Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Ja nie palilam cala ciaze a jak tylko mala przyszla na swiat pierwsze co jak moglam wstac po cc poszlam zapalic juz nie moglam wytrzymac wiedzialam ze malenstwa nie truje wiec luz a mala tez karmilam mlekiem modefikowanym bo mialam malo pokarmu i wiedzialam ze bede palicWitaj:-)
śliczne zdjęcie:-):-):-)
jakbym miala kase to pewnie i bym sobie kuila taki fajny
a tak serio to mysle ze wiece nizmiesiac krmi nie bede- za bardzo mnie do fajek ciagnie mysle ze nie bede miala na tyle motywacji jak przy ciąży żeby nie palic- więc lepeiej kupować mleko i karmic mlekiem modyfikowanym niż truć dziecko
jedno juz kupiłam mlek- małą paczkę NAN 1 jakbym tak wogóle pokarmu nie miała albo bardzo mało![]()
a staniki kupilam rozmiar D- w sumie wieksze wychodza-bo teraz nsze D- a te jak przymierzałam to troszke luzu mają wiec powinny starczyc- a e to materiałowe to nawet jakby ciasnawe troche były to chyba sie zmieszcze;-)
Powodzenia w szukaniu nowej pracy i mam nadzieje ze szybko ja znajdziesz i ze dolek cie szybko opusciWitam nową mamusię
Malinka dobrze ,ze juz jesteś
A&E spoko jesteś rozgrzeszona ,nie ty jedna masz takie napady niemocy do pisania
Ja zaś mam doła,bo muszę szukać sobie nowej pracy...
zadzwonił szef wczoraj ,ze musi myśleć o stałych pracownikach i niestety sezonowych musi zwolnić...nie ważne ,ze obiecywał ze nas zostawi,aaa czeski film,dziś idę po wypłatę za sierpień ,trochę sie. boję czy wszystko będzie ok.:-(

Nic tylko pogratulowac mezaA mnie rozlozylo,nos i gardlo mam zawalone do tego glowa...
Ale u nas wyglada to tak ja leze,dziecko biega "samopopas" a tata gra.Teraz dopiero sie podnioslam i chyba zaczynam miec temp.

My dzis mielismy szalenstwo w Aquaparku bylo SUPER 5 godzin szalenstwa w wodzie Emily byla w siodmym niebie jak tatus z nia non stop szalal z wody nie chciala wyjsc a potem byla taka padnieta ze juz na parkingu usnela jak tylko wsiadlismy do auta