anka26_x_07
Mama Laury :)
cieszcie sie sobawitam kochaniutkie wybaczcie ze nie nadrobie
moj m przyjechal przed chwila
wiec do poczytania w poniedzialek
bo wczesniej to mi raczej nie pozwoli![]()
ja mam cudenko z POhilipsa z pojemnikiem na pare i jestem mega zadowolona kupilam w DE za 120euro Polacam kazdej mamie ktora nie lubi prasowac- z takim zelazkiem latwiej i i szybciejJa bym spróbowała jagodami zatrzymać.
Chcę kupić generator pary jako żelazko.
Ma ktoś takie cudo?
Jak się sprawdza?
Philips PRASOWANIE NA PARĘ GC8261 kupić tanio

ale mialas przygode dobrze ze husteczki pomogly, a siku bez nakladki to nie lada wyczyn zawsze pilnuje zeby lali mi do wc nie wpadlawitam na nocnym dyzurze jeszcze przed godzina policyjna
wyobrazcie sobie ze od pol godziny u mnie juz wszyscy spiatzn Paulina jakies 5minut,ale juz jest bloga cisza:-):-):-):-):-):-)
wizyte u alergologa zaliczylysmy z przygodami.
Paulina ma 142c, i wazy 33kg a Weronika ma 90cm i wazy prawie 16kg:szok
Paulina dostala zyrtec na 3mieisace,Weronice mam znow probowac nabial.chyba kupie jakis deserek z twarozkiem to bede wiedziala ze od mleka a nie od konserwantow chrypa czy wysypka.tylko poczekam az wyzdrowieje tak do konca.
poza tym ok.Weronika pierwszy raz nie zaplakala przy badaniu.miala ochote ale ja zagdalaam
i dala sie zmierzyc i zwazyc tez bez placzu
podlapala zdnaie "co to?" i teraz wszedzie go uzywa
co do przygod.wszytsko ladnie pieknie ale podusilo mnie ubrac sie w kremwe spodnie i biala bluzeczke.z 2 dzieci w podroz pocagiem iautobusami.madra jestem......
dotarlysmy na peron,wpadlam jeszcze kupic picie-kubusia i sok wisniowy...i to mnie zgubilo.prawie pod warszawa zachcialo mi sie pic.no i wzielam sok wisniowy,butelka z dziobkiem wiec odkrecialm cala nakretke....a tam nalane pod sam korek
no i ten sok wisniowy tak pieknie komponowal sie z moimi kremowymi spodniami ze zal bylo to scierac
ale bylamzeby nie to ze tyle ludzi wokol to bym klela na czym swiat stoi
chusteczki nawilzane sa jednak bardzo pomocne.akurat mam huggiesa.wiec wiekszosc tych plam udalo mi sie zetrzev ale bladorozowe byly i bylo widac
a zapomnialam napisac dzie te plamy-na rozporku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11i wokol niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
jakos dojechalam do wawy,siora po nas wyszla i dobrze ze miala blzue wiec caly dzien przelazilam z jej bluza przewiazana w pasie to mi rekawy chociaz krok zakrywaly
no i pomijajjac fakt ze przerabiaja jedno z wiekszych skrzyzowan w stolicy akurat tam gdzie amy przesiadke,to musialam lezc z wozkiem po nielzych wertepach i piachu,to szanowny pan budolwnaiec kazal mi isc na okolo bo akurat na przejsciu dla pieszych stala ich ciezarowka i cos na nia ladowali,.jak juz przeszlam prwie to ciezarowka odjechaa wiec panu pogrozilam palcem i powiedzialam ze zaraz bedzie niosl wozek p tych dolach.usmiechnal sie i powiedzial ze chetnie pomoze
potem jak juz wraclaysmy t byl niezly tlok w autobusie i jak wjezdzalam do autobusu wozkiem to malo jednego chlopaka nie rozjechalam bo nae wylazl,ale grzecznie przeprosil
pozniej juz na ostatnim zakrecie tak mna zarzucialo i nie mialam sie czego zlapac ze polecialam plecami na tego chlopaka i tylko krzycze"kaska lap!"
dobrze ze ten chlopak sie nie ruszyl bo bym alnela o glebe:-):-):-):-):-):-)
grzecznie przeprosilam ale zunalz usmiechem ze nic sie niestalo:-)
a Weronika dziszrobilo siku na sedes bez nakladki,w centrum:-)
ale mi sie zeszlo z tym pisaniem![]()
aha no to takie buty trzeba bylo odrazu napisac ze z otwartym lecialania plecak nie przemaka pod warunkiem że się go zamknie a jak się idzie z owartym pleckiem w ulewnym deszczu spacerkiem ze szkoły to ma prawo przemoknąć
jak ja przyszłam to nikogusieńku już nie maale ok ja też zaraz spać idę może jeszcze pietruszkę wykorzystam
dzieciaki już śpią ja jeszcze jak wróciłam z pracy to książki adamowi okładałam bo ma kilka niewymiarowych gdzie okładek gotowych na nie kupić nie możnazrobiłm pietruszce kolację a on nakarmił antka i położył go spć bo poszedł toniek spa dziś o 22.30 no ale wstał o 19
miał dziś nutę do spania w dzień oby w nocy też miał:-)
no to mykam się tulić
buziole kochane![]()

ja mam jeszcze sliwiwicy troche w szafceO ale Was laseczki wymiotło,no nie,tak się spić
;-)
!!!Faktycznie po śliwowicy łąckiej to jakby 70 GB strzeliło;-)
.

niestety jak sie orgabnizm przyzwyczai to ciezko spac dluzej wiem jak to moj wstaje nawet w niedziele z rankakiedy sie przyzwyczaisz?????????
NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!
ale organizm sie tak ustwai ze nawet w dzine wolny bedziesz sie ok7 budzic
moja mala wlasnie wstala.oglada teletubisie ,rysuje i spiewa jednoczesnie:-)

moja to najlepiej na bosaka nawet skarpetki jej przeszkadzajaDzieki Dowikla, na szczęście nie jest żle, tyle, że czesto jedna nan nocniku a druga na klopie, hihi
Anabubka, Prosze mi tu o drugim nic nie wspominac, nie stac mnie na porod w innym szpitalu a w tym na pewno!!!!!!!!!!!!!!! nigdy rodzic nie bede, wole w domu pod stołem, nogami sie zapre, rękoma przytrzymam i bedzie lepiej niz tam!!!!!
No z tych niebieskich wyrosła, moment jej sie nóżka ruszyła, że wszystkie za male sie zrobily, ale w CCC kupiliśmy jej sliczne i bardzo wygodne butki za 20zł. Sa rewelacyjne i tak jak ona butów nosic nie chciala w ogóle, tak teraz nosi nawet w domu!

oby codziennie tak wstawalahejka,a ja sie dizs o dziwo wyspałam
Oliwka dała pospać,obudziła sie o 7.40wreszcie jakas normalna potra do wstawania
no i mam dobry humorek,tylko pogoda nijaka,w nocy padało,teraz nie ale jakoś tak szaro,ponuro
podrzuc knedliWitam z rana i pozdrawiam!
Starszaki już z domu wyekspediowane a ja z poranną herbatką pozwolilam sobie chwilkę zasiąść przy kompie. Ale zaraz biegnę do codzienny obowiązków...i obiecałam mężowi knedle zrobić.
Wczoraj już do Was nie zdążyłamwięc dziś trochę ponadrabiam
![]()

ciekawy ten program chcociazNAPISALAM JUZ WSZEDZIE COS
TERAZ SIEDZE PIJE KAWKE A RACZEJ JA KONCZEoj sorki za caps ....
nie chcialam hihih
hehe a Sewi teraz patrzy na te tancerki w "pytanie na sniadanie" ale sie zapatrzal![]()
zdrowka zyczeWitam. Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że jesteśmy chorzy i masakrycznie się czuję. Seweryn chodzi do przeczkola i bardzo mu się podoba. Z Sebkiem byłam u lekarza w środę bo ma straszną chrypę a teraz jeszcze kaszle masakra. Dostał inhalację z pulmikoltu i soli fizjologicznej.
witam na forumHeja!
To ja się witam! Troszkę już podczytywałam Was a teraz chciałabym też i pogadac :-)
Jestem z moją małą Natusią w domu, po skończeniu urlopu macierzyńskiego nie było dla mnie miejsca w dotychczasowej pracy :-(
Narazie jesteśmy więc razem, a Tata zarabia :-) To tyle o mnie w telegraficznym skrócie.
Pozdrawiam wszystkie mamusie "siedzące" w domu
![]()
Witaj Karola:-)
ja okna pomyłam,sorki Beata ,ale mi sie płyn do szyb właśnie skończył...a taką miałam ochotę umyć i tobie
Odebrałam Ksawka ,Klaudia sama przyszła ,zaliczyłam bank impoczte,i teraz nie wiem...kawusia moze....
dziś Ksawek idzie do kolegi ,a Klaudia do koleżanki!!więc mam popołudnie z głowy,błoga cisza i spokój
ale to dopiero za godzine
heheh mi tez sie plyn skonczyl do szyb

Teraz masz czas dla siebie