reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Śluz normalny w ciąży, też taki mam, podobno jest OK. Chyba, że Cię coś piecze. A na siarę jest odpowiedni czas. Tak w tym czasie na ogół się pojawia, choć to od kobiet zależy, niektóre mają ok 30 tyg a niektóre po porodzie;)

a używacie już może wkładek laktacyjnych czy waciki bądź chusteczki Wam wystarczają? bo mi dzisiaj dosyć sporo leci ze sutków...

reklama
Hej Laseczki:)
U nas pochmurno, więc tak jak ja lubię:p Prócz tego żadnych rewelacji. Choć.. moja ciotka z Niemiec, której nie lubię (mam swoje powody) stwierdziła dziś przez tel., że to nieprzyzwoite dawać na nk zdjęcia gołego brzucha. Odparłam, że cycków gołych ani dupy nie pokazuję a ona z racji wieku troszkę do tyłu jest bo nie wie, że jak kobieta w ciąży jest szczęśliwa to się chwali brzuszkiem a nie zakrywa jakby się go wstydziła. Ahh poniosło mnie, ale oburzyła się jakbym dziwkowała na tej nk;/ Ranyy a jak miałam fotki w bikini rok temu to tak się jej podobały:p A tam wówczas było więcej odkrytego niż zakrytego.
Tobie ciotka a mi dzisiaj moje kochanie dowaliło na temat wystawiania tego brzucha.. :szok::eek::eek::eek:
się wkurzyłam to usunęłam wszystkie zdjęcia .. i u niego te moje też !!
dupek jeden :eek::eek::eek::eek:
jaaasne bo on niby zazdrosny jest że tak sobie wystawiam ten brzuch..
tak choćbym za przeproszeniem cycki i pituline wystawiała :eek::eek::eek:
ale się wściekłam.. !!!!
od teraz jak bede zn im wychodzić będę się ubierać tak żeby nikt nie widział tego brzucha..
se sama pójde gdzieś to se ubiore obcisla bluzke a co!!!

Tobie ciotka a mi dzisiaj moje kochanie dowaliło na temat wystawiania tego brzucha.. :szok::eek::eek::eek:
się wkurzyłam to usunęłam wszystkie zdjęcia .. i u niego te moje też !!
dupek jeden :eek::eek::eek::eek:
jaaasne bo on niby zazdrosny jest że tak sobie wystawiam ten brzuch..
tak choćbym za przeproszeniem cycki i pituline wystawiała :eek::eek::eek:
ale się wściekłam.. !!!!
od teraz jak bede zn im wychodzić będę się ubierać tak żeby nikt nie widział tego brzucha..
se sama pójde gdzieś to se ubiore obcisla bluzke a co!!!
Mój to uwielbia mój brzuszek i zawsze chce żebym go prezentowała:-)

Hej dziewczyny:-D Stukam się kawką i murzynkiem. Tak za mną chodził od tygodnia, że w końcu go wczoraj upiekłam. Smak z dzieciństwa, zawsze babcia go piekła. M jeszcze śpi, a ja nadrabiam zaległości na BB.

Ja tez mam ochote na murzynka:tak:tez pamietam to ciasto z dziecinstwa:-)

Witajcie w niedzielne przedpołudnie, trochę zaniedbałam forum ale niestety nie można mieć wszystkiego. Kłopoty zdrowotne-rodzinne. Babcia nadal w szpitalu, mam nadzieję, że wyjdzie pomału z tego bo operacja się udała dużo zależy od psychiki. A ja czuję się nawet w miarę tylko czasem twardnieje mi brzuszek. :-)

Zyczymy zdrowka twojej banci.oby wszystko sie udalo;-)

Moj maz nie ma nic przeciwko prezentacji brzuszka ale tesciowa tez patrzy krzywym okiem jak go podkreslam-z mojej strony zlewka totalna:-D

helcia - upiekłam murzynka. Udał się, mniam mniam - właśnie wcinam - już ćwiartka poszła. Aż mnie skręcało od zapachu jak się piekł a potem to czekanie aż wystygnie. Ale było warto bo jest zaje..... - a młody tak szaleje że szok - chyba mu smakuje :-D:-)

helcia - upiekłam murzynka. Udał się, mniam mniam - właśnie wcinam - już ćwiartka poszła. Aż mnie skręcało od zapachu jak się piekł a potem to czekanie aż wystygnie. Ale było warto bo jest zaje..... - a młody tak szaleje że szok - chyba mu smakuje :-D:-)
Hehehehe, cieszę się:-D:-D:-D Smacznego!!! Nie ma z nim wiele roboty, a zawsze coś słodkiego można spałaszować. Ja lubie jeszcze do tego szklanke mleka z lodówki:-D:-D:-D

Hej Laseczki:)
U nas pochmurno, więc tak jak ja lubię:p Prócz tego żadnych rewelacji. Choć.. moja ciotka z Niemiec, której nie lubię (mam swoje powody) stwierdziła dziś przez tel., że to nieprzyzwoite dawać na nk zdjęcia gołego brzucha. Odparłam, że cycków gołych ani dupy nie pokazuję a ona z racji wieku troszkę do tyłu jest bo nie wie, że jak kobieta w ciąży jest szczęśliwa to się chwali brzuszkiem a nie zakrywa jakby się go wstydziła. Ahh poniosło mnie, ale oburzyła się jakbym dziwkowała na tej nk;/ Ranyy a jak miałam fotki w bikini rok temu to tak się jej podobały:p A tam wówczas było więcej odkrytego niż zakrytego.

pochwaliłabyś się profilem na NK :-p
też mnie denerwują takie komentarze. a ja z kolei mam dziwnego wujka, do którego czuję lekkie obrzydzenie za każdym razem, gdy się ze mną wita. dziś co chwila mi mówił, że pięknie wyglądam i rozbierał mnie wzrokiem. a tekst dnia u niego: "na pewno córka? przecież to na chłopca się pięknieje! no nawet Ci piersi urosły!"...

reklama
Do góry