reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A jeszcze zapomniałam, chciałabym chwaląc się zakomunikować Wam moje kochane, że nasz klub został właśnie zarejestrowany i Jest pełnoprawnym KLUBEM MIŁOŚNIKÓW TANGANIKI. Kosztowało nas to sporo pracy ale powiodło się i trud został nagrodzony!!!
no gratuluję:tak::tak::tak::tak::tak:
agnes ja wróżka to wiem że to makunga była:-D:-D:-D:-D

moje dziecie spi juz 2h,odsypia nocke :tak::tak::tak::tak::tak:
agnes chyba taki dzień bo antoś spał dziś ponad 3 godziny a noc miał dobrą:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To Twoje ostatnie leniwe tygodnie.
Wykorzystaj je na maxa.:-D:-D:-D:-D
A ja się witam.
W wolnej chwili trochę ponadrabiam.
Tymczasem
Przytoczę Wam moje kochane dzisiejszy dialog z Kubusiem.
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
K-A w Polsce jest takie prawo ,że można założyc strajk,więc ja strajkuję i nie idę
Ooooooooooo:no:
ja -idziesz i już
K-jest wolnośc słowa i wolnosc wyboru .To demokracja się nazywa wiesz mamuś .
:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oczy mi wyszły i szczęka mi opadła.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kuba jest najlepszy:-D:-D:-D

oj przybirze i to duzo zobaczysz :tak::tak::tak::tak: dla takiego maluszka 3 lub 4tyg to duzo,ja obstawiam że azy gdzieś z 2300.albo i wiecej skoro tak duzo jesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zobacze za tydzien;-)

A jeszcze zapomniałam, chciałabym chwaląc się zakomunikować Wam moje kochane, że nasz klub został właśnie zarejestrowany i Jest pełnoprawnym KLUBEM MIŁOŚNIKÓW TANGANIKI. Kosztowało nas to sporo pracy ale powiodło się i trud został nagrodzony!!!
GRATULACJE!!!!:tak::tak::tak:

A moje sie wlasnie budza:no:i pewnie beda niewyspane:no:
Ale w sumie to dobrze bo na 17 umowilam sie do castoramy a trzeba jeszcze jakis obiad zjesc:cool:no a najpierw trzeba go zrobic:-p

U nas sie wypogodzilo i zrobilo sie mega goraco

a ja zrobilam piers z kurczaka w panierce z sezamem:rofl2:

Luna
praca sie oplaca, fajnie ze macie ten klub

Malinka
juz widze jak lecialas po Julke:szok:
Co to za plecak co przemaka:szok:

Dowikla
widze u Ciebie takie zapedy na obiad jak u mnie:-D

Agnes
niech spia przynajmniej masz czas dla siebie:tak:

AS
bardzo madra rozmowa nie wiedzialabym co odpowiedziec:eek:

No to ziemniaki sie dogotuja i uciekam po Agnieszke bo dzwonila ze juz jest gotowa :)

Do wieczorka:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam ,witam ,ja juz po pracy i po nagłym wyjeżdzie do kamienia po brakujące ksiązki dla klaudii,bo w gryficach nie było,najważniejsze ,ze są i mam nadzieję święty juz będzie z książkami spokój:tak:
Jakiś mądry gościu w kamieniu próbował mi wyjechać na skrzzyżowaniu perfidnie spod ustępu i jeszcze łapami mi machał,no bezczelność ludzka nie ma granic:szok:dobrze ze było miejsce to uciekłam:tak:
Klaudia ćwiczenia uzupełnia ,ksawek autkami sie tłucze ,ja mam luzaka(bo m z moim bratem tapetę u niego kładzie)więc same rozumiecie:-D:-D:-D:-D
Unas też leje co chwila od rana i w ogóle dziś pogoda iście jesienna:tak:

No i doprosiłam sie o deszcz, w prawdzie jeszcze nie pada, ale widzę tak ciemne i niskie chmury, że to chyba i burza będzie nie zła:tak:

Mała juz któryś dzień z rzedu ma rozwolnienie, ale dzis to masakra, brązowa woda. Na początku myśłałam, że to na zęby, bo trójki sie ruszyły, ale teraz już nie wiem, zawsze było spokojnie po tym względem, jak to u was było> tez tak źle? Powinnam się już martwic tym rozwolnieniem?
A mężo śpi w najlepsze, położyłam się obok i jż zacęło mi isę coś snić, ale przyszła mała i powiedziela ne spi, no i lipa, ne spie:-D

No i doprosiłam sie o deszcz, w prawdzie jeszcze nie pada, ale widzę tak ciemne i niskie chmury, że to chyba i burza będzie nie zła:tak:

Mała juz któryś dzień z rzedu ma rozwolnienie, ale dzis to masakra, brązowa woda. Na początku myśłałam, że to na zęby, bo trójki sie ruszyły, ale teraz już nie wiem, zawsze było spokojnie po tym względem, jak to u was było> tez tak źle? Powinnam się już martwic tym rozwolnieniem?
A mężo śpi w najlepsze, położyłam się obok i jż zacęło mi isę coś snić, ale przyszła mała i powiedziela ne spi, no i lipa, ne spie:-D
Ja bym spróbowała jagodami zatrzymać.:tak:
Chcę kupić generator pary jako żelazko.
Ma ktoś takie cudo?
Jak się sprawdza?
Philips PRASOWANIE NA PARĘ GC8261 kupić tanio

reklama
Oliwka spała 3h15min i to musiałam ja budzić,była na mnie oburzona ze raczyłam przerwac jej sen :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

za to obiadu zjadła mało bo miała focha :tak::tak::tak::tak: jadła go z 40min :-D:-D:-D

wyszlismy na spacer i po 15min musielismy wracac i to pędem bo luneło że szok,a wyszliśmy bez wózka :tak::tak::tak: wzięłąm ją na ręce i chodu do domu.:tak::tak::tak: i tak bylismy całe zmokniete.:tak::tak::tak::tak:

Ja bym spróbowała jagodami zatrzymać.:tak:
Chcę kupić generator pary jako żelazko.
Ma ktoś takie cudo?
Jak się sprawdza?
Philips PRASOWANIE NA PARĘ GC8261 kupić tanio
fajne cacko :tak::tak::tak::tak:

Do góry