Pauluś89
Grudzień 2009
Na miarce ubyło mi 4 cm ale już wczoraj powrócił do normalnych rozmiarówJa mam od kilku dni takie samo wrazeniejakby brzuszek sie teraz zmniejszyl.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na miarce ubyło mi 4 cm ale już wczoraj powrócił do normalnych rozmiarówJa mam od kilku dni takie samo wrazeniejakby brzuszek sie teraz zmniejszyl.

Mi też tak brzuszek na miarce lata, raz 4 cm mniej raz 6 wiecej , astronauta sie wierci :-) Ostatnio zauważam coraz częściej brak symetrii brzucha, z prawej strony mam wielki twardy garb a z lewej mięciutko i pusto![]()

Desmond co to za konie trojańskie rozsyłasz????
Takiego przepisu jeszcze nie mam,wklej na odpowiedni watek.Ło ale mi smaka robisz no ale ja z mama będę też piec ciasto-"Shrek"![]()
własnie od paru dni cos mi wyskakuje na kompie ze jakies konie trojankie znajduje to nie bylo celowe sama na to kliknelam
nie wiem co mam z tym zrobic mam nadzieje ze teraz sie to nie pojawi
:-)wiem cos o tym bo tez czesto sie u nas to bierze,nawet nie wiem skad
skan, skan, skan kompa bo pewnie i w mailach Ci coś siedzi i linkuje![]()

Wkleje tylko muszę znależć ten przepisTakiego przepisu jeszcze nie mam,wklej na odpowiedni watek
Masz rację jestem dumna z niego, że tak szybko mu się udało znaleźć nową pracę no ale to była nasza wspólna zasługa ja wyszukiwałam oferty a on dzwonił no i proszę dziś już w pracy.
Miałyście tak, że brzuszek wam się troszkę zmniejszył na parę dni??

;-) No i takie pytanie - nie wiecie czy 50 gram cukru zwykłego to będzie tyle samo co 50 gram glukozy? Chciałam sobie zrobic test na mniejszą dawkę (w Polsce robili mi od razu 75) ale nie mam skąd wziąć glukozy tu i myślę nad zastąpieniem tego czymś podobnym...