reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz po sniadanku i teraz mlode sie bawia
Ja zdazylam sobie posprzatac łazienke i ubikacje:tak::tak::tak::tak:Zaraz podszykuje sobie kotleciki na obiad i mozemy zmykac na dwor:-):tak:

MALINUS
Wkoncu dotarlas:-):tak:Ale nam Ciebie brakowalo

AGUNIA
To szybciutko uporaj sie z ta praca i wracaj do na na BB

reklama
hej

wpadlam sie przywitac
biore sie za sprzatanie kuchni a potem poczytam co u Was

My weekend spedzilismy poza domem na miescie- u Nas kermys wiec zabawa do bialego rana.Ale jak sie jest z dzieckiem to nie pobaluje sie do ranca:-D
MImo wszystko swietnie sie bawilismy

Wczoraj na 10 bylismy u znajomych na sniadanku POtem wrocilismy do domku i zjedlismy rosolek o 15:30 bylismy na miescie a tam karuzele, piwko, jedzonko i mnostwo ludzi:rofl2:
Wyszalalam sie jak dziecko na karulezach ale co sie ubawilam to moje:-D
Wrocilismy o 20 do domku Laura padla w aucie wiec tylko ja rozebralam i wlozylam do lozeczka biedaczka obudzila sie zjadla kolacje i dalej poszla spac dzis wstala o 9:50:szok::szok:
Tyle wczoraj miala wrazen ze musiala to odespac:-D- jazda konna, pociag, samochodziki, karuzela dla dzieci a ta zaliczyla chyba 14 razy:rofl2:

dobra teraz sie zmywam pozmywac:rofl2:

hej

wpadlam sie przywitac

My weekend spedzilismy poza domem na miescie- u Nas kermys wiec zabawa do bialego rana.Ale jak sie jest z dzieckiem to nie pobaluje sie do ranca:-D

Wczoraj na 10 bylismy u znajomych na sniadanku POtem wrocilismy do domku i zjedlismy rosolek o 15:30 bylismy na miescie a tam karuzele, piwko, jedzonko i mnostwo ludzi:rofl2:
Wrocilismy o 20 do domku Laura padla w aucie wiec tylko ja rozebralam i wlozylam do lozeczka biedaczka obudzila sie zjadla kolacje i dalej poszla spac dzis wstala o 9:50:szok::szok:
Tyle wczoraj miala wrazen ze musiala to odespac:-D- jazda konna, pociag, samochodziki, karuzela dla dzieci a ta zaliczyla chyba 14 razy:rofl2:

a to weekend mieliscie super

ja spadam

hej

wpadlam sie przywitac

ale świetny weekend:tak::tak:ania fajnie tak obudzić w sobie dziecko:tak::tak:
moja gangrena pospała tylko 45 minut i humor ma taki że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:adam zaraz idzie do szkoły my o julkę o 12.30 ruszamy syf po weekendowy ogarnięty tylko w połowie a do tego 8 mi wychodzi dziąsło mam spuchnięte i mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no normalnie szewski poniedziałek mam:confused2:

Witam popołudniowo.
Ech pochwalę się Wam.
Wygrałam aukcję na Allegro.
Upolowałam co chciałam i nawet w normalnej cenie.
REFURBISHED Generator Pary Żelazko PHILIPS GC8261 (731518542) - Aukcje internetowe Allegro
super zelazko napewno bedziesz zadowolona
Ja ma takie z tefala nie wiem czemu mysllam ze to philips:-D
~TOHRH2~ŻELAZKO TEFAL GV 5150 STACJA PAROWA 4BARY (724682213) - Aukcje internetowe Allegro
wróciliśmy przed 19 z urodzinek Gabi od razu chciałasie myc i mleko ,wyszalała się był tort i mnóstwo atrakcji
Troszkę zdjęc :tak: na 1 Gabi wspinała sie do takiej rury przez która sie lądowało w kulkach
2.Zuzia w kulkach
3Gabi wylatująca z rury :-D:-D4 Gabi pije sok
5Wojtek z umalowaną twarzą
6 SOLENIZANTKA AGNIESZKA :tak:
7Gabi motylek
8Zuzia łapie bańki
9Gabi w kulkach
Ja wróciłam z bólem żęba i głowy :crazy:
super zabawa widac po zdjeciach ze urodzinki sie udaly
A bol glowy to chyba od wrzaskow szczescia dzieciaczkow
Agnes super wyszukiwarka z Ciebie.:-D:-D:-D:-D:-D
zgadzam sie linkow tyle ze ho ho
Zaraz będzie lecieć "Nigdy w Zyciu" - uwielbiam ten film :tak::tak::tak::-)
ja tez nawet mam na pltyce nagrany:rofl2:
Jestem! Mam prawie 40stron do nadrobienia więc nie wiem cxzy dam rade. Zuzia badanie zniosła dobrze-wyniki za 7 dni. Ale zaległego wypisu nie mamy:wściekła/y: bo nefrolog na urlopie i nie skonsultowali urografii wiec mam jeszcze nadzieje że to nie kamienie :no:
Przy okazji poszłam na oddział rehabilitacji-nie wiedziałam że takowy jest. I zapisałam Zuzie na rehabilitację ale terminy są na przyszły rok:szok:Ale lekarka wpisała nas na listę rezerwową.:tak:
Powiedziała mi że zaczęliśmy od dupy strony bo gdybyśmy tam trafili odrazu to Zuzia by już chodziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szlag mnie trafił.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale oczywiście żaden lekarz nie poinformował nas o takiej mozliwości a ja nawet nie wiedziałm że tam jest taki oddział. Jak sie uda to pojedziemy tam na 3 tyg. coś w rodzaju turnusu rehabilitacyjnego.;-)
szkoda ze wczesniej nikt Cie nie poinformowal:-( ale tak juz to jest ze sluzba zdrowia jeden poinformuje o wszystkim a drugi ma to gdzies:wściekła/y:
Mamita super wieści z tymi rehabilitacjami!!!!
Szkoda,że tak późno się dowiedziałaś.:-:)-(

A u mnie tak średnio.
Teściowa nadal w szpitalu.:-(
Na razie ją tylko podleczą i wypuszczą do domu.
Musi się wzmocnić,bo jest za słaba na operację.
Operacja jednak jest nieunikniona.
Dziś po raz pierwszy dostała kleik i kaszkę manną i zaledwie zjadła po 2-3 łyżki.:-:)-(
Już sama nie wiem co myśleć.
Do tego skoczyła jej temperatura do ponad 37.Oby nic się znów nie przyplątało.:-:)-(
szkoda mi tesciowej ale dobrze ze chociaz te 2-3 lyzeczki zjadla od czegos trzeba zaczac
Witam i zaraz uciekam bo jestem mega zmeczona i wszystko mnie boli:no::no::no::no:
Ale nasz pokoj jest juz prawie gotowy:tak::tak::tak::tak:Zostal jeszcze tylko do naklejenia jeden pasek bo jak sie okazalo kupilam za mlo:szok::no:
Dziewczynki juz spia ,a Dominik u siorki tez juz spi:-):tak::tak::tak::tak::tak:
Pogoda dzisiaj fatalna byla caly dzien:no:Zimno,wietrznie i padalo:no:
zle wymierzylas?
ja tez spadam.lukne jakis film i spac
jutro planuje isc na 9.30 do kosciola bo komunista w domu
wiec musze przed 8 wstac.pozniej do mamy lece,mamy jeden pokoj do wytapetowania a w tyg nie ma jak,zreszta dluga historia.
milej nocki i milej niedzieli
powodzenia
Wszyscy spia u mnie a ja siedzę przed kompem jem kanapki z serem capri i popijam piwem... A zjadłabym pizze z krewetkami i sosem czosnkowym:zawstydzona/y:;-)
kanapka popijana piwem:eek:
My dopiero wstaliśmy:tak::tak::tak::tak: wyspana,wypoczeta,spałam dziś jak zabita :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a wieczorkiem wczoraj oj działo się u nas oj działo :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

troche posiedzimy i pojedziemy do mojej myszki na dobry obiadek do tesciowej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a pogoda dziś z nowu do dupy,zimno,wieje że mało glowy nie urwie,masakra,ja jeszcze nie chce jesieni za szybko :no::no::no::no::no:
po gimnastyce dobrze sie spi:-D
a mnie dopiero czeka taka długa i poteżna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D
I od rana mam taki cisnienie ze szkoda gadac..ja nie wiem czy to ja jetsem nienormalna czy on.Chyba oboje rodzicow--jesli siedza w domu--powinni sie zajmowac dzieckiem i je bawic,zabawiac itd,wg. niego to ja powinnam wychowywac i bawic a on grac.
oj jak jakym byla w twojej skorze to juz sobie pogral:wściekła/y:
Skoro on tak uwaza to mu powiedz jak to ma wygladac:wściekła/y:
On robi sobie wolne a Ty kiedy je bedziesz miala?
No my juz po zakupkach:-)Mlode byly nawet grzeczne:szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak:Kupilam wszystko co musialam,ale jak zwykle nie kupilam nic sobie bo nic nie bylo:no::wściekła/y:
Bylam zaplacic za mieszkanie i jestem chudsza o prawie 1600

Mlode juz spia -chyba:tak:Ja wlasnie dopilam kawke i chyba zaczne obierac ziemniaczki ale jakos mi sie nie chce:no:

o kurde ale kawota
Hej dziewczyny, co tk biedne, tylko kilk postów

As, psiaki wariowały, le miły doborowe towrzycho, hhi

A my mięliśmy mieć nudna niedzelę, ale że wyszło słonko to sprzedliśmy Wiki babci i pojechaliśmy na rybki. Nad jeziorkiem okazało się, że słonka już nie ma za to okropny zimny wiatr i deszcz co chwile. Ble, w dodatku brały same brzdące, jak juz pożadna tak z 5kg złapła, to przy brzegu się wypięła, wskoczyłam do wody, ale tylko ja spłoszyłam. Przyjechaliśmy z niczym, no nie, ja mokro w butach miałam, oby nie z przeziębieniem.

Piciu już do pracy wyszedł, znów kiepska noc.
Robi do 6 rano i idzie na 14 do 22 i później na 6 rano, Kicha. Ja za to zeby sie chlopak wyspal pojade do mamy sufity jej pomyć i kuchnie wymalowć. Wczesniej skocze do Urzedu skarbowego po rozliczenie ( zostawić wniosek) późńiej do Moni.

A no i przypominam, że już wrzesień, trz do urzedu miasta wnioski juz skladac!!!
ale kicha z tymi godzinami pracy:eek:
Witam! Dzisiaj byłam na kiermaszu jakims i kupiłam buty 2 pary jedne za 15zł a drugie za 26zł:-):-):-) Potem była siorka z mała a Tatusioweie pojechali na mecz, a my do Mamy. Teraz wszyscy śpia.

1600 za mieszkanie:szok::szok::szok:

U nas pogoda do dupy. Juz się boję zimy :no:Jutro będę prać kurteczki dla małej bo chyba już czas;-)
udane zakupki gratuluje

Paulina juz wyprawiona do szkoly,mala 4 zjadla kasze i nadal spi i dobrze)

nie wierze ze zadnej jeszcze nie ma.pobudka!!!!!!!!!!!!!!;DDDDDDDDDDD

Malinka gdzie jestes?????????pewnie miala pracowity weekend,a Myszunia-co z nia?.pewnie j wywolamy jak zawsze;)

Agunia a jak buraczane towrzystwo?pracuje jeszcze?
Lunka pomogly jagody?
ja spalam:-D
Witam się i ja z rana :-):-):-):-) juz jestem :tak::tak::tak::tak::tak:

wczoraj wieczorkiem chciałam wejść ale nie mogłam neta odpalić,dziś rano tez nie było,dzwonilismy do tp i oni mówią ze na łaczach wszystko ok że to u nas musiało coś paść,sprawdzilismy wszystko z m i co się okazało to pzeglądarka nam padła juz 2 raz w przeciągu 2 mies. i wgraliśmy sobie na nowo i net już działa.trzeba byłood razu posprawdzac ale kto wiedział ze to chodzi o przeglądarkę.ale najwazniejsze ze działa już i jest ok.

u tesciów było fajnie.jak przyjechaliśmy to Oliwci z tesciowa nie było ,były w kościele :tak::tak::tak::tak: a jak przyszła to rzuciłą mi sie na szyję :tak::tak::tak::tak: a potem posżła sie bawić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nocke przespała super,nie mieli z nia żadnych problemów :tak::tak::tak::tak:
także jestem zadowolona :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

najbardziej to mi się śmiać chciało jak zobaczyłam psa tesciowej,cieczkę ma już prawie od 2tyg,co ona wymysliłażeby im w odmu nie plamiła to masakra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D śmiac mi się chce jak sobie przypomne ten widik.
tesciowa kupiła pampersy i psu zakłąda po domu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:rewelacyjny widok :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: przynajmniej ma czysto w domu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

tak jest od dziś :tak::tak::tak::tak: ja też się nie mogę doczekac już :tak::tak::tak:
tesciowa miala dobry pomysl ja widywalam psy w majtkach z podpaskami wiec pampers lepiej wyglada niz podpaska:laugh2:
mala wstala to uciekam.jedno pranie sie kreci,pozniej drugie
obiad wczoraj wzialm od mamy to dzis nie gotuje;)))))))))
musze wyjsc wczesniej zeby zahaczyc o gmine i male zakupy.pozniej po szkle do bratowej na kawe bo miala imieniny wczoraj.

a ja z utesknieniem czekam na "na wspolnej";)))))
dzis sie zaczyna kolejny sezon;DDDDDDDD
milego dnia i dobrej pogody bo u mnie nadal pochmurno.buziaki
ja tez lubie ten serial
Moja ne wypusci mnie z łazienki po myciu ząbków bez pomadki na usteczkach ( ochronnej )
Lali ma to samo
czesc pamietacie mnie:-D:-D:-D
mialam awarie kompa musielismz wgrac windowsa na nowo yrobic format no ale jestem tzlko polskich znakow nie mam i zamiast y mam z i odwrotnie:szok:

witamy witamy

Wpadam sie przywitac tylko bo Zuzia cos nie może zasnąc i marudzi. dzisiaj nie pada wiec piore, piore.... i sprzatam, tylko koncepcji na obiad -brak:zawstydzona/y: No i w nocy wyszedł Zuzi zabek dolna trójeczka, ale ładnie spała:-):-)

A my dzisiaj pospalismy do 8:30.
Moj serial to wczoraj sie zaczął --skazany i teraz albo nigdy :)

A dzisiaj tez tak zimnawo i mam spotkanko z przyjaciolka ktora bierze slub cywilny w czwartek i ja bede jej swiadkowa tylko moj maz wymysla argumenty by tylko NIE ISC.

więc jakie są jego argumenty żeby nie iść????? :sorry:
nie obraź sie ale widzę ze on na nic nie ma ochoty:no::no::no:dzieckiem się zająć nie chce,na wesele nie to na co on ma ochotę,na całodzienne granie na komputerze???ja bym mu to szybko ukruciła:tak::tak::tak::tak:

Ania super weekend :tak::tak::tak::tak::tak:

mamita gratulacje kolejnego ząbka :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka usypia,no jesli mozna nazwać to usypianiem :tak::tak::tak::tak: siedzi i spiewa kołysanke lace aaaa kotki dwa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmoże sama się uspi tym spiewaniem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a bo to nie lubi tej pary,a bo to jak on bedzie wygladal w garniturze kulejąc,wlasciwie to jest tylko slub w USC i poczęstunek doslownie w kawiarni.Wiec to nie duzo.I jest moim mezem ale nie dociera to do niego on jak twierdzi woli zajac sie malym,ciekawe jak...juz to widze jak mały pol dnia siedzi u niego na kolanach aon gra (bo slub o 14:30)

A mały jdnak zdrowy to byla 1 dniowa temp.Ale za to mnie złapało przeziebienie i juz slysze od S. ze nie moge byc chora.

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie wszystkie Mamusie siedzące w domku ze swoimi Skarbami. Pozwolę sobie dołączyć się do Was:) Ja w domu siedzę od kwietnia tego roku bo wtedy właśnie urodziłam Olka. Do 31 marca będę na wychowawczym. Cieszę się że mogę być razem z moim synkiem przez cały dzień ale czasem przydała by się zmiana do tego pranie, gotowanie, sprzątanie, studia i prawo jazdy a mój ślubny myśli że takie siedzenie to jak wczasy. Miłego dnia:)

reklama
Witam serdecznie wszystkie Mamusie siedzące w domku ze swoimi Skarbami. Pozwolę sobie dołączyć się do Was:) Ja w domu siedzę od kwietnia tego roku bo wtedy właśnie urodziłam Olka. Do 31 marca będę na wychowawczym. Cieszę się że mogę być razem z moim synkiem przez cały dzień ale czasem przydała by się zmiana do tego pranie, gotowanie, sprzątanie, studia i prawo jazdy a mój ślubny myśli że takie siedzenie to jak wczasy. Miłego dnia:)
Witam:-)

Ja wlasnie wrocilam do domku z mlodymi i zaraz Je klade bo jzu marudza:-):tak:

ANKA
Ale mialas zajefajny weekend:-):tak::tak::tak::tak:

Do góry