reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Naznaczony pierwszy odcinek leci w środę jeśli dobrze pamiętam 21.30

Oj Malina, chyba i ja wezme się za coś, jakieś pranko, obiad Piciu dzis robi, ja obiecałam bąbelinie spacer, pogoda wyśmienita, wiec nie ma co , trza sie ruszyć, bo nawet wyrko jeszcze nie posłane

O czesć AS, co tai zakrecony dzionek sie szykuje???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lunka o zakręconym dzionku to pisałam wcześniej....:-D:-D:-D:-D
Cofnij się ze 3 stronki jak się witałam z Wami.:sorry::sorry:
Nawet nie zauważyłyście.... i foch będzie...jak to moja Klaudia mówi.:-D:-D:-D:-D

ellooo

MY wstalysmy o 10:-D:-D:-D:-D:-D
Niezle zesmy zaszalaly z tym snem
Jajeczka juz sie gotuja na sniadanko Lali oglada bajeczke a ja wpadlam sie przywitac

Na wspolnej ogladalam Brzyduli nie bo bylam poza domem:cool:

słuchajcie moim dzieciakom chyba odwala:sorry:
adam koszulki takiej nie założy bo go pogrubia spodni takich nie bo mu odstają tu tam zwisają itp....
julka leginsy czerwone nie pasują do jeansowej tuniki ,trampki są nie modne...
oszaleję z nimi narazie tylko toniek nie protestuje jak go ubieram:sorry::sorry:
Witam ,najpierw wtrącę ,ze od razu widać że sie nowy sezon telewizyjny zaczął ,śmiesznie piszecieo serialach:-D:-D:-D
Malinka ,tak to juz będzie pewnie ,jak ja dziś rano kazałam Ksawkowi zmeinić koszulkę ,bo pod bluzę z kapturem włożył polówkę to kilka razy bluzy i swetry zmieniał uparciuch,az znalazł pasujący swetr bez stójki taki żeby kołnierzyk od polówki wywinąć na nim...kiedy o wiele proiściej było po prostu koszulkę zamienić ,ot dzieci.....
Jakby mi Moja Klaudia takimi tekstami rzucała ,to nie sadzę żebym się z tego śmiała, co w tym śmiesznego ,a gdzie szacunek dla rodziców i ich ciezko zarobionych pieniędzy:szok:
Ja dalej czekam ,na wypłatę ,połowę paznokci poobgryzałam i strasznie sie denerwuję ,,,,,,nie wiem co zrobię jak postanowi mi np,parę stów obciąc pensję:crazy:

W dzien spi ok 1-1,5h tylko 1 raz i tyle,i byl na dworzu i sie wybiegal i najedzony --nie wiem co sie stalo on teraz ma takie fazy albo spi dobrze powiedzmy bo od 1,5 roku(prawie) nie przespalam nocy całkowicie i jedynym poki co moja "zachcianka" jest przespanie sie od 23-7-8 rana bez pobudki bo tak to spie max 2,3h przerwa i znowu spania jakis czas.Dlatego tez wkurza mnie podejscie S.
A mnie glowa boli,katar jest,wcoraj sie nafaszerowalam tabletkami,i tz jest troszke lepiej.

a i suzkam jakiejkolwiek pracy dorywczej.Niestety koncza nam sie pieniadze ja nie wiem jak to bedzie,a S tylko o tym mowi.

Z moja podobnie, co 3 h budziła się żeby albo dojeść albo dopic, w koncu zmieniłam jej butle na kaszke?mleko i jej nie lubi, więc woli spać niż pic z niej, tak wiec budzi sie tylko raz czy dwa na dopicie. Ale to dopiero od miesiąca. Bywa ze sa kiepskie nocki, ale nie non toper.
No w kazdym badz azie nie budzi sie wyspana, kurcze, nie iwedzialabym co z nia zrobic o takich godzinach...

reklama
Miłosz nie lubi kaszek czy to gęstych czy żadkich na butle co ja sie nakombinowalam zeby moje dziecko zjadlo na gesto kaszke.Wszystkie metody wyprobowalam,nawet zwykla manne probowalam gotowac i nic,nawet przez sen jakby czuł ze to kaszka.A ostatnio i od mleka odchodzi nie chce pic i tyle.

Do góry