]()
no i masz rację,niech zobaczy że ma super zonę,niech pobędzie troszke zazdrosny i niech wreszcie doceni to co maPo troszku tak..;pokazac ze nie jestem tylko kura domowa.I ze inni faceci tez widze ze mnie super laske zeby sobie nie myslal.
Ty to jednak na wszystkim się znasz, bardzo Ci dziękuje.Na pielgrzymce nikt nie wierzył,że my matka z córką.
Wszyscy zgodnie twierdzili,że my siostry.
Ja pokarm miałam jeszcze ponad miesiąc.
Zanikał i pojawiał się.
Ogranicz nabiał i uważaj by nie podrażniać sutków.Nie kąp się w wannie leżąc w wodzie tylko szybki prysznic i nie polewaj piersi wodą z prysznica.
To chyba tyle co pamiętam.
Dziewczyny moja teściowa ma chyba atak trzustki.
Oby nie,ale atak tak właśnie wygląda.
Jak po lekach,które jej dałam przejdzie to znaczy,że się nie pomyliłam.
Trzymajcie kciuki,żeby jej przeszło ,bo ogromnie cierpi.
Nie może leżeć,siedzieć chodzić nic.
Normalnie chyba tylko usiąśc i płakać razem z Nią.![]()
U Nas też duszno. Tylko że u nas wczoraj w nocy była straszna burzaNo Oliwka usnęła,szybko poszło
ale duszno nie ma czym oddychać.burza na bank bedzie zapowiadali,wczoraj przeszła bokiem a dzis cos czuję raczej dojdzie i do mnie.![]()
Nie żałuj sobieMilosz tez zasnal jakos sie przebujalam z nim do tej godziny bez 2 drzemki ale ostatnio nie mam juz sił.
A u nas smierdzi normalnie (przepraszam za wyrazenie) kupą żywa bo jest cukrownia i witkowo bleeeee zaraz zwymiotuje.
A i postanowilam wziasc sie za siebie -- wychodzac dzisaj w spodnicy widzialam te wzrokiwiec jutro opalanko a jak nie to pojde na latwizne i solarium,fryzjer itd...a co
![]()
Bardzo mi przykro z powodu znajomegokurcze ale jest mi smutno...
znajomy ktory dopiero zaczaal sie budowac - na wrzesein albo pazdziernik chcial sie wprowadzic dzisiaj umarl o 11 :--
-
-(
juz miesiac temu wykryli u niego raka zlosliwego watroby z przerzutami :-(
zona jego ma 34 lata dzieci tez nie sa duze bo jedno do 1 podstawowki a drugi chyba pojdzie go gimnazjum
a czlowiek wierzacy, nie palil, nie pil, pomagal komu tylko sie dalo.... gdyby nie oni nie wiemy co bysmy robili jak moj m sie zwolnil - przez 3 miesiace pracowal u niego bo mu zalatwil....
i jak tu potem wierzyc w Boga jak taka niesprawiedliwosc :--
-
wściekła/y:
pisalam ostatnio o laktatorze;-)
oj nie mam pojecia ja tak nie mialam ...
oblukalam tak troszeczke ;-)
mamuska no ja to sie nie dziwie bo jakby na faktach siostra i siostra![]()
Dobranoc śpij dobrzsorki ide spac bo nie chce mi sie niczego
dobranoc
dobrze ze dała sie namówić,po co ma tak cierpiećNamówiłam teściową na szpital,pomogłam jej się spakować...
Pojechali do Warszawy...
Nie czekałam nawet,aż leki zadziałają.Za bardzo cierpi...
![]()
dobranoc :-)Ja zmykam
Jakbym juz nie zajrzala to Dobranoc:-)