reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
cześć, wpadłam na moment się przywitać ale nie dam rady nadrobić bo mam sporo pracy

i muszę trochę podgonić
weekend smętny pogodowo ale dzięki temu po raz pierwszy od przeprowadzki odpoczełam

zerknę tylko na bieżącą stronę i może uda mi się jeszcze potem zajrzeć;-);-);-)

weekend smętny pogodowo ale dzięki temu po raz pierwszy od przeprowadzki odpoczełam

zerknę tylko na bieżącą stronę i może uda mi się jeszcze potem zajrzeć;-);-);-)
teściowa ma akurat dobermana więc też cudacznie wyglada w tym pampersieA co do pampersów sama juz to widzialam, u kolezaki jeszcze za czasow podstawowki, no lezalam ze smiechu, jej ojciec musial mnie podnosic. Temu psu tak to pasowało, ze nic tylko brechtac.a to byla jesli dobrze pamietam mieszanka kundla ( kundel i owczarek ) z kundlem ( rotwailer z jamnkiem ). Nie do opisania!

Joanna73
uzależniona od BB
witam:-) dzieci w szkole Wojtek do 14.25 a Zuzia do 16 .05 ,pranie sie pierze .Na obiad planuje zrobić talarki .OOOOOOOOO słonko wyszło 
a rano było zachmurzone 

Jadźka
mama 2 synów
Witam się przy kawusi. Seweryn leży z gorączką i ogląda baję, dostał panadol. A Sebuś zasypia. Muszę się pochwalić bo wygrałam aukcje i jestem w szoku. Bo wczoraj jak szlam spać to tak sobie rzuciłam cene że może się uda ale w to nie wierzyłam dzisiaj rano patrze i niewierze:-).
nike bluza (728905097) - Aukcje internetowe Allegro.
Witam się przy kawusi. Seweryn leży z gorączką i ogląda baję, dostał panadol. A Sebuś zasypia. Muszę się pochwalić bo wygrałam aukcje i jestem w szoku. Bo wczoraj jak szlam spać to tak sobie rzuciłam cene że może się uda ale w to nie wierzyłam dzisiaj rano patrze i niewierze:-).
Zdrówka zyczę dla Seweryna,oby szybko mu przeszło

widze ze transakcja udana,super fajna ta bluza i za tak niską cenę,ekstra

ewelinkaaa7
Fanka BB :)
A my dzisiaj pospalismy do 8:30.
Moj serial to wczoraj sie zaczął --skazany i teraz albo nigdy
A dzisiaj tez tak zimnawo i mam spotkanko z przyjaciolka ktora bierze slub cywilny w czwartek i ja bede jej swiadkowa tylko moj maz wymysla argumenty by tylko NIE ISC.
Moj serial to wczoraj sie zaczął --skazany i teraz albo nigdy
A dzisiaj tez tak zimnawo i mam spotkanko z przyjaciolka ktora bierze slub cywilny w czwartek i ja bede jej swiadkowa tylko moj maz wymysla argumenty by tylko NIE ISC.
reklama
Jadźka
mama 2 synów
No witamy, pewnie że pamiętamyczesc pamietacie mnie
mialam awarie kompa musielismz wgrac windowsa na nowo yrobic format no ale jestem tzlko polskich znakow nie mam i zamiast y mam z i odwrotnie![]()
Ja sama jestem w dużym szokuZdrówka zyczę dla Seweryna,oby szybko mu przeszło
widze ze transakcja udana,super fajna ta bluza i za tak niską cenę,ekstra:-)

Podziel się: