reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja ne wypusci mnie z łazienki po myciu ząbków bez pomadki na usteczkach ( ochronnej )

No to zmobilizowały mnie baby do odejścia. też ide się za cos jeszcze wziąć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
cześć, wpadłam na moment się przywitać ale nie dam rady nadrobić bo mam sporo pracy:szok::szok::szok::szok::szok::szok:i muszę trochę podgonić:cool:

weekend smętny pogodowo ale dzięki temu po raz pierwszy od przeprowadzki odpoczełam:tak::tak::tak:

zerknę tylko na bieżącą stronę i może uda mi się jeszcze potem zajrzeć;-);-);-)

czesc pamietacie mnie:-D:-D:-D
mialam awarie kompa musielismz wgrac windowsa na nowo yrobic format no ale jestem tzlko polskich znakow nie mam i zamiast y mam z i odwrotnie:szok:

A co do pampersów sama juz to widzialam, u kolezaki jeszcze za czasow podstawowki, no lezalam ze smiechu, jej ojciec musial mnie podnosic. Temu psu tak to pasowało, ze nic tylko brechtac.a to byla jesli dobrze pamietam mieszanka kundla ( kundel i owczarek ) z kundlem ( rotwailer z jamnkiem ). Nie do opisania!
teściowa ma akurat dobermana więc też cudacznie wyglada w tym pampersie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie tez słonko juz swieci dzis ma być cieplej bo 23C ,na razie jest 17C ale i tak z rana czuć takim chłodem :tak::tak::tak::tak::tak:

ciepło ma byc tylko do czwartku a póxniej znowu ma byc zimno :tak::tak::tak:

Witam się przy kawusi. Seweryn leży z gorączką i ogląda baję, dostał panadol. A Sebuś zasypia. Muszę się pochwalić bo wygrałam aukcje i jestem w szoku. Bo wczoraj jak szlam spać to tak sobie rzuciłam cene że może się uda ale w to nie wierzyłam dzisiaj rano patrze i niewierze:-).
nike bluza (728905097) - Aukcje internetowe Allegro.

Zdrówka zyczę dla Seweryna,oby szybko mu przeszło :tak::tak::tak::tak:

widze ze transakcja udana,super fajna ta bluza i za tak niską cenę,ekstra :tak::tak::tak::-)

A my dzisiaj pospalismy do 8:30.
Moj serial to wczoraj sie zaczął --skazany i teraz albo nigdy :)

A dzisiaj tez tak zimnawo i mam spotkanko z przyjaciolka ktora bierze slub cywilny w czwartek i ja bede jej swiadkowa tylko moj maz wymysla argumenty by tylko NIE ISC.

reklama
czesc pamietacie mnie:-D:-D:-D
mialam awarie kompa musielismz wgrac windowsa na nowo yrobic format no ale jestem tzlko polskich znakow nie mam i zamiast y mam z i odwrotnie:szok:
No witamy, pewnie że pamiętamy
Zdrówka zyczę dla Seweryna,oby szybko mu przeszło :tak::tak::tak::tak:

widze ze transakcja udana,super fajna ta bluza i za tak niską cenę,ekstra :tak::tak::tak::-)
Ja sama jestem w dużym szoku:szok:

Do góry