Jadźka
mama 2 synów
na razie musze spadac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet bardzo.... ;-)pati prosze bardzo ,ciesze się ze mogłam troszke pomóc![]()
to pappna razie musze spadac
no wyczailam juz kiedys kupilam futerko a teraz czatuje na sweterki i spodniepati a na allegro nic nie wyczaiłaś?jest duzo takich małutkich rzeczy i mozna znaleźć cos taniego,tak myśle
no wyczailam juz kiedys kupilam futerko a teraz czatuje na sweterki i spodnie![]()
przejdzie to zobaczysz,teraz jestes zmeczona że maluszek ma kolki,nie masz sił i dlatego wszystko Cie denerwuje bo jestes wykonczona.ale jak pokonacie ten najtrudnieszy okres,kolki przestaną męczyć maluszka ,będziesz bardziej wypoczeta to będziesz czuła radość z macierzyństwa.mój mąż natomiast mówi,że rozumie moje zmęczenie po całym dniu z dwójką dzieci,pomaga mi jak może,czasem gotuje,gdy ja nie mogę,bo mój dwumisięczny synek ma kolki.czasem myślę,że to ja jestem nienormalna,bo mam świetnego faceta,a mimo to potrafię mieć fochy,ni potrafie zapanować nad zazdrością,że on ma inne życie prócz domu.
:-)witaj na forum.mój mąż natomiast mówi,że rozumie moje zmęczenie po całym dniu z dwójką dzieci,pomaga mi jak może,czasem gotuje,gdy ja nie mogę,bo mój dwumisięczny synek ma kolki.czasem myślę,że to ja jestem nienormalna,bo mam świetnego faceta,a mimo to potrafię mieć fochy,ni potrafie zapanować nad zazdrością,że on ma inne życie prócz domu.