reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj:-)
śliczne zdjęcie:-):-):-)
jakbym miala kase to pewnie i bym sobie kuila taki fajny:-D:-D

a tak serio to mysle ze wiece nizmiesiac krmi nie bede- za bardzo mnie do fajek ciagnie mysle ze nie bede miala na tyle motywacji jak przy ciąży żeby nie palic- więc lepeiej kupować mleko i karmic mlekiem modyfikowanym niż truć dziecko:sorry:
jedno juz kupiłam mlek- małą paczkę NAN 1 jakbym tak wogóle pokarmu nie miała albo bardzo mało:sorry: :sorry:
a staniki kupilam rozmiar D- w sumie wieksze wychodza-bo teraz nsze D- a te jak przymierzałam to troszke luzu mają wiec powinny starczyc- a e to materiałowe to nawet jakby ciasnawe troche były to chyba sie zmieszcze;-)
Ja nie palilam cala ciaze a jak tylko mala przyszla na swiat pierwsze co jak moglam wstac po cc poszlam zapalic juz nie moglam wytrzymac wiedzialam ze malenstwa nie truje wiec luz a mala tez karmilam mlekiem modefikowanym bo mialam malo pokarmu i wiedzialam ze bede palic

Witam nową mamusię
Malinka dobrze ,ze juz jesteś
A&E spoko jesteś rozgrzeszona ,nie ty jedna masz takie napady niemocy do pisania:tak:
Ja zaś mam doła,bo muszę szukać sobie nowej pracy...
zadzwonił szef wczoraj ,ze musi myśleć o stałych pracownikach i niestety sezonowych musi zwolnić...nie ważne ,ze obiecywał ze nas zostawi,aaa czeski film,dziś idę po wypłatę za sierpień ,trochę sie. boję czy wszystko będzie ok.:-(
Powodzenia w szukaniu nowej pracy i mam nadzieje ze szybko ja znajdziesz i ze dolek cie szybko opusci:tak::tak::tak:

A mnie rozlozylo,nos i gardlo mam zawalone do tego glowa...
Ale u nas wyglada to tak ja leze,dziecko biega "samopopas" a tata gra.Teraz dopiero sie podnioslam i chyba zaczynam miec temp.
Nic tylko pogratulowac meza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy on robi cokolwiek innego oprocz grania na kompie ja bym juz dawno chyba tego kompa z nerwow przez okno wyp...dolila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My dzis mielismy szalenstwo w Aquaparku bylo SUPER 5 godzin szalenstwa w wodzie Emily byla w siodmym niebie jak tatus z nia non stop szalal z wody nie chciala wyjsc a potem byla taka padnieta ze juz na parkingu usnela jak tylko wsiadlismy do auta:-D:-D:-D zreszta my tez jestesmy zmeczeni i chyba zaraz pojdziemy spac:tak::tak::tak:

reklama
Prawie nic,procz sniadania,obiadu i czsem jakiegos odkurzenia czy tez prania wywieszenia.
A dzisiaj mi powiedzial ze lekarz mu powiedzial ze powinien oszczedzac noge przez 4 tygodnie najblizsze,jak najmniej chodzic bo chcial mu zwolnienie lekarskie dac.To nie robi nic.
No i zapytalam sie co bedzie jak przyjdzie czas,gdy ja dostane staz a on prace albo jeszcze pozniej jak oboje bedziemy pracowac a Milosz pojdzie do przedszkola ( co prawda daleko jeszcze nam do tego)ale mowie mu co wtedy dom zarosnie brudem i syfem bo oboje bedziemy poza domem a potem ja nie bede robila wszystkiego sama,bo tez bede miala prawo odpoczac,czy pobawic sie z dzieckiem itd..a on na to ze to inna bajka i wtedy bedzie podzial obowiazkow napewno no i bedzie mial sprawna noge.
Ale do tego czasu.....osiwieje ze złosci

As a po co Ci ciuszki w tak małym rozmiarze???? :sorry: czyzbysmy o czyms nie wiedziały????? :-p:-p:-p:-p:-p

ja nigdy tak nie kupowałam i w sumie to zarządałabym jakiś fotek części chociaz ubrań bo tak to kupujesz kota w worku.być może ciuszki są ok i zyskasz na tym a moze byc odwrotnie stracisz stówke bo dostaniesz jakies szmaty.bez zdjęć ja bym raczej nie zaryzykowała:no::no::no::no::no::no:

ale powiedz po co ci te ciuszki?????:-p:-p:-p:-p

witam
wlasnie ostro sie scielam z p i qwa naqwet ikonek wstawic nie mge;(((((((((((((((((((((((
dzis normalnie qwski ponedzialek......................................................................................................;"((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
mam dosc dzisiejszego dnia i calej sytuacji moim domu rodzinnym..;(((((((((((((((((((((

No to u mnie jest juz bloga cisza:-):tak:
Dziewczynki wypily mleczko i juz spia a Dominik pewnie tez zaraz usnie

Ja jestem mega zmeczona wiec za niedlugo zmykam pod prysznic i sie klade

witam
wlasnie ostro sie scielam z p i qwa naqwet ikonek wstawic nie mge;(((((((((((((((((((((((
dzis normalnie qwski ponedzialek......................................................................................................;"((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
mam dosc dzisiejszego dnia i calej sytuacji moim domu rodzinnym..;(((((((((((((((((((((
A co sie stalo Kochana:no:?
Napisz na T

Ostatnio edytowane przez moderatora:
As a po co Ci ciuszki w tak małym rozmiarze???? :sorry: czyzbysmy o czyms nie wiedziały????? :-p:-p:-p:-p:-p

ja nigdy tak nie kupowałam i w sumie to zarządałabym jakiś fotek części chociaz ubrań bo tak to kupujesz kota w worku.być może ciuszki są ok i zyskasz na tym a moze byc odwrotnie stracisz stówke bo dostaniesz jakies szmaty.bez zdjęć ja bym raczej nie zaryzykowała:no::no::no::no::no::no:

ale powiedz po co ci te ciuszki?????:-p:-p:-p:-p
hahaha -pinda ze mnie nie ten link mi się wkleił.:-D:-D:-D:-D

To prawidłowy link.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Wpadam na chwilke bo spac mi sie chce i A. marudzi że późno spać chodze...

halo
ja dopiero wrócilam z rynku:szok:
pochodzilam toche,poogladalam,
kupilam sobie 2 staniki miękkie do karmienia- znaczy nie do karmienia tylko zwykłe miękkie z fiszbinami bo do karmienia jeden za 50 zl:confused2:
wiec mam ich gdzies
kupilam jeden baly jeden czarny z koronką u góry a bawełną na dole- wyściełany tak samo jak te do karmienia- teraz pojde tylko do pasmanterii po te plastikowe częsci do odpinanych ramiączek i mi babcia doszyje:cool2::-):-)
nie mam jeszce wkładek laktacyjnych:sorry: i wogóle to dużo rzczy mi brakuje ale jaos z kasa tez tak sobie...
niby ta kasa z psów juz jest a wielkie G z niej zostało- okna zamówilismy najtansze a i tak drogie- no i w sumie jestem zła bo moglam doplacic te 20 zl i miec zaokrąglone a nie kanciaste- no ale teraz juz za pozno:eek::eek:
ale w sumie.. jest ok... 200 zl jestem "do przodu" bo i tak kasy braknie na wszystko:eek::eek::eek::eek:

musze potem jeszce sie po ten przewijak przejsc i do pasmanterii- ale tera musze sobie cos do jedzenia zrobic:sorry: bo kiszki mi marsza grają juz w brzuchu:sorry::sorry::sorry:

ja tez juz na brzuydule i na na wspolnej czekam:-):-) M zreszta tez:-D:-D:-D
Ja staniki do karmienia po 10zł kupowałam tzn 2 miałm i starczyły na 9-cy. I siorze tez takie kupiłam.

i tak zrobie--sama pojde :)

No i git! Tak trzym,aj tylko żeby Cie nie rozłozyła choroba na maxa. Weź cos na przeziebienie zawczasu:tak:Albo groczka wypij na rozgrzewke;-);-);-);-)

Witaj:-)
śliczne zdjęcie:-):-):-)
jakbym miala kase to pewnie i bym sobie kuila taki fajny:-D:-D

a tak serio to mysle ze wiece nizmiesiac krmi nie bede- za bardzo mnie do fajek ciagnie mysle ze nie bede miala na tyle motywacji jak przy ciąży żeby nie palic- więc lepeiej kupować mleko i karmic mlekiem modyfikowanym niż truć dziecko:sorry:
jedno juz kupiłam mlek- małą paczkę NAN 1 jakbym tak wogóle pokarmu nie miała albo bardzo mało:sorry: :sorry:
a staniki kupilam rozmiar D- w sumie wieksze wychodza-bo teraz nsze D- a te jak przymierzałam to troszke luzu mają wiec powinny starczyc- a e to materiałowe to nawet jakby ciasnawe troche były to chyba sie zmieszcze;-)

Ja przed karmieniem miałm miseczką B a potem D i E:-):-):-)A teraz z powrotem małe B:-(

i teraz spojrzałam na swoje konto i sprzedałam pare szt pampersów na basen po Oliwce i Pampersy po Oliwce i kolejne 40zł wpadło do kieszeni :tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
mam dziś dobry dzień jesli chodzi o allegro :-):-):-):-)

Gratuluję tez mam kupe rzeczy na sprzedaż podgrzewacz i ubrania moje sprzed ciąży bo juz chyba nigdy sie w nie nie wbije ale nie mam kiedy ich wystawić:no: Od wczoraj próbuje wylicytowac uzywana karuzelke z projektorem fisher prica i lipa:no:

Wczoraj tak szalalam na tych karuzelach ze dzis mnie wszystkie miesnie bola:eek:

Brak kondycji?:-D:-D:-D

medeuska costakiego kupowałam
STANIK BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 85D (75 80 90 C D) (732085519) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry