koniec byczenia się,biore się za sprzatanie 

już mnie znudziło ta bezczynność normalnie nie wierze że to pisze 

pati to nic trudnego.wchodzisz na allegro,jak nie jesteś zarejstrowana to sie rejestrujesz a jak jestes to juz z górki.
na górze jest napis sprzedaj,klikas zna to i wybierasz czy chcesz licytacje czy na kup teraz.wybierasz kategorię ze dzieci,ciuszki i wybierasz co to są za ciuszki,rozm i opisujesz dane ubranka,wklejasz z kompa zdjęcia które zrób i zatwierdzasz i ciuszki sa już dane na licytację.to nic trudnego.tylko troche czasu to zajmuje to fakt.
podziel sie krówkami

ale narobiłas mi smaka juz nie pamietm kiedy jadłam krówki,wieki temu 

ostatnio to mam parcie na michałki 

znow powybieralam za male ciuszki po nim i sprzedalabym je na allegro bo kasa bylaby nam potzrebna ale nie wiem jak sie sprzedaje
aha a w Auchanie zakupilam sobie krowki cale kgi teraz sie obzeram
![]()
pati to nic trudnego.wchodzisz na allegro,jak nie jesteś zarejstrowana to sie rejestrujesz a jak jestes to juz z górki.
na górze jest napis sprzedaj,klikas zna to i wybierasz czy chcesz licytacje czy na kup teraz.wybierasz kategorię ze dzieci,ciuszki i wybierasz co to są za ciuszki,rozm i opisujesz dane ubranka,wklejasz z kompa zdjęcia które zrób i zatwierdzasz i ciuszki sa już dane na licytację.to nic trudnego.tylko troche czasu to zajmuje to fakt.
podziel sie krówkami

Ostatnio edytowane przez moderatora: