jeeeeeeeee normlanie grzechem jest to co mowisz
heh ja wiem jak sie sprzedaje.... - chyba zle sie wyrazilam....
jak to sie robi z tymi paczkami jak liczyc koszt przesylki... w co pakowac?? czy na poczcie daja jakies pudelka papierki czy cos ??
i prosze przesylam troche krowek - tylko jakie lubisz kruche czy lepiace sie![]()
dziekuję za krówki,ja najchetniej kruche bym poprosiła

pati mozesz wysyłac paczką w pudełku kartonowymlub listem poleconym w kopercie bąbelkowej,wiadomo że listem wychodzi taniej ale to jak masz małą przesyłkę do kilku szt ubranek więc wejdzie w kopertę a jak cos większego to w pudełko i ja owijam w papier szary.
blankiety na paczki i listy polecone bierzesz sobie z poczty.
ja już na oko wiem jakie koszty przesyłki dawac bo tyle tego wysyłaąłm ze wiem ile co wazy i daje na oko i prawie nigdy się nie mylę.
na necie masz cennik poczty polskiej to tam zerkaj i wpisujesz ile chcesz za przesyłkę.
jak wysyłasz w kopercie bąbelkowej to nie zapomnij do przesyłki doliczyc tej ceny koperty.a jak pudełko to nic nie liczysz bo ja zawse mam za darmo z jakiegoś pobliskiego sklepu kombinuje.
i mysle że to wsio

mam nadzieję ze pomogłam chhoc troszkę.

kurcze normlanie z malym to mam problem nigdy nie jadl mi papierkow a teraz jak na zlosc zaczal mi rwac gazete i to mielic i polykac.....
moja mama twierdzi ze to z braku jakis witamin![]()
czy brak witamin chyba nie

mi Oliwka kiedys tez tak robiła ale jak była mniejsza teraz już tego nie robi,przesło jej

no moj m sie uparl, wkoncu ja wybieralam dla Sewka a zeby on nie byl pokrzywdzony to niech to sobie teraz odbijeja wybiore drugie bo przy Sewku on zas wybieral drugie
![]()
no to sprawiedliwie

Witam sobotnie. Pogoda u nas do duszy. Nic mi sie nie chce mam lenia. Sorkiale tylko przejrzałam co pisałyscie. nawet pisac mi sie niechce
Anabuba; nie moge go pózniej odebrac bo to takie wiejskie przeczkole że tylko do 13 i niema leżakowania
Jeszcze raz wszystkim dziękuje za życzenia
no to rzeczywiście dziwne to przedszkole,że tak krutko funkcjonuje

to prawda....
maly mi klawiature przestawil y ,z i itd...a nie wiem jak to zrobic.
ja zawsze wyłaczam i włączam ponownie komputer i wszystko działa,mi oliwka bardzo czesto tak przestawia litery,już się do tego przyzwyczaiłam

dzwoniła tesciowa,Oliwka czuje się u nich dobrze.spała,zjadła pieknie obiadek i owoce.tesciowa mówi ze ma wilczy apetyt

poszli teraz na spacerek i odwiedzic prababcie

także u niej ok,swietnie sie bawi ,za mna w ogóle nie tęskni

dobra koniec przerwy ,ide dalej sprzątac

włacz i wyłacz komputerbuu nie dyiala

Ostatnio edytowane przez moderatora: