pyciolek87
Mama Alexa:*
Ciekawa jestem gdzie sie z nim umowi?moze w domu starcow?Cuks pewnie nakręca teraz 70-latka, a Kankiya pewnie walczy z małą:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawa jestem gdzie sie z nim umowi?moze w domu starcow?Cuks pewnie nakręca teraz 70-latka, a Kankiya pewnie walczy z małą:-(
eee tam gadasz:-)jka bede w Polsce to sama nie wiem ile czasu mnie nie nie bedzie na bb wiec spokojna Twoja rozczochrana....pobijesz mnie i baaaaa nawet mamusieNo pilnuj się kochana:-) Wykorzystam drogę Twojego powrotu do PolskiNio cio Ty Ciebie to się nie da pobić nawet gdybym siedziała dzień i noc
![]()
jestem jestem robilam se rumianek na spankoa gdzie Kijek z Cukrem?![]()
dziadek juz pewnie spi i sni o jutrzejszym goracym sexie w domu opiekiCuks pewnie nakręca teraz 70-latka, a Kankiya pewnie walczy z małą:-(
no w spaniu to bije nawet swojego ojcano....Cuks ma za dobrze z tym swoim dzieciemprzeciez on spi po 18h/24
Kijek zyjesz?
eee tam gadasz:-)jka bede w Polsce to sama nie wiem ile czasu mnie nie nie bedzie na bb wiec spokojna Twoja rozczochrana....pobijesz mnie i baaaaa nawet mamusie![]()
moj to spi ok 12 h na dobe jak dobrze pojdzie....jestem jestem robilam se rumianek na spanko
dziadek juz pewnie spi i sni o jutrzejszym goracym sexie w domu opieki
no w spaniu to bije nawet swojego ojcaktory kazda wolna chwilke to zara komara przytnie
![]()
Ciekawa jestem gdzie sie z nim umowi?moze w domu starcow?![]()
moj to spi ok 12 h na dobe jak dobrze pojdzie....
ale masz borsuki na chacie![]()
Albo publicznymco by miał dziadek więcej radości naraz
![]()
A co do tego ze Kankiya walczy z małą... oczywiście chodziło mi o Bianeczkę![]()
Cukier wracam do PolandiiiiiiNIE BEDZIE jak toooooooooooooooooooooooo![]()
Kochana a kto powiedzial ze bedzie mi lekko...tynk bede gryzla z tesknoty i chocby mnie zatrzasneli i klamke urwali to i tak neta nie bedzieJa nigdy nie liczyłam nawet ile sypia Krystek
Pyciolek ale nie paplaj głupotNie wytrzymasz bez nas przecież;-)