reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

koniec byczenia się,biore się za sprzatanie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: już mnie znudziło ta bezczynność normalnie nie wierze że to pisze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

znow powybieralam za male ciuszki po nim i sprzedalabym je na allegro bo kasa bylaby nam potzrebna ale nie wiem jak sie sprzedaje :confused2::zawstydzona/y:
aha a w Auchanie zakupilam sobie krowki cale kg :-D i teraz sie obzeram :sorry:

pati to nic trudnego.wchodzisz na allegro,jak nie jesteś zarejstrowana to sie rejestrujesz a jak jestes to juz z górki.

na górze jest napis sprzedaj,klikas zna to i wybierasz czy chcesz licytacje czy na kup teraz.wybierasz kategorię ze dzieci,ciuszki i wybierasz co to są za ciuszki,rozm i opisujesz dane ubranka,wklejasz z kompa zdjęcia które zrób i zatwierdzasz i ciuszki sa już dane na licytację.to nic trudnego.tylko troche czasu to zajmuje to fakt.

podziel sie krówkami :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale narobiłas mi smaka juz nie pamietm kiedy jadłam krówki,wieki temu :tak::tak::tak::tak: ostatnio to mam parcie na michałki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
koniec byczenia się,biore się za sprzatanie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: już mnie znudziło ta bezczynność normalnie nie wierze że to pisze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jeeeeeeeee normlanie grzechem jest to co mowisz :-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:
pati to nic trudnego.wchodzisz na allegro,jak nie jesteś zarejstrowana to sie rejestrujesz a jak jestes to juz z górki.

na górze jest napis sprzedaj,klikas zna to i wybierasz czy chcesz licytacje czy na kup teraz.wybierasz kategorię ze dzieci,ciuszki i wybierasz co to są za ciuszki,rozm i opisujesz dane ubranka,wklejasz z kompa zdjęcia które zrób i zatwierdzasz i ciuszki sa już dane na licytację.to nic trudnego.tylko troche czasu to zajmuje to fakt.

podziel sie krówkami :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale narobiłas mi smaka juz nie pamietm kiedy jadłam krówki,wieki temu :tak::tak::tak::tak: ostatnio to mam parcie na michałki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
heh ja wiem jak sie sprzedaje.... - chyba zle sie wyrazilam....
jak to sie robi z tymi paczkami jak liczyc koszt przesylki... w co pakowac?? czy na poczcie daja jakies pudelka papierki czy cos ??
i prosze przesylam troche krowek - tylko jakie lubisz kruche czy lepiace sie :-D

Ewelina mysle ze miesiac braku twojej obecnosci-czytaj staz, wystarczy mu na cale zycie:tak:

Agnes ja tez nie ogaladalam w necie sprawdzilam:-D A ja lubie sie byczyc:rofl2:

Patrysia Nikola chcesz dac corce:cool2:

My po zakupkach
Laura na drzemce bo wieczorem wychodzimy ale cos niebardzo chce zasnac:laugh2:

kurcze normlanie z malym to mam problem nigdy nie jadl mi papierkow a teraz jak na zlosc zaczal mi rwac gazete i to mielic i polykac..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moja mama twierdzi ze to z braku jakis witamin :eek::confused2::sorry:

Patrysia Nikola chcesz dac corce:cool2:
no moj m sie uparl, wkoncu ja wybieralam dla Sewka a zeby on nie byl pokrzywdzony to niech to sobie teraz odbije :sorry: ja wybiore drugie bo przy Sewku on zas wybieral drugie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry