reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MARCIA WITAM NA FORUM :) sliczna fotka

Agnieszka u mnie masz razgrzeszenie:-D

Ewelinka a wez Ty tego swoijego kopni dobrze w dupie bo chyba mu sie poprzewracalo w glowie:crazy:

Medeuska masz racje zwykly tez bedzie dobry do karmienia po co przeplacac

MH Laura od 2 dni wola frytki a ja codziennie je daje:-D dzis zamiast frytek dostanie rybe:tak:

Malinka dobrze ze masz do polowy ogarniete ja szaleje z praniem:rofl2:

Ja lece teraz do pralni wlaczyc drugie pranie
Potem dam Laurze obiadek i lece z nia na karuzele
Niech korzysta ile sie da :))
Oczywiscie ja musze kupic dla siebie rybke smazona w ciescie:-p bo jeszcze nie jadlam na kermysie a mam taka liste i skreslam co jeszcze heheheh co rok to samo :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A jednak udało mi się do Was zajrzeć,bo jem śniadanie.:-D:-D:-D
czesc pamietacie mnie:-D:-D:-D
mialam awarie kompa musielismz wgrac windowsa na nowo yrobic format no ale jestem tzlko polskich znakow nie mam i zamiast y mam z i odwrotnie:szok:
Dobrze ,że jesteś.
A może wystarczy tylko 2 magiczne klawisze wcisnąć ctrl i shift -nieraz pomaga na polskie znaki.
Jak nie da rady w ustawieniach ustaw język programisty.

witam:-) dzieci w szkole Wojtek do 14.25 a Zuzia do 16 .05 ,pranie sie pierze .Na obiad planuje zrobić talarki .OOOOOOOOO słonko wyszło :-D:-Da rano było zachmurzone :tak::-D
Witaj Asiu.
Uwielbiam talarki.
Wpraszam się na obiadek.
U mnie kurczak duszony ,ziemniaki i mizeria lub marchewka z groszkiem.

Witam się przy kawusi. Seweryn leży z gorączką i ogląda baję, dostał panadol. A Sebuś zasypia. Muszę się pochwalić bo wygrałam aukcje i jestem w szoku. Bo wczoraj jak szlam spać to tak sobie rzuciłam cene że może się uda ale w to nie wierzyłam dzisiaj rano patrze i niewierze:-).
nike bluza (728905097) - Aukcje internetowe Allegro.
witaj.
Super,że wygrałaś te aukcję.Opłacało się.

hej

wpadlam sie przywitac
biore sie za sprzatanie kuchni a potem poczytam co u Was

My weekend spedzilismy poza domem na miescie- u Nas kermys wiec zabawa do bialego rana.Ale jak sie jest z dzieckiem to nie pobaluje sie do ranca:-D
MImo wszystko swietnie sie bawilismy

Wczoraj na 10 bylismy u znajomych na sniadanku POtem wrocilismy do domku i zjedlismy rosolek o 15:30 bylismy na miescie a tam karuzele, piwko, jedzonko i mnostwo ludzi:rofl2:
Wyszalalam sie jak dziecko na karulezach ale co sie ubawilam to moje:-D
Wrocilismy o 20 do domku Laura padla w aucie wiec tylko ja rozebralam i wlozylam do lozeczka biedaczka obudzila sie zjadla kolacje i dalej poszla spac dzis wstala o 9:50:szok::szok:
Tyle wczoraj miala wrazen ze musiala to odespac:-D- jazda konna, pociag, samochodziki, karuzela dla dzieci a ta zaliczyla chyba 14 razy:rofl2:

dobra teraz sie zmywam pozmywac:rofl2:
Super weekend.
Wpadam sie przywitac tylko bo Zuzia cos nie może zasnąc i marudzi. dzisiaj nie pada wiec piore, piore.... i sprzatam, tylko koncepcji na obiad -brak:zawstydzona/y: No i w nocy wyszedł Zuzi zabek dolna trójeczka, ale ładnie spała:-):-)
gratuluję zębolka.:-)

a bo to nie lubi tej pary,a bo to jak on bedzie wygladal w garniturze kulejąc,wlasciwie to jest tylko slub w USC i poczęstunek doslownie w kawiarni.Wiec to nie duzo.I jest moim mezem ale nie dociera to do niego on jak twierdzi woli zajac sie malym,ciekawe jak...juz to widze jak mały pol dnia siedzi u niego na kolanach aon gra (bo slub o 14:30)

A mały jdnak zdrowy to byla 1 dniowa temp.Ale za to mnie złapało przeziebienie i juz slysze od S. ze nie moge byc chora.
A ja bym się specjalnie połozyła do łózka i niech skacze przy Tobie i przy dziecku.
Zobaczymy czy to będzie taki lajcik.
Zobaczysz jak potem doceni Twoją pracę.:tak::tak::-)

Witam serdecznie wszystkie Mamusie siedzące w domku ze swoimi Skarbami. Pozwolę sobie dołączyć się do Was:) Ja w domu siedzę od kwietnia tego roku bo wtedy właśnie urodziłam Olka. Do 31 marca będę na wychowawczym. Cieszę się że mogę być razem z moim synkiem przez cały dzień ale czasem przydała by się zmiana do tego pranie, gotowanie, sprzątanie, studia i prawo jazdy a mój ślubny myśli że takie siedzenie to jak wczasy. Miłego dnia:)
witaj na forum.:-)

Witam :tak:
Ja na chwilkę:tak: Anika jeszcze śpi po spacerku, a Helenka wcina frytki które sobie zażyczyła :-p

Z tego co poczytałam to kobitki poszalały w weekend. :tak:

My byliśmy na 5 urodzinach :-p W niedzielę.

A na allegro też mi się udało wylicytować:
SPORTOWE SPODNIE GAP (727828871) - Aukcje internetowe Allegro

:-D:-D:-D
Witaj MH.Jak z oczkiem Aniki?
super cena.:-):-):-):-)

Witam was kochane pamietacie mnie jescze?????:-D:-D:-D
Nie mam nic na usprawiedliwienie mojej nieobecnosci mialam taki brak weny ze tylko was czytalam a pisac mi sie nie chcialo:-:)-:)-(
Ale teraz bede sie starac coraz czesciej z wami pisac :tak::tak::tak:
Mam nadzieje ze dostane rozgrzeszenie;-);-);-);-):-D:-D

Witam wszystkie nowe mamuski :-):-):-)
Pamiętamy a nad rozgrzeszeniem się zastanowię....
no dobra masz je.:-D:-D:-D:-D

halo
ja dopiero wrócilam z rynku:szok:
pochodzilam toche,poogladalam,
kupilam sobie 2 staniki miękkie do karmienia- znaczy nie do karmienia tylko zwykłe miękkie z fiszbinami bo do karmienia jeden za 50 zl:confused2:
wiec mam ich gdzies
kupilam jeden baly jeden czarny z koronką u góry a bawełną na dole- wyściełany tak samo jak te do karmienia- teraz pojde tylko do pasmanterii po te plastikowe częsci do odpinanych ramiączek i mi babcia doszyje:cool2::-):-)
nie mam jeszce wkładek laktacyjnych:sorry: i wogóle to dużo rzczy mi brakuje ale jaos z kasa tez tak sobie...
niby ta kasa z psów juz jest a wielkie G z niej zostało- okna zamówilismy najtansze a i tak drogie- no i w sumie jestem zła bo moglam doplacic te 20 zl i miec zaokrąglone a nie kanciaste- no ale teraz juz za pozno:eek::eek:
ale w sumie.. jest ok... 200 zl jestem "do przodu" bo i tak kasy braknie na wszystko:eek::eek::eek::eek:

musze potem jeszce sie po ten przewijak przejsc i do pasmanterii- ale tera musze sobie cos do jedzenia zrobic:sorry: bo kiszki mi marsza grają juz w brzuchu:sorry::sorry::sorry:

ja tez juz na brzuydule i na na wspolnej czekam:-):-) M zreszta tez:-D:-D:-D
fajne zakupy.Masz rację,bez sensu przepłacać.:tak::-):-)

a więc trochę napiszę o sobie mam 23 lata mieszkam w Warszawie, od ponad 3 lat jestem mężatką, z zawodu jestem pośrednikiem pracy, studiuje psychologie. Mój synuś Aleksander urodził się 17 kwietnia 2009 r. jest bardzo ruchliwym i pogodnym szkrabem i najlepiej lubi jak cały czas poświęca mu się uwagę. W dzień śpi tylko podczas spacerków w nocy od 21.30-2, 3 w nocy.
Ja jestem z Marek ,więc okolice Warszawy.
Tym bardziej witam.:-)

To zostaw małego z nim i nie nażekaj. Jak chce to niech z nim siedzi jakoś sobie nie wyobrażam żeby dziecko chciało siedzieć pół dnia na kolanach przed kompem
Witam

Fajne i cena tez fajna a ja znowu wygrałam licytacje z fajna ceną
MOTHERCARE 2 koszulki (729203946) - Aukcje internetowe Allegro

Osz ty o nas wiesz wszystko a sama nic nam nie chciałaś napisać... Żartuje:-).

My obiadek zjedliśmy, pranie powiesiłam na dworze i zaraz jedno trzeba wyprasować:-(
super koszulki.:-)

a więc trochę napiszę o sobie mam 23 lata mieszkam w Warszawie, od ponad 3 lat jestem mężatką, z zawodu jestem pośrednikiem pracy, studiuje psychologie. Mój synuś Aleksander urodził się 17 kwietnia 2009 r. jest bardzo ruchliwym i pogodnym szkrabem i najlepiej lubi jak cały czas poświęca mu się uwagę. W dzień śpi tylko podczas spacerków w nocy od 21.30-2, 3 w nocy.

Witam mamę z warszawy :-p

Milo cie poznac
Super fotka:tak::tak:

Ja lece teraz do pralni wlaczyc drugie pranie
Potem dam Laurze obiadek i lece z nia na karuzele
Niech korzysta ile sie da :))
Oczywiscie ja musze kupic dla siebie rybke smazona w ciescie:-p bo jeszcze nie jadlam na kermysie a mam taka liste i skreslam co jeszcze heheheh co rok to samo :))
hihih ciocia ale szalejesz:-D:-D:-D

Moj wlasnie przyjechal z pracy dalam mu obiadek wiec mam chwilke czasu ale zaraz spadam sie ubierac bo ja jeszcze w pizamce :szok::szok::szok:

Witaj:-)
śliczne zdjęcie:-):-):-)
Medeuska masz racje zwykly tez bedzie dobry do karmienia po co przeplacac
jakbym miala kase to pewnie i bym sobie kuila taki fajny:-D:-D

a tak serio to mysle ze wiece nizmiesiac krmi nie bede- za bardzo mnie do fajek ciagnie mysle ze nie bede miala na tyle motywacji jak przy ciąży żeby nie palic- więc lepeiej kupować mleko i karmic mlekiem modyfikowanym niż truć dziecko:sorry:
jedno juz kupiłam mlek- małą paczkę NAN 1 jakbym tak wogóle pokarmu nie miała albo bardzo mało:sorry: :sorry:
a staniki kupilam rozmiar D- w sumie wieksze wychodza-bo teraz nsze D- a te jak przymierzałam to troszke luzu mają wiec powinny starczyc- a e to materiałowe to nawet jakby ciasnawe troche były to chyba sie zmieszcze;-)

Witam nową mamusię
Malinka dobrze ,ze juz jesteś
A&E spoko jesteś rozgrzeszona ,nie ty jedna masz takie napady niemocy do pisania:tak:
Ja zaś mam doła,bo muszę szukać sobie nowej pracy...
zadzwonił szef wczoraj ,ze musi myśleć o stałych pracownikach i niestety sezonowych musi zwolnić...nie ważne ,ze obiecywał ze nas zostawi,aaa czeski film,dziś idę po wypłatę za sierpień ,trochę sie. boję czy wszystko będzie ok.:-(

No to odebralam mlodego ze szkoly i myslalam ze sobie troszke poleze bo boli mnie brzuch a tu niespodzianka-dziewczynki sie obudzily i sa mega marudne:no::no::no::no::no::no:
Wiec zmykam bo zwariuje

Milo cie poznac
Super fotka:tak::tak:

hihih ciocia ale szalejesz:-D:-D:-D

Moj wlasnie przyjechal z pracy dalam mu obiadek wiec mam chwilke czasu ale zaraz spadam sie ubierac bo ja jeszcze w pizamce :szok::szok::szok:
szaleje bo wracam do dziecinstwa:-D:-D:-DTeraz wymowka ze dziecko a tak samemu to lipa:-D:-D
Wczoraj jak chlopaki weszli na samochodziki to masakra:szok::szok:Jak dzieciaki:tak:
Witaj:-)
śliczne zdjęcie:-):-):-)
jakbym miala kase to pewnie i bym sobie kuila taki fajny:-D:-D

a tak serio to mysle ze wiece nizmiesiac krmi nie bede- za bardzo mnie do fajek ciagnie mysle ze nie bede miala na tyle motywacji jak przy ciąży żeby nie palic- więc lepeiej kupować mleko i karmic mlekiem modyfikowanym niż truć dziecko:sorry:
jedno juz kupiłam mlek- małą paczkę NAN 1 jakbym tak wogóle pokarmu nie miała albo bardzo mało:sorry: :sorry:
a staniki kupilam rozmiar D- w sumie wieksze wychodza-bo teraz nsze D- a te jak przymierzałam to troszke luzu mają wiec powinny starczyc- a e to materiałowe to nawet jakby ciasnawe troche były to chyba sie zmieszcze;-)
D hmmm tez taki rozmiar mialam heheh a teraz :laugh2::laugh2::laugh2: dobre a z tym karmieniem to roznie bywa ja chcialam a niestety butelkowa mama zoastalam wiec trzymam kciuki za pokarm:tak:
Witam nową mamusię
Malinka dobrze ,ze juz jesteś
A&E spoko jesteś rozgrzeszona ,nie ty jedna masz takie napady niemocy do pisania:tak:
Ja zaś mam doła,bo muszę szukać sobie nowej pracy...
zadzwonił szef wczoraj ,ze musi myśleć o stałych pracownikach i niestety sezonowych musi zwolnić...nie ważne ,ze obiecywał ze nas zostawi,aaa czeski film,dziś idę po wypłatę za sierpień ,trochę sie. boję czy wszystko będzie ok.:-(

lepiej nowa praca niz dziwne spojrzenia w pracy i stresik
Powodzenia

MY po obiadku wiec trzeba sie brac za ubieranie
Sloneczko swieci wiec pogoda dopisuje:rofl2:
Laura rysuje wiec spadam sie przygotowac
na 18 musze byc w domku bo chlopy z roborty wracaja wiec nie pobaluje za dlugo:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry