reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witam z rana i pozdrawiam!
Starszaki już z domu wyekspediowane a ja z poranną herbatką pozwolilam sobie chwilkę zasiąść przy kompie. Ale zaraz biegnę do codzienny obowiązków...i obiecałam mężowi knedle zrobić.

Więc do potem;-) pozdrawiam!

Majsi widzę że sporo zafasalkowanych słomianek mamy na wątku:-):tak:

Dzień dobry!

U mnie dziś piękne słonko więc zaraz wybywamy na spacerek :tak:

Majsii super, że z dziodziolem wszystko dobrze.

Życzę Wam miłego robienia knedli i zmykam się szykować :tak::-)

hej

Majsii super, że dzidziulek zdrowy ;-)

Zuskus ja miałam dziś pierożki ;-)

Sewa jak spacerek????

Miłego weekendu, do poniedziałku ;-)

hej słomianki....;-)

U nas dobre pomału dobiega końca, S niedługo pakuje manatki i poleci daleko, daleko, daleko....:-:)-:)-(
Ale póki co jest w domu....:-D więc nie smutam się na zapas....:laugh2:

hej brzuchatki, słomiaczki i wszystkie pozostałe

ja znowu na poserunku
beatka - a Twój kiedy wyjezdza?
majsii - jak się masz?
marta jak wyjazd sie udal?

moze i rzeczywiście nie powinnam narzekać - bo Wasi na dłuzej wyjezdzają---ale moje male dziecie troszkę zdezorientowane jest i tak nie mogę jak np. corcia wrcala ze szkoły - a ten do drzwi - i ---- tatuś - wróciłeś--- a tu guziczek--- a pozniej złość na m jak ten wraca - i nie lubie tatusia:sorry:

pozdrawiam resztę

witam :) ja też trochę słomiana wdowa choć nie lubię tego określenia, jakoś tak mi brrrrr brzmie nieciekawie...
mój m. wyjeżdża w niedzielę wieczorem a wraca w piątek, ale czasem cały tydzień pracuje w domu więc taka jestem sama na niepełny etat

reklama
Do góry