reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jeeeeeeeee normlanie grzechem jest to co mowisz :-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

heh ja wiem jak sie sprzedaje.... - chyba zle sie wyrazilam....
jak to sie robi z tymi paczkami jak liczyc koszt przesylki... w co pakowac?? czy na poczcie daja jakies pudelka papierki czy cos ??
i prosze przesylam troche krowek - tylko jakie lubisz kruche czy lepiace sie :-D

dziekuję za krówki,ja najchetniej kruche bym poprosiła :tak::tak: ale wymagająca jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

pati mozesz wysyłac paczką w pudełku kartonowymlub listem poleconym w kopercie bąbelkowej,wiadomo że listem wychodzi taniej ale to jak masz małą przesyłkę do kilku szt ubranek więc wejdzie w kopertę a jak cos większego to w pudełko i ja owijam w papier szary.

blankiety na paczki i listy polecone bierzesz sobie z poczty.

ja już na oko wiem jakie koszty przesyłki dawac bo tyle tego wysyłaąłm ze wiem ile co wazy i daje na oko i prawie nigdy się nie mylę.
na necie masz cennik poczty polskiej to tam zerkaj i wpisujesz ile chcesz za przesyłkę.

jak wysyłasz w kopercie bąbelkowej to nie zapomnij do przesyłki doliczyc tej ceny koperty.a jak pudełko to nic nie liczysz bo ja zawse mam za darmo z jakiegoś pobliskiego sklepu kombinuje.

i mysle że to wsio :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
mam nadzieję ze pomogłam chhoc troszkę.:-p:-p:-p:-p

kurcze normlanie z malym to mam problem nigdy nie jadl mi papierkow a teraz jak na zlosc zaczal mi rwac gazete i to mielic i polykac..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moja mama twierdzi ze to z braku jakis witamin :eek::confused2::sorry:

czy brak witamin chyba nie :sorry:
mi Oliwka kiedys tez tak robiła ale jak była mniejsza teraz już tego nie robi,przesło jej :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no moj m sie uparl, wkoncu ja wybieralam dla Sewka a zeby on nie byl pokrzywdzony to niech to sobie teraz odbije :sorry: ja wybiore drugie bo przy Sewku on zas wybieral drugie :tak:

no to sprawiedliwie :tak::tak::tak::tak::tak: u nas tez tak byłam że mieliśmy umowe ze jak będzie córa to ja imie wybieram a jak syn to M :tak::tak::tak::tak:

Witam sobotnie. Pogoda u nas do duszy. Nic mi sie nie chce mam lenia. Sorkiale tylko przejrzałam co pisałyscie. nawet pisac mi sie niechce

Anabuba; nie moge go pózniej odebrac bo to takie wiejskie przeczkole że tylko do 13 i niema leżakowania

Jeszcze raz wszystkim dziękuje za życzenia

no to rzeczywiście dziwne to przedszkole,że tak krutko funkcjonuje :eek:

to prawda....
maly mi klawiature przestawil y ,z i itd...a nie wiem jak to zrobic.

ja zawsze wyłaczam i włączam ponownie komputer i wszystko działa,mi oliwka bardzo czesto tak przestawia litery,już się do tego przyzwyczaiłam :tak::tak::tak::tak:

dzwoniła tesciowa,Oliwka czuje się u nich dobrze.spała,zjadła pieknie obiadek i owoce.tesciowa mówi ze ma wilczy apetyt :-D:-D:-D:-D:-D

poszli teraz na spacerek i odwiedzic prababcie :tak::tak::tak::tak::tak:

także u niej ok,swietnie sie bawi ,za mna w ogóle nie tęskni :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra koniec przerwy ,ide dalej sprzątac :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

włacz i wyłacz komputer :tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
narazie tylko to...
meczace jest to wystawianie a jeszcze tyle rzeczy :szok:
Jeansowe spodnie dla chłopca! (734215107) - Aukcje internetowe Allegro
Sweterek firmy GAP, WARTO! (734243423) - Aukcje internetowe Allegro

dziekuję za krówki,ja najchetniej kruche bym poprosiła :tak::tak: ale wymagająca jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

pati mozesz wysyłac paczką w pudełku kartonowymlub listem poleconym w kopercie bąbelkowej,wiadomo że listem wychodzi taniej ale to jak masz małą przesyłkę do kilku szt ubranek więc wejdzie w kopertę a jak cos większego to w pudełko i ja owijam w papier szary.

blankiety na paczki i listy polecone bierzesz sobie z poczty.

ja już na oko wiem jakie koszty przesyłki dawac bo tyle tego wysyłaąłm ze wiem ile co wazy i daje na oko i prawie nigdy się nie mylę.
na necie masz cennik poczty polskiej to tam zerkaj i wpisujesz ile chcesz za przesyłkę.

jak wysyłasz w kopercie bąbelkowej to nie zapomnij do przesyłki doliczyc tej ceny koperty.a jak pudełko to nic nie liczysz bo ja zawse mam za darmo z jakiegoś pobliskiego sklepu kombinuje.

i mysle że to wsio :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
mam nadzieję ze pomogłam chhoc troszkę.:-p:-p:-p:-p
akurat kruchych wzielam najwiecej :-)
pomoglas i to duzo szkoda ze wczesniej nie napisalas bo ja wszedzie dawalam na paczki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a nie wiedzialam ze listem w tej babelkowej kopercie :confused2: ile ona kosztuje :eek:
ja cie sole nie wiem idzie zmienic jeszcze ta przesylke??
bo probuje ale nic :sorry:
jaki tempak ze mnie :zawstydzona/y::confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

pati ja nigdy nie wystawiam rzeczy od 1zł bo moim zdaniem się nie opłaca.bo jesli ktoś kupi od Ciebie za tą 1zł to prawie nic na tym nie zarabiasz bo pobieraja od Ciebie za wystawienie przedmiotu ze zdjęciem i miniaturka jakoś 30-35gr i za sprzedaz ileś procent,więc jak sprzedaż spodnie np za 1zł to masz zysku jedynie z 50gr albo i nie.moim zdaniem szkoda spodni.

i jesli mogłabym Ci pomóc to ja tez nigdy nie daje ceny minimalnej bo koszty Ci się podnoszą,pomosisz za tą funkcje większa opłatę,chyba 1zł+wystawienie przedmiotu to juz masz 1,50 w plecy to wystaw rzecz od 10zł bo chcesz a nia tyle najmniej i ponosisz tylko straty te 0,35gr a nie 1,50zł :tak::tak::tak::tak::tak:

akurat kruchych wzielam najwiecej :-)
pomoglas i to duzo szkoda ze wczesniej nie napisalas bo ja wszedzie dawalam na paczki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a nie wiedzialam ze listem w tej babelkowej kopercie :confused2: ile ona kosztuje :eek:
ja cie sole nie wiem idzie zmienic jeszcze ta przesylke??
bo probuje ale nic :sorry:
jaki tempak ze mnie :zawstydzona/y::confused2:

koperta babelkowa zaleznie od rozmiaru kosztuje ale jak sprzedasz jedna bluzeczkę np to zmiesci Ci się w kopercie za 1zł + przesyłka od wagi zalezna.taka bluzeczka jest lekka wiec priorytetem z koperta zapłaciłabyś 6,80 a ekonomicznym listem 5,40 a gdybys miałą ta samą rzecz wysłąć paczką to za ekonomiczną zapłaciłabyś 9zł a prioryte 11zł więc róznica jest a ludzie patrza też na koszt pzresyłki bo kalkuluja sobie żeby wyszło jak najtaniej ,ja bynajmiej tak robię bo po co mam przepłacać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati ja nigdy nie wystawiam rzeczy od 1zł bo moim zdaniem się nie opłaca.bo jesli ktoś kupi od Ciebie za tą 1zł to prawie nic na tym nie zarabiasz bo pobieraja od Ciebie za wystawienie przedmiotu ze zdjęciem i miniaturka jakoś 30-35gr i za sprzedaz ileś procent,więc jak sprzedaż spodnie np za 1zł to masz zysku jedynie z 50gr albo i nie.moim zdaniem szkoda spodni.

i jesli mogłabym Ci pomóc to ja tez nigdy nie daje ceny minimalnej bo koszty Ci się podnoszą,pomosisz za tą funkcje większa opłatę,chyba 1zł+wystawienie przedmiotu to juz masz 1,50 w plecy to wystaw rzecz od 10zł bo chcesz a nia tyle najmniej i ponosisz tylko straty te 0,35gr a nie 1,50zł :tak::tak::tak::tak::tak:

koperta babelkowa zaleznie od rozmiaru kosztuje ale jak sprzedasz jedna bluzeczkę np to zmiesci Ci się w kopercie za 1zł + przesyłka od wagi zalezna.taka bluzeczka jest lekka wiec priorytetem z koperta zapłaciłabyś 6,80 a ekonomicznym listem 5,40 a gdybys miałą ta samą rzecz wysłąć paczką to za ekonomiczną zapłaciłabyś 9zł a prioryte 11zł więc róznica jest a ludzie patrza też na koszt pzresyłki bo kalkuluja sobie żeby wyszło jak najtaniej ,ja bynajmiej tak robię bo po co mam przepłacać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
kochana jestes dziekuje....
dobrze ze mam kogos kto mi powie co i jak...
a czlowiek na bledach sie uczy :confused2:
Witam popołudniowo.
Ech pochwalę się Wam.
Wygrałam aukcję na Allegro.
Upolowałam co chciałam i nawet w normalnej cenie.
REFURBISHED Generator Pary Żelazko PHILIPS GC8261 (731518542) - Aukcje internetowe Allegro
zazdroszcze zakupu :tak:
A może mi na meila jakieś foty prześlesz i ceny to może coś jeszcze kupie?
jasne....
napisz mi priv czego szukasz to zrobie zdjecia :tak:

reklama
Do góry