oj malinka chyba to Ty raczej masz rację,rzeczywiście to była makungaeee a od żywych kamieni to nie była makunga![]()

moje dziecie spi juz 2h,odsypia nocke

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj malinka chyba to Ty raczej masz rację,rzeczywiście to była makungaeee a od żywych kamieni to nie była makunga![]()
no gratulujęA jeszcze zapomniałam, chciałabym chwaląc się zakomunikować Wam moje kochane, że nasz klub został właśnie zarejestrowany i Jest pełnoprawnym KLUBEM MIŁOŚNIKÓW TANGANIKI. Kosztowało nas to sporo pracy ale powiodło się i trud został nagrodzony!!!
agnes chyba taki dzień bo antoś spał dziś ponad 3 godziny a noc miał dobrąmoje dziecie spi juz 2h,odsypia nocke![]()
Kuba jest najlepszyTo Twoje ostatnie leniwe tygodnie.
Wykorzystaj je na maxa.
A ja się witam.
W wolnej chwili trochę ponadrabiam.
Tymczasem
Przytoczę Wam moje kochane dzisiejszy dialog z Kubusiem.
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
K-A w Polsce jest takie prawo ,że można założyc strajk,więc ja strajkuję i nie idę
Ooooooooooo
ja -idziesz i już
K-jest wolnośc słowa i wolnosc wyboru .To demokracja się nazywa wiesz mamuś .
Oczy mi wyszły i szczęka mi opadła.![]()
zobacze za tydzien;-)oj przybirze i to duzo zobaczyszdla takiego maluszka 3 lub 4tyg to duzo,ja obstawiam że azy gdzieś z 2300.albo i wiecej skoro tak duzo jesz
![]()
GRATULACJE!!!!A jeszcze zapomniałam, chciałabym chwaląc się zakomunikować Wam moje kochane, że nasz klub został właśnie zarejestrowany i Jest pełnoprawnym KLUBEM MIŁOŚNIKÓW TANGANIKI. Kosztowało nas to sporo pracy ale powiodło się i trud został nagrodzony!!!
Ja bym spróbowała jagodami zatrzymać.No i doprosiłam sie o deszcz, w prawdzie jeszcze nie pada, ale widzę tak ciemne i niskie chmury, że to chyba i burza będzie nie zła
Mała juz któryś dzień z rzedu ma rozwolnienie, ale dzis to masakra, brązowa woda. Na początku myśłałam, że to na zęby, bo trójki sie ruszyły, ale teraz już nie wiem, zawsze było spokojnie po tym względem, jak to u was było> tez tak źle? Powinnam się już martwic tym rozwolnieniem?
A mężo śpi w najlepsze, położyłam się obok i jż zacęło mi isę coś snić, ale przyszła mała i powiedziela ne spi, no i lipa, ne spie![]()
fajne cackoJa bym spróbowała jagodami zatrzymać.
Chcę kupić generator pary jako żelazko.
Ma ktoś takie cudo?
Jak się sprawdza?
Philips PRASOWANIE NA PARĘ GC8261 kupić tanio