my ciebiemy ci dobrze życzymy bo pójdziesz do pracy zarobisz morze kasy podpiszesz umowę na stałe i fundniecie oliwi oliwiera
![]()
takie rozwiązanie mi sie podoba

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my ciebiemy ci dobrze życzymy bo pójdziesz do pracy zarobisz morze kasy podpiszesz umowę na stałe i fundniecie oliwi oliwiera
![]()
U mnie mąż złota rączka więc ja się nie muszę wykazywać...gwożdzia wbiję, uszczelkę zmienię i wystarczy![]()
to nie masz duzej nogi.teraz 39 to mala stopka:-)
ja tez mam tyle a dla porownania moja 9letnia Paulina nosi 36
co do siostry to doskonale ja rozmumeim ja tez ciagle sprztanie itd.a co do karmienia-2 i 3 meisiac to skoki rozwojowe dziecko wtedy duzo pokarmu potrzebuje.niech kupi sobie herbatke mlekopedna w aptece ale taka do zaparzenia bo ta granulowana slabo dziala i niech je cos gotowanego bo na kanapkch szybko pokarm stracoi.
a co do ulewania-nech ja wyzej uklada-pod lozeczko od strony glowy grube ksazki i koniecznie po kazdym jedzenie odbijanie.
specjalistyczne usługi opiekuncze przeznaczone dla dzieci z calosciwoymi zaburzeiami rozwojowymi takimi jak autyzm czy asperger
tapetowalam 2 czy 3 raz w zyciu ale calkiem dobrze mi to szlo:-)
rozmumiem o co Ci chodzi z nietolerancja,wolalam zapytac:-)
no musi się siostra przestawić że narazie to dziecko rządzi jej ryutmem dnia a po łóżeko niech podłoży książki tak żeby głowa była wyżej i niech może odda swój pokarm do zbadania jaki jest odżywczywiem że mówi się w tej nagonce na naturalne karmienie że nie ma mleka słabego ale okazuje sie że jest jestem tego żywym dowodem mleko miałam badane kilka razy i no cóż antka nim nie wykarmiłam a kjak dostał butlę ja wyłam że chcę go karmić że nie tak miało być a dziecko zjadło 120 ml i spało 7 godzin
Madzila jak nic jesteś przpracowana skoro pobyt w domu tak cie zachwycaAnabubka ,lubię twoje komentarzemasz racje on i tv,no zgroza
klaudia w szkole ksawek w domu ,ale dziś o dziwo odebrałam wyniki i jutro do zerówki startuje,popłoch ,pod szpitalem nie jedna wkurzona mama z naszego przedszkola ,która sie obudziła,ano tak to z pamiecią bywa
m szoruje lodówke ja robie obiadek,sączymy sobie trixika,tak w biały normalnie dzień,ach jak bosko jest w domku:-):-):-):-):-)
taaa upał nie wytopił to i mróz nie wywiejeMalina ,ale pomyśl jak te lodowe podmuchy wiatru ,na mrozie i śniegu wyciągną całe zapasy tłuszczyku
Klaudia wróciła informując nas,że brakuje jej ćwiczeń do polskiego ,a pani już jej groziła pałą jutro jak nie będzie miała,no nie będzie ,bo dopiero jutro kupimy,pierwsze koty za płoty![]()
nie dziekuje ;-)Hej!
Patrysia to cieszę się że Córa i że zdrowa, powodzenia w załatwianiu kredytu!
Pozdrawiam!!!
szkoda ze sie nie udalo :-(moze trafi sie cos lepszego - obyA tu co się wyrabia? Jakieś picie się szykuje hehepiszę się na to tylko ja mam baaardzo słaby łeb
Ale żem się dzisiaj wkurzyła z tą pracą co mi teściowa załatwiła w zakładach buckmacherskichprawdopodobnie nie poinformowała Dominiki (kierowniczki, kuzynki Radka) że się zgadzam na tą robotę
a wszystko szło przez nią ona miała jej powiedzieć bo ma z nią kontakt. A ona nic jej nie powiedziała. Trzy tygodnie już minęły i chyba dupa z pracy a drugiej takiej nie znajdę. Do 6 godzin w dzień i to minimum 3 dni w tygodniu w pracy za 1300 złoty na rękę i szlag to wszystko trafił
a już myślałam że uda nam się pójść na swoje
ja już jej pięknie podziękuję. Normalnie mam ochotę zabić tą kobietę
a taki fajny humor miałam dzisiaj
a teraz mam takiego nerwa że szkoda słów
teraz niech Radek z nią gada na ten temat bo ja jak wybuchnę to jej wygarnę za to a ja nie będę owijać w bawełnę, ja walę zawsze prosto z mostu
![]()
No byście nie zabiły takiej baby za takie coś???![]()
no wiesz na inny bank nie ma czasu - chemy sie wyrobic do stycznia co dzidzi na nowe przyjdzie....Gratuluje córeczki:-):-):-)
Z kredytem tez bedzie dobrze jeśli sie nie uda to moze w innym banku?;-)
ja jutro sie za sprzątanie biorę, a potem do siorki pojadę bo mała jej nadal spi po 5 min. a Siostra płacze razem z nią bo nawet ciuszków nie ma kiedy poprasować. Była z nią juz u lekarza bo niedosyć że nie spi to bardzo ulewa. Na noc daje jej Viburcol i Debridat 3x dziennie. nabiał odstawiła a mała Olka ciagle na cycu by wisiała. A moja siostra nauczona co dzień sprzatania a teraz nie ma kiedy i kręćka dostaje![]()
ja mam nadzieje ze i u nas tak bedziegratuluje coruni:-)
ja tez mialam przeboje z kredytem ale po wielu trudach w koncu przeszlo wszytsko:-)
no widzisz jak Ci brakowalo spacerkow to za niedlugo bedziesz ich miala juz po uszyhura córeczkano a zresztą kto ci ja wywróżył no kto????
z kredytem się uda zobaczysz a pomęczyć trochę muszą żebyście mieli co wspominać
zaczeła się szkoła jupi
witam kochane moje
ja już od 6 na nogach a antek w nocy nie spał od 2 do 4 a o 5.45 wstał wyspany zaliczył drzemkę jak odprowadzałam dzieciaki do szkoły ale spał tylko 25 minut więc postaram się go koło 11 położyćjulka ma dzisiaj zajęcia do 13.20 została chętnie w szkole zadowolona szczęśliwa
adam plan ma nawet fajny w poniedziałek ma tylko na póżniej tzn na 12 a tak to ma na 8 i w piątek na 10 a julka w poniedziałek na 10.30 i we wtorek na 9.30 a tak na 8 i do 13.20 albo 14 więc plan ok
rano wstać im trochę ciężko ale się przyzwyczają ja wstałam po 6 bo kawkę wypić śniadanko im zrobić antoniowi poszykować ich uczesać julkę no i zaprowadzić a wyjść trzba tak koło 7.30ale znów poranne spacerki brakowało mi ich
![]()
dobrze ze polowa - to zawsze coskurde ale mam lenia- nie chce mis ie malowaci wychodzic z domu:-(
co do wózka- to tak teściowa dołoży- połowe:-)
dokladnie nie podarowalabym i ja takiego czegos - daj znac jak po rozmowie i czy przeprosiliHej dziewczeta, prania porozwieszane, obiad ugotowany i dla nas i małej tez, na kolacje watróbka drob. Mężuś dziś później wróci bo z autem do mechanika, po 14 ma kurier sie zjawic( kupilam dla chrzesniaczki fotel na allegro na roczek). Póżniej na spacer.
Dzwoniłam do tego salonu gdzie krzywo małej uszka przebiła, to renomowany salon, bede rozmawiac z wlascicielem, jesli nie naprawia tegi i nie przeprosza chociazby to taka opinie im puszcze w miasto, ze sie kuxwa zdziwia. olac ta kase, ale nie dosc, ze krzywo zrobila, to nie miala zamiaru powiedziec mi, ze krzywo i zdziwiona jak ja jej uwage zwróciłam, i skasowała bezwstydnie jak normalnie, mi by bylo wstyd, no i przepraszam nie usłyszalam, ze male dziecko dwa razy meczyc bedzie!!! Ech. Zobaczymy co powiedza...
Poki co czas chyba sie ubrac, bo kurier lada moment, hihi
A tu widze szkolne zakrecenie, az sie boje co to bedzie, w przyszlym roku nasza ( mam nadzieje) do przedszkola.....
no to milego kawkowaniaczesc babeczki
Ja dzis zsalenstwo z rana polecialam z Laura na miasto zrobilam troche zakupkow.Oczywiscie takich do domku bo tak nic nie bylo.Zaszlam do banku bo mialam pelno drobnych zeby je wymienic i mnie szoklo jak sie wyswietlila kwotaWrocilam do domku wzielam sie za obiadek i robie ciasto
)
Zaraz jade do Agnieszki na klawulca)
Nadrobie wieczorkiem :*