reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!!
Pierwsza jak nigdy hehe :-D:-D
Ja wpadłam się tylko przywitać. Dzisiaj mnie trochę biegania czeka po mieście. Do urzędu pracy muszę iść :no: na targ może zajdę jak dam radę i po telefony :tak: wczoraj byłam u babci na cmentarzu i nic ciotka tam nie zrobiła :wściekła/y: nosz taka wściekła jestem że szok. Nic nie jest ruszone, wieńce jeszcze nie które leżą. Ostatnio jak z mamą byłam to trochę żeśmy posprzątały bo zaczynało gnić i śmierdzieć po deszczach. A ciotka nic, zero, chyba od miesiąca tam nie była, nawet żeby znicz zapalić :no: to już są szczyty :wściekła/y:
A Kubek dzisiaj ładnie spał muszę przyznać. Ze dwa razy się pokręcił w nocy i nic więcej, teraz jeszcze śpi ale daje głowę że zaraz się obudzi :tak:
Idę coś zjeść i się szykować bo rano chce to wszystko załatwić :-D zajrzę później :tak: miłego ranka ;-)

reklama
Witam i ja z ranca
Ale jestem niewyspana:no:Prawie cala noc nie spalam bo mlode mi sie co chwile na zmiane budzily:no::wściekła/y:Chyba bola Je gardla no i maja zawalone noski:no:Ja tez jestem cala zawalona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz ma byc cieplutko przez pare dni wiec mam nadzieje ze nam przejdzie
Dominik je wlasnie sniadanko i niedlugo spylam zaprowadzic Go do szkoly:-):tak:

Witam
Słonko pięknie od rana daje a ja chyba bardziej znmęczona niz wczoraj wieczorem. Straszna noc, koszmarne sny.Bleeeeeeee

Dziewczyny,czy którać kupowała taki zestaw dla swojego dziecka?
Oferta tego sprzedawcy mnie zainteresowała.:-);-)
sprzedam tanio ciuszki na dziewczynke r.68,74 - Marki - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Nigdy w życiu kota w worku!!!

hahaha -pinda ze mnie nie ten link mi się wkleił.:-D:-D:-D:-D

To prawidłowy link.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
No to to co innego.
Nie, ale chyba warte zaineteresowania , przynajmniej niektóre... Tylko przekalkuluj sobie, czy nie azpłacisz więcej licytując, łatwo się zagalopować...

I ja takie miałam, na 8 mieś karmienia starczyły mi 2 sztuki. Byłam z nich zadowolona, bo nawet na mieście mog łam wygodnie mała nakarmić. I też coś koło 12zeta płaciłam.

Helołłłłłłłłłłłł!!!!
Wróciłam,obszerniejsza relacja jutro,bo dzisiaj domowe zaległości nadrabiałam a na 9-tą do pracy mam i odpust u nas i wogóle urwanie głowy:szok:.Tu fotki od chrzestnej małego a ja jak zwykle na NK zapodam;-).
Logowanie do nasza-klasa.pl
Fajne zdjęcia, to prawie sesja z bobasem była:-)

Wczoraj weszłam na basen się doinformować, bo o tworzyli szkółkę dla maluchów (pływania ). No i się doinformowałam-zapisy sa do 15-eo, zajęcia jeszcze nie wiedzą w jakie dni i w jakich godzinach, za to jest to 10 spotkań po 30 min. Cena 250zł!! Pojeb... kogoś, na takie małe i biedne miasto takie ceny za taki czas, fajansiarze cholerni...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja :)
Beata 1988 powodzenia w załatwianiu spraw
dowikla życzę powrotu do zdrówka Tobie i Twoim córeczkom na pewno szybko przejdzie przy cieplejszej pogodzie choć te noce i poranki są strasznie zimne.

Ja pierwszą pobudkę miałam dziś ok 3 potem po 6 teraz mały się bawi i może jeszcze po 8 zaśnie. Ja dziś będę mieć zalatany dzień pranie, sprzątanie, spacerek, ćwiczenia z małym (4 razy dziennie z powodu napięcia mięśniowego) no i dziś ruszam na kurs prawa jazdy- to dopiero teoria ale i tak mam stresa bo nie jestem stworzona do jeżdżenia ale wkurza mnie to że jak chce gdzieś jechać to muszę tarabanić się z małym autobusem a samochód stoi na parkingu bo mąż do pracy jeździ autobusem. Pozdrawiam i życzę miłego i spokojnego dnia:)

Gdyby nie moja paranoja, hihi, to zrobiłabym to samo co Ty, w prawdzie mój tak się przyzwyczaił do kółek, że na autobutach już mu się nie chce, ale gdybym miła prawko ile mniej latania np wczoraj, a tak...ledwo żyję, nogi mi jeszcze z tyłka nie wylazły a kolana aż pulsują z bólu, i znów mówię Bleeeeeeee, hihi

Ja nie palilam cala ciaze a jak tylko mala przyszla na swiat pierwsze co jak moglam wstac po cc poszlam zapalic juz nie moglam wytrzymac wiedzialam ze malenstwa nie truje wiec luz a mala tez karmilam mlekiem modefikowanym bo mialam malo pokarmu i wiedzialam ze bede palic

Powodzenia w szukaniu nowej pracy i mam nadzieje ze szybko ja znajdziesz i ze dolek cie szybko opusci:tak::tak::tak:

Nic tylko pogratulowac meza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy on robi cokolwiek innego oprocz grania na kompie ja bym juz dawno chyba tego kompa z nerwow przez okno wyp...dolila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My dzis mielismy szalenstwo w Aquaparku bylo SUPER 5 godzin szalenstwa w wodzie Emily byla w siodmym niebie jak tatus z nia non stop szalal z wody nie chciala wyjsc a potem byla taka padnieta ze juz na parkingu usnela jak tylko wsiadlismy do auta:-D:-D:-D zreszta my tez jestesmy zmeczeni i chyba zaraz pojdziemy spac:tak::tak::tak:
ale super

hahaha -pinda ze mnie nie ten link mi się wkleił.:-D:-D:-D:-D

To prawidłowy link.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ale nam zagatke zrobiłas:-D nigdy niekupowałam ale nieraz miałam ochote

Helołłłłłłłłłłłł!!!!
Wróciłam,obszerniejsza relacja jutro,bo dzisiaj domowe zaległości nadrabiałam a na 9-tą do pracy mam i odpust u nas i wogóle urwanie głowy:szok:.Tu fotki od chrzestnej małego a ja jak zwykle na NK zapodam;-).
Logowanie do nasza-klasa.pl
fajne fotki

Witam i ja z ranca
Ale jestem niewyspana:no:Prawie cala noc nie spalam bo mlode mi sie co chwile na zmiane budzily:no::wściekła/y:Chyba bola Je gardla no i maja zawalone noski:no:Ja tez jestem cala zawalona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz ma byc cieplutko przez pare dni wiec mam nadzieje ze nam przejdzie
zdrówka zycze

a ja dzisaj jade do lekaza bo masakra

witam.
Witam!!
Pierwsza jak nigdy hehe :-D:-D
Ja wpadłam się tylko przywitać. Dzisiaj mnie trochę biegania czeka po mieście. Do urzędu pracy muszę iść :no: na targ może zajdę jak dam radę i po telefony :tak: wczoraj byłam u babci na cmentarzu i nic ciotka tam nie zrobiła :wściekła/y: nosz taka wściekła jestem że szok. Nic nie jest ruszone, wieńce jeszcze nie które leżą. Ostatnio jak z mamą byłam to trochę żeśmy posprzątały bo zaczynało gnić i śmierdzieć po deszczach. A ciotka nic, zero, chyba od miesiąca tam nie była, nawet żeby znicz zapalić :no: to już są szczyty :wściekła/y:
A Kubek dzisiaj ładnie spał muszę przyznać. Ze dwa razy się pokręcił w nocy i nic więcej, teraz jeszcze śpi ale daje głowę że zaraz się obudzi :tak:
Idę coś zjeść i się szykować bo rano chce to wszystko załatwić :-D zajrzę później :tak: miłego ranka ;-)
Nieładnie z ciotki strony,bo powinna tam zajrzeć.
Patrząc na to z innego kierunku też nie można wykluczyć,że jeszcze nie jest w stanie tam iść.Jeśli jest słaba psychicznie to rożnie bywa.
Ludzie na swój sposób przeżyjają żałobę.
Moim zdaniem żałobę ma się w sercu a nie na pokaz dla ludzi.

Witam i ja z ranca
zdrówka życzę.
A przede mną kolejny dzień na wariackich papierach.
Zaraz do szkoły,potem do urzędu pracy,po drodze hurtownia do zaliczenia w innym mieście.Po powrocie podszykować obiad ,sprzątanie,małego odebrać ze szkoły,obiadek,na 16.30 karate w szkole ,a na 18 integracja sensoryczna małego.
Tak naprawdę może mi się uda odsapnąć ok 20.:wściekła/y::wściekła/y:
Ech zaczęło się :sorry::sorry:

reklama
Do góry