reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Jeju ja dzisiaj wchłaniam:sorry:śniadanko nie małe potem owoce no i obiad gdzie ziemniaczków nieżałowałam sobie kotlecik tez nie mały a po obiedzie pół paczki ciastek familijnych do tego groszki ciasteczkowe(na szczęście tych aż tak dużo nie zjadłam)potem znowu owoce a teraz cały czas jem kanapki(i wiem że jeszcze sobie zrobie)i potem się nie moge doczekać jak M pozrywa z naszego drzewa śliwek węgirek:rofl2:

Witajcie :-) Anulka gratuluję córeczek. Ja sobie dziś malowanie sufitów wymyśliłam i zrobiło się z tego malowanie całego lokum. Oczywiście już na wstępie opadłam z sił a mąż zasuwa. Taki sajgon się zrobił że hej a końca nie widać. Kto to posprząta to nie wiem:confused2:

Ja sobie dziś malowanie sufitów wymyśliłam i zrobiło się z tego malowanie całego lokum. Oczywiście już na wstępie opadłam z sił a mąż zasuwa. Taki sajgon się zrobił że hej a końca nie widać. Kto to posprząta to nie wiem:confused2:

kobitko ty się za dużo nie nawąchaj tej farby:sorry:

KACHA WAWA obejżałam sobie pare filmików Olisia:-)hehe zabawny twój smyku:-)no a zabawek to mu na pewno niebrakuje:-D

Patrysia nie brakuje mu tych zabawek, wręcz przeciwnie ;-):-p:-D Pozabijać się o nie można, T. mnie ochrzania, że gdzie się nie ruszę to wracam z kolejną zabawką, a sam robi zupełnie to samo :-D No cóż, oszaleliśmy z deka na Olisia punkcie :-p

Morka jak to kto posprząta? ;-) Najmłodszy w rodzinie :-);-):-p

Znam takich niestety...dziecko ma ponad rok i na spacerze bylo moze 20 razy w tym czasie.Wypady tylko do lasu a potem szybko do domu bo wieje,bo pada,bo slonce,bo chce sie dziecku jesc,bo..bo..bo...O innej juz wspominalam dziecko chowane w domku z ogrodkiem,placem zabaw i piaskownica przydomowa..To po co gdzies isc??Horror:-(
I mam porownanie zachowania na przykladzie mojego chrzesniaka,ktory ma 10 miesiecy i uwielbia ludzi,zwierzeta i tramwaje;-)Ale jest co dzien na spacerze,chyba ze naprawde jest gradobicie,pomimo tego ze mieszkaja w centrum Katowic to co dzien ktos pedzi z maluchem do parku.Jest otwartym,radosnym dzieckiem,ktore nawet pojscie do zlobka kilka dni temu potraktowalo bezstresowo;-)
Ja sie ciesze,ze mam psa bo tez chcac nie chcac bede musiala na spacer isc a przy okazji pokazac dziecku konika,czlowieka,krowke,jablon ,rower i wiele innych rzeczy...;-)Zreszta nie wyobrazam siobie nawet siedzenia na okraglo w domu z dzieckiem....oszalalabym jak nic....

No wlasnie, moja chcerznica niby na spacery chodzila prawie co dzien z babcia, ale bynajmniej nie na place zabaw itp, tylko w wozek i na przejazdzke zeby chocby byl jakis kontakt z rowiesnikami, to nie.
A na marginesie dodam, ze babcia pilnowala jej przez 2,5 roku 5dni w tyg po ok 8h dziennie, wiec sie baaardzo przyczynila do wychowania. No i wyrosla taka mala dzikuska, bo jak dzis przyszla do mnie w odwiedziny, to calą wizyte przesiedziala na rekach albo u mamy na kolanach, choc ma ponad 3 lata, bo ona sie boi , a to psa, a to kota, a to chyba kurde powietrza!maxymalny cykor!!!! moj maz sie zalamal!

Hej Dziewczyny!!!

Jestem po USG i już wiem, że będzie córeczka!
Waży 320 gram i ma 18 cm. Pozostałe parametry w normie, zdrowa i wogóle super. Próbuję wkleić jej zdjęcie, ale nie wiem, czy mi się uda, bo niezbyt wiem, jak to zrobić.

Niepokoi mnie tylko napinanie brzucha. Zaczęło się dziś w nocy i w ciągu dnia też parę razy tak miałam.
Chyba powinnam iść do lekarza...

reklama
Do góry