A
AnOoLa88
Gość
to jest nic.. Bartek dostaje alimenty bo kiedyś tam ojciec na niego nie płacił.. teraz alimentów teściowa mu nie daje bo ona pieniedzy nie ma i się jej bardziej przydają..kocham slaskie podejscie do zycia "w sobote sie sprzata" jesli w sobote sie nie sprzata znaczy to mniej wiecej tyle ze nie sprzata sie wcale !!!! no qrwa mac !! jak posprzatalam w czwartek to pojaka cholere mam znowu robic to w sobote ?? czy tylko po to zeby zaspokoic slaska mysl ideologiczna ??? mnie to doprowadza do szalenstwa !!! a czasem mam ochote NIE SPRZATAC pzrez 2 tygodnie i dobrze mi z tym !!! ale NIEEEEEEE przyjdzie zaraz menda i powie "ze Monika to nawetr w sobote za sprzatanie sie nie wziela" po czym moj mezczyzna mowi "a po co sprzatac skoro tak nam dobrze" a jak komus to przeszadza to WYPAD NA WLASNY PLACYK !!!

babsztyl że hej..! a płacić musimy za wszystko po równo mimo tego że oni na dole mają cały dzień włączone 2 telewizory i komputer.. a ona jak się idzie kąpać to przez 2h woda leci.. oOto pozazdrościć.. :-):-)to ja chyba trafiłam na teściową-cudjest do rany przyłóż, o co nie poproszę to pomoże. kiedyś się za bardzo wtrącała, ale mój Krzysiek ją utemperował i teraz się boi cokolwiek powiedzieć na temat naszego życia.
Bartek ją cały czas temperuje ale to nic nie daje.. oO
jest do rany przyłóż, o co nie poproszę to pomoże. kiedyś się za bardzo wtrącała, ale mój Krzysiek ją utemperował i teraz się boi cokolwiek powiedzieć na temat naszego życia.
też bym się pomiziała, ale chłopa na stanie chetnego brak hehehe
moim zdaniem nie ma sie czego tak bardzo obawiac
nie jest az tak tragicznie;-)mimo tego ze moj porod byl bolesny nie boje sie kolejnego

Pod prysznicem jak teraz byłam to taki ból nogi, krocza, dolnego odc pleców, że myślałam, że urodzę. Chociaż nie.. ja w takim razie nie wyobrażam sobie porodu:-)