reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to my juz po sniadanku:tak::tak::tak:Mlode zjadly platki z mlekiem a ja 4 kanapki:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Niedlugo zmykam bo umowilam sie z kolezanka na zakupki na 10;30:-):-):-)

A i planuje sobie kupic autko ale to na razie plany i jeszcze nie wiem jake odlegle:no::no::no:

Mlody z szkoly zadowolony-sam niosl sobie plecaczek ze sniadankiem i worek z kapciami:tak:Oczywiscie jest najmniejszy z wszystkich dzieci;-):-)
Ta lista ktora mi podalyscie byla mi w sumie niepotrzebna bo jak sie okazalo wszystko bedzie miala pani z zerowki:szok::szok::szok:Dzieci mialy przyniesc tylko piornik z kredkami i pisakami i ten pakiet wycinanek,ktory ja kupie dopiero w piatek bo nie ma tego w ksiegarniach

reklama
siadłam nachwile zeby odpoczac bo mi goraco:eek: tyle ze jak siadłam to juz mi sie nie chce nic:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

prasowanie i sprzatanie ostawiam- ide sie wykapac i wyszykowac- do sklepu trzeba isc;-);-)

Mysle ze bedzie zadowolony bo jzu mial dosyc tego naszego babinca;-):-D:-D:-D
AGNES
A jak Twoje poszukiwanie pracy????Szukasz juz czy jeszcze nie???

Ja zmykam na balkon:-pAle jestem wkurzona bo jzu drugi dzien nie moge wejsc na nk:szok::wściekła/y:

:tak:antek ogląda teletubisie pranko się kręci ziemniaczki obrane zaraz go położę a ja zabioę się za prasowanie i pożądki :tak:
agnes no właśnie jak tam z pracą???
agunia a gdzie ty???
meduska i jak z kasą na wózek?teściowa się dołoży??
dowikluś dość babińca dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jak szczypiorki zareagowały na to że dominika nie ma w domu???a ty z nimi chodzisz go odprowadzić????

MALINUS
Szczypiorki sie chyba ciesza ze Dominik jest w szkole:szok::-)Jak szykowalam Im platki to tak szyderczo mowily ze Dominik nie dostaje bo jest w szkole:-D:-D:-D

A teksty Julki jak zwykle mnie powalily;-):-)No ale przynajmniej bylo wesolo:tak::tak::tak::-D

Wynioslam sobie smieci i przytargalam basen do gory:szok:teraz musze znalesc kogos kto mi ten basen wymyje i zwinie

Dobra ja zmykam bo za chwile jestem umowiona z kolezanka a musze jeszcze nas ubrac:-D;-)
Do zpozniej:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGNES
A jak Twoje poszukiwanie pracy????Szukasz juz czy jeszcze nie???

szukam szukam,kupuje gazety jak chodze na zakupy rozgladam sie wszedzie,przeglądam w internecie.ale jakos za bardzo ofert na razie nie ma,przed wakacjami było pełno a teraz nie.mam nadzieję ze niedługo się ruszy.bo tez szukam jak nabliżej domu abym duzo czasu nie zajmowały mi dojazdy :tak::tak::tak::tak:

ale szukam cały czas :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a co juz męczy Was moja osoba?chcecie mnie wywalić do pracy żebym już tu nie zaglądała???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zartuję oczywiście :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bardzo bym chciała iść już do pracy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dobra Oiwka zjadła już na drugie śniadanko miseczke budyniu no to sie ubieramy i idziemy na spacer.pogoda jakaś dziwna,deszczowa już rano padało,na szczęście teraz nie.to do póxniej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurde ale mam lenia- nie chce mis ie malowaci wychodzic z domu:-(
co do wózka- to tak teściowa dołoży- połowe:sorry::-)

as świetne podejście ają nauczycielki kuby suoer że ma taką fajną szkołę i że on ma takie podejście do niej oby zapał był stały:tak::tak:
a teściowa współczuję:-:)-(

julka co wywineła??no jak to julka musi głośno komentować:sorry:oooo co tu tak mało chłopaków??to wszyscy ???i jak my się nimi podzielimy???na apelu o mamo ksiądz jest jak będzie msza idziemy do domu to miał być apel nie msza......na korytarzu "jakoś marniutko w tej szatni my się tu wszyscy zmieścimy???? no nic jakoś nas upchną":cool:no cała julka a mi głupio było dzieci cicho siedzą lekko przestraszone a ta wygadana za 5:cool2::cool2::cool2::cool2:

zaczeła się szkoła jupi:-D:-D:-D:-D
witam kochane moje:happy:
ja już od 6 na nogach a antek w nocy nie spał od 2 do 4 a o 5.45 wstał wyspany zaliczył drzemkę jak odprowadzałam dzieciaki do szkoły ale spał tylko 25 minut więc postaram się go koło 11 położyć:tak:julka ma dzisiaj zajęcia do 13.20 została chętnie w szkole zadowolona szczęśliwa:tak:adam plan ma nawet fajny w poniedziałek ma tylko na póżniej tzn na 12 a tak to ma na 8 i w piątek na 10 a julka w poniedziałek na 10.30 i we wtorek na 9.30 a tak na 8 i do 13.20 albo 14 więc plan ok
rano wstać im trochę ciężko ale się przyzwyczają ja wstałam po 6 bo kawkę wypić śniadanko im zrobić antoniowi poszykować ich uczesać julkę no i zaprowadzić a wyjść trzba tak koło 7.30:sorry:ale znów poranne spacerki brakowało mi ich:-p:rofl2:
Malina Julka to cały świat dookoła sobie owinie i królową będzie :-D:-D:-D:-D

mąż wrocił od lekarza ,ma skierowanie na 10 badań ,dostal ksiazeczkę na mierzenie ciśnienia bo ma wysokie no i 6 recept do wykupienia i chciała go lekarkaa wysłac na zwolnienie :szok: a te problemy z oddychaniem to niekontrolowana astma :no:
To niedobrze.
Zdrówka życze.

reklama
MALINUS
Szczypiorki sie chyba ciesza ze Dominik jest w szkole:szok::-)Jak szykowalam Im platki to tak szyderczo mowily ze Dominik nie dostaje bo jest w szkole:-D:-D:-D

A teksty Julki jak zwykle mnie powalily;-):-)No ale przynajmniej bylo wesolo:tak::tak::tak::-D

Wynioslam sobie smieci i przytargalam basen do gory:szok:teraz musze znalesc kogos kto mi ten basen wymyje i zwinie
szczypiory 100%kobiety a że 2 to 200%:-D:-D:-D
szukam szukam,kupuje gazety jak chodze na zakupy rozgladam sie wszedzie,przeglądam w internecie.ale jakos za bardzo ofert na razie nie ma,przed wakacjami było pełno a teraz nie.mam nadzieję ze niedługo się ruszy.bo tez szukam jak nabliżej domu abym duzo czasu nie zajmowały mi dojazdy :tak::tak::tak::tak:

ale szukam cały czas :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a co juz męczy Was moja osoba?chcecie mnie wywalić do pracy żebym już tu nie zaglądała???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zartuję oczywiście :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bardzo bym chciała iść już do pracy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
my ciebie:no::no::no::no:my ci dobrze życzymy bo pójdziesz do pracy zarobisz morze kasy podpiszesz umowę na stałe i fundniecie oliwi oliwiera:-D:-D
kurde ale mam lenia- nie chce mis ie malowaci wychodzic z domu:-(
co do wózka- to tak teściowa dołoży- połowe:sorry::-)
dobrze że chociarz tyle:tak::tak::tak:a leń...leń się póki możesz:tak::tak::tak::tak:
Malina Julka to cały świat dookoła sobie owinie i królową będzie :-D:-D:-D:-D

To niedobrze.
Zdrówka życze.
As odpowiem ci słowami julki"podobno królowa jest tylko jedna doda(julka ją uwielbia:szok::szok:)ale doda jest stara a ja jestem jej zastępczynią" więc już się boję:szok::szok:jak ona ma takie idolki to strach się bać:sorry::sorry:
Toniek pospał 1.5 godzinki obiadek podszykowany zaraz spacerkiem po julke pójdziemy ciekawe jak jej minął ten pierwszy dzień?????adam wraca już prawie godzinę ze szkoły pewnie go spotkam po drodze idąc po julkę:-D:-D

Do góry