reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja jak sie meldowalam u meza to potrzebowalismy akt wlasnosci domu i nasze dowody osobiste i chyba skrocony akt slubu ale nie wiem czy jest napewno potrzebny ... na 100% prawo wlasnosci lokalu

a ile trwa przemeldowanie ? bo chciałabym juz do końca września miec wszystko z głowy i podac u swojego gina nowy adres zeby kartę ciązy mógł zmodyfikować;)

reklama
ja jak się meldowałam, to potrzebowałam potwierdzenie wymeldowania, dowód osobisty i podpis i oświadczenie teścia jako właściciela domu, że wyraża zgodę na zameldowanie mnie u siebie...

ale tam się napewno wszystkiego dowiem;) w każdym razie dziękuje za odpowiedz, przynajmniej wiem co mam zabrac ze sobą:) o dowód też odrazu złożę podanie, potem książeczkę wymienię i będzie już wsio:)

sylwik najpierw musisz się wymeldować ze swojego miejsca zamieszkania, a potem idziesz i meldujesz się w nowym ;-) u nas zameldowanie zajęło jeden dzień. A potrzebowaliśmy dowód osobisty, musiał być z nami właściciel mieszkania (bo szliśmy na wynajmowane), akt własności mieszkania/domu, książeczka wojskowa męża.

reklama
A bylas 1h po posilku? Ciut za duzo no ale to zalezy kiedy robilas i co jadlas przed

Troszke więcej niż godzinę, max z półtorej. A zjadłam pierogi z kapustą i grzybami i pół tabliczki czekolady :sorry:

ci nasi siatkarze zaczynaja mnie wqrzac !! najpierw wygrywaja seta do 10 a teraz nie umieja sobie poradzic !!!
16 do 14 Ale w napięciu trzymają - farciarze

Do góry