reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam kochaniutkie wybaczcie ze nie nadrobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
moj m przyjechal przed chwila :-D:-D:-D:-D
wiec do poczytania w poniedzialek
bo wczesniej to mi raczej nie pozwoli :no::no::no::no:
cieszcie sie soba :)
Ja bym spróbowała jagodami zatrzymać.:tak:
Chcę kupić generator pary jako żelazko.
Ma ktoś takie cudo?
Jak się sprawdza?
Philips PRASOWANIE NA PARĘ GC8261 kupić tanio
ja mam cudenko z POhilipsa z pojemnikiem na pare i jestem mega zadowolona kupilam w DE za 120euro Polacam kazdej mamie ktora nie lubi prasowac- z takim zelazkiem latwiej i i szybciej:-D
witam na nocnym dyzurze jeszcze przed godzina policyjna:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
wyobrazcie sobie ze od pol godziny u mnie juz wszyscy spia:-D:-D:-D:-D:-D:-Dtzn Paulina jakies 5minut,ale juz jest bloga cisza:-):-):-):-):-):-)

wizyte u alergologa zaliczylysmy z przygodami.
Paulina ma 142c, i wazy 33kg a Weronika ma 90cm i wazy prawie 16kg:szok
Paulina dostala zyrtec na 3mieisace,Weronice mam znow probowac nabial.chyba kupie jakis deserek z twarozkiem to bede wiedziala ze od mleka a nie od konserwantow chrypa czy wysypka.tylko poczekam az wyzdrowieje tak do konca.
poza tym ok.Weronika pierwszy raz nie zaplakala przy badaniu:szok::szok::szok::szok::szok:.miala ochote ale ja zagdalaam;)i dala sie zmierzyc i zwazyc tez bez placzu:-D

podlapala zdnaie "co to?" i teraz wszedzie go uzywa:happy:

co do przygod.wszytsko ladnie pieknie ale podusilo mnie ubrac sie w kremwe spodnie i biala bluzeczke.z 2 dzieci w podroz pocagiem iautobusami.madra jestem......
dotarlysmy na peron,wpadlam jeszcze kupic picie-kubusia i sok wisniowy...i to mnie zgubilo.prawie pod warszawa zachcialo mi sie pic.no i wzielam sok wisniowy,butelka z dziobkiem wiec odkrecialm cala nakretke....a tam nalane pod sam korek:szok::szok::szok::szok::szok:
no i ten sok wisniowy tak pieknie komponowal sie z moimi kremowymi spodniami ze zal bylo to scierac:-D:-D:-D:-D:-D
ale bylam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zeby nie to ze tyle ludzi wokol to bym klela na czym swiat stoi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chusteczki nawilzane sa jednak bardzo pomocne.akurat mam huggiesa.wiec wiekszosc tych plam udalo mi sie zetrzev ale bladorozowe byly i bylo widac

a zapomnialam napisac dzie te plamy-na rozporku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11i wokol niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

jakos dojechalam do wawy,siora po nas wyszla i dobrze ze miala blzue wiec caly dzien przelazilam z jej bluza przewiazana w pasie to mi rekawy chociaz krok zakrywaly:-D:-D:-D:-D:-D

no i pomijajjac fakt ze przerabiaja jedno z wiekszych skrzyzowan w stolicy akurat tam gdzie amy przesiadke,to musialam lezc z wozkiem po nielzych wertepach i piachu,to szanowny pan budolwnaiec kazal mi isc na okolo bo akurat na przejsciu dla pieszych stala ich ciezarowka i cos na nia ladowali,.jak juz przeszlam prwie to ciezarowka odjechaa wiec panu pogrozilam palcem i powiedzialam ze zaraz bedzie niosl wozek p tych dolach.usmiechnal sie i powiedzial ze chetnie pomoze:-D

potem jak juz wraclaysmy t byl niezly tlok w autobusie i jak wjezdzalam do autobusu wozkiem to malo jednego chlopaka nie rozjechalam bo nae wylazl,ale grzecznie przeprosil
pozniej juz na ostatnim zakrecie tak mna zarzucialo i nie mialam sie czego zlapac ze polecialam plecami na tego chlopaka i tylko krzycze"kaska lap!"
dobrze ze ten chlopak sie nie ruszyl bo bym alnela o glebe:-):-):-):-):-):-)
grzecznie przeprosilam ale zunalz usmiechem ze nic sie niestalo:-)

a Weronika dziszrobilo siku na sedes bez nakladki,w centrum:-)
ale mi sie zeszlo z tym pisaniem:szok:
ale mialas przygode dobrze ze husteczki pomogly, a siku bez nakladki to nie lada wyczyn zawsze pilnuje zeby lali mi do wc nie wpadla
ania plecak nie przemaka pod warunkiem że się go zamknie a jak się idzie z owartym pleckiem w ulewnym deszczu spacerkiem ze szkoły to ma prawo przemoknąć:cool:

jak ja przyszłam to nikogusieńku już nie ma:cool2::cool2::cool2:ale ok ja też zaraz spać idę może jeszcze pietruszkę wykorzystam:-p
dzieciaki już śpią ja jeszcze jak wróciłam z pracy to książki adamowi okładałam bo ma kilka niewymiarowych gdzie okładek gotowych na nie kupić nie można:sorry:zrobiłm pietruszce kolację a on nakarmił antka i położył go spć bo poszedł toniek spa dziś o 22.30 no ale wstał o 19:cool2:miał dziś nutę do spania w dzień oby w nocy też miał:-)
no to mykam się tulić:tak::tak::tak:
buziole kochane:happy:
aha no to takie buty trzeba bylo odrazu napisac ze z otwartym lecial:-D
O ale Was laseczki wymiotło:sorry:,no nie,tak się spić:szok:;-):tak::-D:-D!!!Faktycznie po śliwowicy łąckiej to jakby 70 GB strzeliło;-):tak::-D.
ja mam jeszcze sliwiwicy troche w szafce :-D
kiedy sie przyzwyczaisz?????????
NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ale organizm sie tak ustwai ze nawet w dzine wolny bedziesz sie ok7 budzic:-D:rofl2:
moja mala wlasnie wstala.oglada teletubisie ,rysuje i spiewa jednoczesnie:-)
niestety jak sie orgabnizm przyzwyczai to ciezko spac dluzej wiem jak to moj wstaje nawet w niedziele z ranka:eek:
Dzieki Dowikla, na szczęście nie jest żle, tyle, że czesto jedna nan nocniku a druga na klopie, hihi
Anabubka, Prosze mi tu o drugim nic nie wspominac, nie stac mnie na porod w innym szpitalu a w tym na pewno!!!!!!!!!!!!!!! nigdy rodzic nie bede, wole w domu pod stołem, nogami sie zapre, rękoma przytrzymam i bedzie lepiej niz tam!!!!!
No z tych niebieskich wyrosła, moment jej sie nóżka ruszyła, że wszystkie za male sie zrobily, ale w CCC kupiliśmy jej sliczne i bardzo wygodne butki za 20zł. Sa rewelacyjne i tak jak ona butów nosic nie chciala w ogóle, tak teraz nosi nawet w domu!
moja to najlepiej na bosaka nawet skarpetki jej przeszkadzaja:cool:
hejka,a ja sie dizs o dziwo wyspałam :szok::szok::szok::szok:
Oliwka dała pospać,obudziła sie o 7.40 :tak::tak::tak::tak: wreszcie jakas normalna potra do wstawania :-D:-D:-D:-D

no i mam dobry humorek,tylko pogoda nijaka,w nocy padało,teraz nie ale jakoś tak szaro,ponuro :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

oby codziennie tak wstawala
Witam z rana i pozdrawiam!
Starszaki już z domu wyekspediowane a ja z poranną herbatką pozwolilam sobie chwilkę zasiąść przy kompie. Ale zaraz biegnę do codzienny obowiązków...i obiecałam mężowi knedle zrobić.

Wczoraj już do Was nie zdążyłam:sorry: więc dziś trochę ponadrabiam:tak:
podrzuc knedli:sorry:
NAPISALAM JUZ WSZEDZIE COS
TERAZ SIEDZE PIJE KAWKE A RACZEJ JA KONCZE :szok: oj sorki za caps ....
nie chcialam hihih
hehe a Sewi teraz patrzy na te tancerki w "pytanie na sniadanie" ale sie zapatrzal :szok:
ciekawy ten program chcociaz
Witam. Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że jesteśmy chorzy i masakrycznie się czuję. Seweryn chodzi do przeczkola i bardzo mu się podoba. Z Sebkiem byłam u lekarza w środę bo ma straszną chrypę a teraz jeszcze kaszle masakra. Dostał inhalację z pulmikoltu i soli fizjologicznej.
zdrowka zycze
Heja!
To ja się witam! Troszkę już podczytywałam Was a teraz chciałabym też i pogadac :-)
Jestem z moją małą Natusią w domu, po skończeniu urlopu macierzyńskiego nie było dla mnie miejsca w dotychczasowej pracy :-(
Narazie jesteśmy więc razem, a Tata zarabia :-) To tyle o mnie w telegraficznym skrócie.
Pozdrawiam wszystkie mamusie "siedzące" w domu

witam na forum
Witaj Karola:-)
ja okna pomyłam,sorki Beata ,ale mi sie płyn do szyb właśnie skończył...a taką miałam ochotę umyć i tobie:-D:-D:-D:-D:-D
Odebrałam Ksawka ,Klaudia sama przyszła ,zaliczyłam bank impoczte,i teraz nie wiem...kawusia moze....
dziś Ksawek idzie do kolegi ,a Klaudia do koleżanki!!:-Dwięc mam popołudnie z głowy,błoga cisza i spokój:-Dale to dopiero za godzine

heheh mi tez sie plyn skonczyl do szyb:-D:-D:-D
Teraz masz czas dla siebie:sorry:

reklama
Jestem allegrowym szpiegiem.
Właśnie napisałam donos do Allegro.:-D:-D:-D:-D:-D
Niektórzy sprzedający sa hamscy na maxa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekam na odpowiedź od allegro.

Witam znowu. Seweryn śpi i Sebastian też właśnie zasnoł. Aodnośnie tego przeczkola to ta ich Pani niebardzo do mnie przemawia, no ale morze musi się rozkręcić, bo to też jej pierwsze dni. Niewiem dlaczego ale jak Seweryn chodzi do przeczkola to mam za mało czasu a powinno być chyba inaczej. Na prowadzę go na 8 potem do sklepu, sprzątam gotuję i o 13 go odbieram. Dobra teraz trochę Wam podpisuję. Aha jeszcze witam nowe mamusie

Anabuba, ja często to ciasto kupuję, bo szybko i smacznie. Rozwijam, kroję na spore kwadratu w środek jabłuszko ( w kawałku) , zamykam i do piekarnika, pózniej polewa cukrowa i rewelka.

Bina, witamy na forum!

A mój mężus zrobił i niespodziankę i o 12 już z pracy w domku, ale za to na nocke jeszcze pojdzie.
A ja wzięłam się w końcu za maszyne do szycia i poszylam malej posciel, dwa komplety, ślicznie wyszło.
Ale fajnie też chciałabym umieć sobie coś uszyć

Jestem allegrowym szpiegiem.
Właśnie napisałam donos do Allegro.:-D:-D:-D:-D:-D
Niektórzy sprzedający sa hamscy na maxa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekam na odpowiedź od allegro.
A co wyszpiegowałaś

Jadźka na pewne produkty Philipsa wchodzą uzytkownicy,którzy podbijają tylko ceny specjalnie co jakiś czas i znikają.
Nie biorą udziału w licytacji.
A to jest niezgodne z regulaminem.
Są aukcje ,gdzie się kończy za 5 dni i cena z 20 zł jest podbita do 80
REFURBISHED Żelazko Generator Pary PHILIPS Gc7230 (728427682) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego podbijają ceny chyba automatycznie,bo nie wchodzą podbicia wg godziny i kwoty.Zobacz 2 razy jest po 80 zł z ponad godzinną różnicą. :szok::szok::szok:
Przecież jak licytujesz to Ci krzyczy allegro jaka jest minimalna a tu wychodzi na to,że niekoniecznie tak jest.:no:
Już sama nie wiem o co z tym chodzi.

Jadźka na pewne produkty Philipsa wchodzą uzytkownicy,którzy podbijają tylko ceny specjalnie co jakiś czas i znikają.
Nie biorą udziału w licytacji.
A to jest niezgodne z regulaminem.
Są aukcje ,gdzie się kończy za 5 dni i cena z 20 zł jest podbita do 80
REFURBISHED Żelazko Generator Pary PHILIPS Gc7230 (728427682) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego podbijają ceny chyba automatycznie,bo nie wchodzą podbicia wg godziny i kwoty.Zobacz 2 razy jest po 80 zł z ponad godzinną różnicą. :szok::szok::szok:
Przecież jak licytujesz to Ci krzyczy allegro jaka jest minimalna a tu wychodzi na to,że niekoniecznie tak jest.:no:
Już sama nie wiem o co z tym chodzi.
No rzeczywiście, ale wiesz co jak giedyś licytowałam mate to też miałam taką sytuacje

Wiecie co muszę się pochwalić. Dzisiaj mija 10 lat jak jesteśmy razem:tak::tak::tak:. I normalnie jestem w szoku jak to szybko minęło:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My juz po obiadku:-)
Dominik byl jakis kiepski od kiedy Go odebralam ze szkoly,bolał Go brzuch i pokasływal:no::no::no::no:No i tuz przed obidem mi zwymiotowal-masakra
Teraz lezy u siebie.Dalam Jemu smecte i jzu mowi ze sie dobrze czuje:-):tak:

ANKA
Fajny masz opis na gg:-);-)

reklama
Do góry