reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

pati spodni na takie maluszki jest multum w rozm 68 jest 40stron a ja doszłam do 10 i już mnie ręka boli.musisz wejśc i na spokojnie poszukac sobie.tu masz parę przykładów.może cos Ci sie spodoba :-)
NEXT bluzka OCIEPLANE spodnie 68 JAK NOWE 3 - 6 m (727901824) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne ogrodniczki GEORGE w idealnym stanie!3-6m (725295618) - Aukcje internetowe Allegro
TINY TED ciepłe sztruksowe spodenki 3-6m (729765005) - Aukcje internetowe Allegro
Spodnie Next i Cherokee dla dziewczynki 3-6 m-cy (727982906) - Aukcje internetowe Allegro
Z SZAFY JULKI śliczne spodnie dla niuni rozm.68 (731810723) - Aukcje internetowe Allegro
Spodenki ogrodniczki polarowe 68cm (725712810) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE SPODNIE (725916968) - Aukcje internetowe Allegro
SPODNIE NA 68 CM ADAMS I TINY TED-2 PARY ! (725964985) - Aukcje internetowe Allegro
Ocieplane spodenki C&A (728438033) - Aukcje internetowe Allegro
~ZEP BABY,GEOR~SUPER SPODNIE + GR. BLUZECZKA 3-6 M (726098879) - Aukcje internetowe Allegro
~GAP,BALLABOE~SUPER SPODNIE + GR. BLUZECZKA 3-6 M (726098889) - Aukcje internetowe Allegro
~EARLY DAYS~ SPODENKI + GR.BLUZECZKA 3-6 M (726265847) - Aukcje internetowe Allegro
TU - EXTRA SPODNIE OGRODNICZKI - 68/74 (728734314) - Aukcje internetowe Allegro
Cudo jeansy z haftami firmy St.BERNART 3-6 m-cy (729201463) - Aukcje internetowe Allegro
fajniutkie spodnie dresowe (733308874) - Aukcje internetowe Allegro
ADAMS/MOTHERCARE_SPODNIE_68CM_ (731592403) - Aukcje internetowe Allegro
SPODNIE DZIEWCZYNKA ST.BERNARD OCIEPLANE 68 CM (727111108) - Aukcje internetowe Allegro
**GEORGE TINY TOGS+NOWE 3 PARY!SŁODKIE SPODENKI 6 (729661032) - Aukcje internetowe Allegro

__NEXT__ cudo sztruksiki 6-9 miesięcy WARTO!!!!!! (729685055) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Jestem! Mam prawie 40stron do nadrobienia więc nie wiem cxzy dam rade. Zuzia badanie zniosła dobrze-wyniki za 7 dni. Ale zaległego wypisu nie mamy:wściekła/y: bo nefrolog na urlopie i nie skonsultowali urografii wiec mam jeszcze nadzieje że to nie kamienie :no:
Przy okazji poszłam na oddział rehabilitacji-nie wiedziałam że takowy jest. I zapisałam Zuzie na rehabilitację ale terminy są na przyszły rok:szok:Ale lekarka wpisała nas na listę rezerwową.:tak:
Powiedziała mi że zaczęliśmy od dupy strony bo gdybyśmy tam trafili odrazu to Zuzia by już chodziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szlag mnie trafił.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale oczywiście żaden lekarz nie poinformował nas o takiej mozliwości a ja nawet nie wiedziałm że tam jest taki oddział. Jak sie uda to pojedziemy tam na 3 tyg. coś w rodzaju turnusu rehabilitacyjnego.;-)

Mamita super wieści z tymi rehabilitacjami!!!!
Szkoda,że tak późno się dowiedziałaś.:-:)-(

A u mnie tak średnio.
Teściowa nadal w szpitalu.:-(
Na razie ją tylko podleczą i wypuszczą do domu.
Musi się wzmocnić,bo jest za słaba na operację.
Operacja jednak jest nieunikniona.
Dziś po raz pierwszy dostała kleik i kaszkę manną i zaledwie zjadła po 2-3 łyżki.:-:)-(
Już sama nie wiem co myśleć.
Do tego skoczyła jej temperatura do ponad 37.Oby nic się znów nie przyplątało.:-:)-(

mamita tak jak mówi As szkoda ze nie wiedziałas wczesniej o tym oddziale,bo lekarze no własnie szkoda słów na nich,nic nie powiedza,:no::no::no::no:

ale super by było żeby ,ała dostałą się jak njaszybciej na te rechabilitacje :tak::tak::tak:

zostawiłam cos w rowie ,jestem dzis sentymentalna :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój mąż natomiast mówi,że rozumie moje zmęczenie po całym dniu z dwójką dzieci,pomaga mi jak może,czasem gotuje,gdy ja nie mogę,bo mój dwumisięczny synek ma kolki.czasem myślę,że to ja jestem nienormalna,bo mam świetnego faceta,a mimo to potrafię mieć fochy,ni potrafie zapanować nad zazdrością,że on ma inne życie prócz domu.
mam nadzieje ze kolki przejda jak palcem odjal, nie martw sie ;-)
wróciliśmy przed 19 z urodzinek Gabi od razu chciałasie myc i mleko ,wyszalała się był tort i mnóstwo atrakcji
Troszkę zdjęc :tak: na 1 Gabi wspinała sie do takiej rury przez która sie lądowało w kulkach
2.Zuzia w kulkach
3Gabi wylatująca z rury :-D:-D4 Gabi pije sok
5Wojtek z umalowaną twarzą
6 SOLENIZANTKA AGNIESZKA :tak:
7Gabi motylek
8Zuzia łapie bańki
9Gabi w kulkach
Ja wróciłam z bólem żęba i głowy :crazy:
ale super zdjecia a jaka radocha :-)
pati spodni na takie maluszki jest multum w rozm 68 jest 40stron a ja doszłam do 10 i już mnie ręka boli.musisz wejśc i na spokojnie poszukac sobie.tu masz parę przykładów.może cos Ci sie spodoba :-)
NEXT bluzka OCIEPLANE spodnie 68 JAK NOWE 3 - 6 m (727901824) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne ogrodniczki GEORGE w idealnym stanie!3-6m (725295618) - Aukcje internetowe Allegro
TINY TED ciepłe sztruksowe spodenki 3-6m (729765005) - Aukcje internetowe Allegro
Spodnie Next i Cherokee dla dziewczynki 3-6 m-cy (727982906) - Aukcje internetowe Allegro
Z SZAFY JULKI śliczne spodnie dla niuni rozm.68 (731810723) - Aukcje internetowe Allegro
Spodenki ogrodniczki polarowe 68cm (725712810) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE SPODNIE (725916968) - Aukcje internetowe Allegro
SPODNIE NA 68 CM ADAMS I TINY TED-2 PARY ! (725964985) - Aukcje internetowe Allegro
Ocieplane spodenki C&A (728438033) - Aukcje internetowe Allegro
~ZEP BABY,GEOR~SUPER SPODNIE + GR. BLUZECZKA 3-6 M (726098879) - Aukcje internetowe Allegro
~GAP,BALLABOE~SUPER SPODNIE + GR. BLUZECZKA 3-6 M (726098889) - Aukcje internetowe Allegro
~EARLY DAYS~ SPODENKI + GR.BLUZECZKA 3-6 M (726265847) - Aukcje internetowe Allegro
TU - EXTRA SPODNIE OGRODNICZKI - 68/74 (728734314) - Aukcje internetowe Allegro
Cudo jeansy z haftami firmy St.BERNART 3-6 m-cy (729201463) - Aukcje internetowe Allegro
fajniutkie spodnie dresowe (733308874) - Aukcje internetowe Allegro
ADAMS/MOTHERCARE_SPODNIE_68CM_ (731592403) - Aukcje internetowe Allegro
SPODNIE DZIEWCZYNKA ST.BERNARD OCIEPLANE 68 CM (727111108) - Aukcje internetowe Allegro
**GEORGE TINY TOGS+NOWE 3 PARY!SŁODKIE SPODENKI 6 (729661032) - Aukcje internetowe Allegro

__NEXT__ cudo sztruksiki 6-9 miesięcy WARTO!!!!!! (729685055) - Aukcje internetowe Allegro
nie no bombowa jestes :cool2::cool2:
Jestem! Mam prawie 40stron do nadrobienia więc nie wiem cxzy dam rade. Zuzia badanie zniosła dobrze-wyniki za 7 dni. Ale zaległego wypisu nie mamy:wściekła/y: bo nefrolog na urlopie i nie skonsultowali urografii wiec mam jeszcze nadzieje że to nie kamienie :no:
Przy okazji poszłam na oddział rehabilitacji-nie wiedziałam że takowy jest. I zapisałam Zuzie na rehabilitację ale terminy są na przyszły rok:szok:Ale lekarka wpisała nas na listę rezerwową.:tak:
Powiedziała mi że zaczęliśmy od dupy strony bo gdybyśmy tam trafili odrazu to Zuzia by już chodziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szlag mnie trafił.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale oczywiście żaden lekarz nie poinformował nas o takiej mozliwości a ja nawet nie wiedziałm że tam jest taki oddział. Jak sie uda to pojedziemy tam na 3 tyg. coś w rodzaju turnusu rehabilitacyjnego.;-)
faktycznie szkoda ze wczesniej nie wiedzialas - no ale nikt Ci tez takich rzeczy nie powie zawsze dowiaduje sie o wszystkim po fakcie.... :confused2:
ale fajnie ze zapisalas ja na rehabilitacje :tak:
Mamita super wieści z tymi rehabilitacjami!!!!
Szkoda,że tak późno się dowiedziałaś.:-:)-(

A u mnie tak średnio.
Teściowa nadal w szpitalu.:-(
Na razie ją tylko podleczą i wypuszczą do domu.
Musi się wzmocnić,bo jest za słaba na operację.
Operacja jednak jest nieunikniona.
Dziś po raz pierwszy dostała kleik i kaszkę manną i zaledwie zjadła po 2-3 łyżki.:-:)-(
Już sama nie wiem co myśleć.
Do tego skoczyła jej temperatura do ponad 37.Oby nic się znów nie przyplątało.:-:)-(
biedna tesciowa.... :-(
szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

no a ja tylko weszlam i juz wychodze sie kapac i spac....
aha wygralam aukcje :-D:-D:-D
==> JESIENNA kurteczka-sweterek NEXT! <== (728002001) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry