A
AnOoLa88
Gość
e tam.. normalnie przed ciąża to mieliśmy rekord 10 razy dziennie ale potem chodziłam jak kaczka jużNo to niezle![]()

bo ja mama takie częste napady ..
zboczeniec ze mnie i tyle . !
wredna![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
e tam.. normalnie przed ciąża to mieliśmy rekord 10 razy dziennie ale potem chodziłam jak kaczka jużNo to niezle![]()
wredna![]()
haha nie jestes sama w abstynencji, ale ja to ani siebie ani mojego B nie nakrecam, bo potem to dopiero jestem zla, a moj B mowi wtedy ze jeszcze chwilka i nie bedzie odwrotu hihiLaski przestańcie z tym seksem, co...? :-(
ja tu się ledwo trzymam w mojej abstynencji. ale zaraz nie wytrzymam i zaciągnę mojego do łóżka na same pieszczotki![]()
ja se dzisiaj 4 razy użyłam a cooo!!!![]()
haha nie jestes sama w abstynencji, ale ja to ani siebie ani mojego B nie nakrecam, bo potem to dopiero jestem zla, a moj B mowi wtedy ze jeszcze chwilka i nie bedzie odwrotu hihi
no ja tez w celibacie teraz, ale za seksem w ciazy nie tesknie, bo za bardzo myslalam o tym ze jestem w ciazy stresowalam sie i nie bylo tak super jak przed ehhh, rozmarzylam sie...Marta, ja TĘSKNIĘ ZA SEKSEM W OGÓLE.![]()
e tam.. normalnie przed ciąża to mieliśmy rekord 10 razy dziennie ale potem chodziłam jak kaczka już
bo ja mama takie częste napady ..
zboczeniec ze mnie i tyle . !
![]()