reklama
.Zaszlam do banku bo mialam pelno drobnych zeby je wymienic i mnie szoklo jak sie wyswietlila kwota
no Ania wal jaka to kwota????

a ja wchodze bez problemuAle mnie juz od wczoraj nie chce wogole przekierowac na strone nk
Moje dzieci pociely wlasnie full kartek i sobie nimi rzucaja

no to sobie szczypiuorki znalazły zabawe

a ja sobie odpoczywam,przyszła tesciowa wypiła kawke i poszła z M i Oliwka na spacer a ja mam swięty spokój

no skonczyła sie skonczyła bo też ogladałam,jakos ta nowa wejściówka na poczatku za bardzo mi nie przypadła do gustuNo i Pierwsza Milosc sie skonczyla :-)
Agnes dalej masz swoj świety spokoj ??

pati już nie mam swiętego spokoju

mnie tez sie nie podoba ten poczatek...no skonczyła sie skonczyła bo też ogladałam,jakos ta nowa wejściówka na poczatku za bardzo mi nie przypadła do gustu
pati już nie mam swiętego spokojuwłaśnie wrócili ze spaceru,zaraz wieczorynka i M idzie kąpac Oliwke
![]()
Sewi tez zaraz obejrzy wieczorynke i pojdziemy do m polezec na chwile i pojde go kapac....
a teraz mlody slucha cos co przypadlo mu od dluzszego czasu do gustu
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=v1az2ki0LCU"]YouTube - Kubuś Puchatek - Już zawsze, na zawsze[/ame]
madziulanatasza
Fanka BB :)
Idę kroić zielsko na sałatkę ,mamy grilla na kolację

świetne to jest,kiedys to słyszałąm,puiściłam to Oliwce to chce zebyjej puszczaćmnie tez sie nie podoba ten poczatek...
Sewi tez zaraz obejrzy wieczorynke i pojdziemy do m polezec na chwile i pojde go kapac....
a teraz mlody slucha cos co przypadlo mu od dluzszego czasu do gustu
YouTube - Kubuś Puchatek - Już zawsze, na zawsze

jak się skończy to krzyczy :mamusiu jeszcze raz"

no to udanego grillowaniaIdę kroić zielsko na sałatkę ,mamy grilla na kolację![]()

hehe Sewi jeszcze pelnymi zdaniami nie mowi ale tez to non stop slucha albo metro station shake itświetne to jest,kiedys to słyszałąm,puiściłam to Oliwce to chce zebyjej puszczać
jak się skończy to krzyczy :mamusiu jeszcze raz"![]()

reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
opijalam opijalam ale soczkiemA moje 5000 to nie opijałaś ze mną;-)
?

jeszcze mi musicie wszystko z tymi cyklami wytlumaczyc ale to trzeba znac daty miesiaczek i miec regularne???Żeby mieć córeczkę to celujesz z przytulaniem tak na 2-3 dni przed jajeczkowaniem a potem już nie a chłopczyka robicie dokładnie w dzień jajeczkowania jak temperatura skoczy...u nas się sprawdziło. Teraz jeszcze Marysię skombinować
zawsze można na indianina
Pozdrawiam!!!
to sie u mnie nie sprawdzi

jak mowią "dobry koń i po błocie pójdzie"

ja bym chętnie do pracy wróciła ale przy obecnym układzie to niemożliwe:-(
To zdrowiejestem Zuza:-)![]()
![]()

Natalia jestem
no to rzeczywiscie nieladnie a przyjeli juz kogos moze idz sie dopytaj samaA tu co się wyrabia? Jakieś picie się szykuje hehepiszę się na to tylko ja mam baaardzo słaby łeb
Ale żem się dzisiaj wkurzyła z tą pracą co mi teściowa załatwiła w zakładach buckmacherskichprawdopodobnie nie poinformowała Dominiki (kierowniczki, kuzynki Radka) że się zgadzam na tą robotę
a wszystko szło przez nią ona miała jej powiedzieć bo ma z nią kontakt. A ona nic jej nie powiedziała. Trzy tygodnie już minęły i chyba dupa z pracy a drugiej takiej nie znajdę. Do 6 godzin w dzień i to minimum 3 dni w tygodniu w pracy za 1300 złoty na rękę i szlag to wszystko trafił
a już myślałam że uda nam się pójść na swoje
ja już jej pięknie podziękuję. Normalnie mam ochotę zabić tą kobietę
a taki fajny humor miałam dzisiaj
a teraz mam takiego nerwa że szkoda słów
teraz niech Radek z nią gada na ten temat bo ja jak wybuchnę to jej wygarnę za to a ja nie będę owijać w bawełnę, ja walę zawsze prosto z mostu
![]()
No byście nie zabiły takiej baby za takie coś???![]()

moze nie jest jeszcze stracone moze jeszcze kogos beda potrzebowac
wytlumacz jaka sytuacja

trzymam kciuki
bidulinka i ta mała i ta duża :-ja jutro sie za sprzątanie biorę, a potem do siorki pojadę bo mała jej nadal spi po 5 min. a Siostra płacze razem z nią bo nawet ciuszków nie ma kiedy poprasować. Była z nią juz u lekarza bo niedosyć że nie spi to bardzo ulewa. Na noc daje jej Viburcol i Debridat 3x dziennie. nabiał odstawiła a mała Olka ciagle na cycu by wisiała. A moja siostra nauczona co dzień sprzatania a teraz nie ma kiedy i kręćka dostaje![]()
Ona to w ogóle jakaś... nawet nie wiem jak to nazwaćnie tutejsza jakaś
widać co się dzieje z człowiekiem jak całe życie mieszka tam gdzie prąd w kablach zawraca
![]()

u nas sie mowi gdzie psy dupami szczekaja lub golębie zawracają
u mnie niestety albo i stety na odwrot calkowicieU mnie mąż złota rączka więc ja się nie muszę wykazywać...gwożdzia wbiję, uszczelkę zmienię i wystarczy![]()

on lubi gotowacv sprzatac itp a ja wole isc cos zmajstrowac
jak bym sie znala to bym przy aucie grzebala

a co to ta ostroga???Anabuba ja to jakos wytrzymuje bo biore leki gorzej z mężem po ostatnim sobotnim wyskoku zle sie czuje ,i ma problemy z oddychaniem odezwałasie tez jego choroba -dna moczanowa i ostroga mu rośnie na prawej stopieno i wyrzuty sumienia nie dja spokoju
a wyrzuty... no maja po czym go gnebic
niekontrolowana czyli jaka??mąż wrocił od lekarza ,ma skierowanie na 10 badań ,dostal ksiazeczkę na mierzenie ciśnienia bo ma wysokie no i 6 recept do wykupienia i chciała go lekarkaa wysłac na zwolnieniea te problemy z oddychaniem to niekontrolowana astma
![]()
no to dobrze ze sie cieszył jak lecial do szkolyWitam środowo.
Kuba już w szkole i zosta ł bez problemu.
Chętnie i z piosenką na buzibiegł
do szkoły
A ja się martwiłam
Teraz ich problem jak z nim do 13.30 wytrzymają.
Zaraz poczytam co u Was.
jeszcze napisz z jaka minka wrocil mam nadzieje ze z taka sama

ja pracy szukalam 6 mies i nic nie bylo ciekawegoszukam szukam,kupuje gazety jak chodze na zakupy rozgladam sie wszedzie,przeglądam w internecie.ale jakos za bardzo ofert na razie nie ma,przed wakacjami było pełno a teraz nie.mam nadzieję ze niedługo się ruszy.bo tez szukam jak nabliżej domu abym duzo czasu nie zajmowały mi dojazdy
ale szukam cały czas
a co juz męczy Was moja osoba?chcecie mnie wywalić do pracy żebym już tu nie zaglądała????zartuję oczywiście
bardzo bym chciała iść już do pracy![]()

nadal szukam bo za 3 mies umowa mi sie konczy i co??
no to mamy zastępczynię dodyszczypiory 100%kobiety a że 2 to 200%
my ciebiemy ci dobrze życzymy bo pójdziesz do pracy zarobisz morze kasy podpiszesz umowę na stałe i fundniecie oliwi oliwiera
dobrze że chociarz tylea leń...leń się póki możesz
As odpowiem ci słowami julki"podobno królowa jest tylko jedna doda(julka ją uwielbia)ale doda jest stara a ja jestem jej zastępczynią" więc już się boję
jak ona ma takie idolki to strach się bać
Toniek pospał 1.5 godzinki obiadek podszykowany zaraz spacerkiem po julke pójdziemy ciekawe jak jej minął ten pierwszy dzień?????adam wraca już prawie godzinę ze szkoły pewnie go spotkam po drodze idąc po julkę![]()

swoja droga to jest dla mnie paranoja przeciez oceny wystawia sie za poziom wiedzy a nie za to czy maja dany asortyment w sklepieMalina ,ale pomyśl jak te lodowe podmuchy wiatru ,na mrozie i śniegu wyciągną całe zapasy tłuszczyku
Klaudia wróciła informując nas,że brakuje jej ćwiczeń do polskiego ,a pani już jej groziła pałą jutro jak nie będzie miała,no nie będzie ,bo dopiero jutro kupimy,pierwsze koty za płoty![]()

nie wiemChoera ja caly czas probuje wejsc na nk i nadal nie moge![]()

ano sie skonczyla, tez ogladalam, i takze ta wejsciowka jest o wiele klas nizsza od poprzedniej, taka udawanaNo i Pierwsza Milosc sie skonczyla :-)
Agnes dalej masz swoj świety spokoj ??

Podziel się: