reklama
witam się :-)Oliwka za długo nie pospała,no spała jak zabita od 20.00 ale wstała 6.30,ta to ma siłę 

niedługo zawozimy Oliwke do dziadków,a dzis dzień zabiegany więc nie posiedze z Wami niestety.miłej soboty

:-)

cos Ty kochana robiła w nocy????;-)

niedługo zawozimy Oliwke do dziadków,a dzis dzień zabiegany więc nie posiedze z Wami niestety.miłej soboty

Ty sie dopiero kładziesz????witajcie kochane sobotnio
Pierwsza jestem.
Żegnam się ,bo idę spać.
Dobranoc![]()

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama Helenki
i Aniki :D
Dzień dobry 

Jadźka
mama 2 synów
DUUUUUŻO ZDRÓWKAWitam. Od razu mówię że nadrabiać nie będę bo nie dam rady niestety za co przepraszam :-(
Kubek mi się rozchorował. Wczoraj dostał gorączki a dzisiaj wymioty mi doszły. Na szczęście nie czekałam i od razu do lekarza poleciałam rano. Leki mam więc mam nadzieję że szybko minie i w nocy spać będzie. Modle się żeby tylko kataru nie dostał bo wtedy to już koniec będzieteraz na szczęście śpi, sen najlepszy na chorobę
Pogoda dzisiaj się zepsuła, pada i coś chłodno nawet nie ma jak wyjść chociaż na chwilę
Ale ja mam ostatnio sny, jak nie jakaś katastrofa samolotu to się całuję z jakimś obcym facetemhehe ciekawe o co chodzi ;-)
Jak dam radę to później zaglądnę![]()
Wcześniej nie wiedziałam bo nie nadrabiałam więc teraz gratulację odnośnie notariusza. A te urzędy to szkoda gadaćWitajcie
troche bylo zalatwiania a i tak gowno zalatwilismy
czekalismy tak dlugo na poczcie zeby zaplacic ten znaczek co w sadzie sie go wydaje za 400 zl (bo kasa byla juz zamknieta) ze przyszlismy jak zamykali sad.... wiec dupa blada a jeszcze babka na xerze tak dlugo to xerowala ze normlanie myslalam ze jajko zniose
i zas trza jechac do sadu w poniedzialek - bo tylko co zalatwilismy to US choc ne do konca bo tez musimy wplacic jeszcze pieniadze na konto bo kasa tez juz byla zamknieta
a potem w korkach stalismy i przyjechalismy do moich rodzicow po mlodego chyba kolo 17
no masakraaaaaaaaaaa
hmmm a tak co jeszcze ??????
moj juz w robocie a mlody spi
ja tez juz okapana no i siedze bo liytuje spodnie dla malego![]()
Masakramadziula heh no chyba taka Twoja rola hihih
a patrzcie na to licytowalam spodnie dla malego - dalam 28 zl bo se mysle no jak juz pojda to gora za ok 30 zl a tu prosze!!!!!!
Next___ Mega Bajer__ Moro Spodenki 92 (733624242) - Aukcje internetowe Allegro

Dobre pytanie-a swoją drogą to ciekawe ile kosztowały jak były nowe ?
Witam. Dobranoc?witajcie kochane sobotnio
Pierwsza jestem.
Żegnam się ,bo idę spać.
Dobranoc![]()
Życzę udanej imprezkiwitam się :-)Oliwka za długo nie pospała,no spała jak zabita od 20.00 ale wstała 6.30,ta to ma siłę
niedługo zawozimy Oliwke do dziadków,a dzis dzień zabiegany więc nie posiedze z Wami niestety.miłej soboty:-)
A teraz się witam. Noc do bani. Sebastian obudził się do jedzenia o 24 potem nie wiem o której znowu potem Seweryn płakał mamusiu i znowu Sebek się obudził między 3 a 4 i ale niewiem i wstał o 7. Jakaś masakra. Teraz jestem z Sebkiem on śpi a ja oficjalnie sprzątam a nie oficjalnie same widzicie :-). Seweryn pojechał z tatą do fryzjera i do sklepu wymienić jakąś część do motoru bo nie pasowała.
O Sebek właśnie się obudził
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hej mamki U nas dzis byc moze grill jezeli pogoda sie nie pogorszy
Mmmm juz jestem glodna 
Ja mam dom wysprzatany Tylko pranko nastawic i na obiadek Leczo mam
)
Noo a moja mala dzis idzie sobie wybrac mate edukacyjna Mam juz na oku 3
)
Zobaczymy ktora jej bedzie odpowiadac najbardziej
Zycze udanego dnia mamki
)
Byeee babki
Ja mam dom wysprzatany Tylko pranko nastawic i na obiadek Leczo mam
Noo a moja mala dzis idzie sobie wybrac mate edukacyjna Mam juz na oku 3
Zobaczymy ktora jej bedzie odpowiadac najbardziej
Zycze udanego dnia mamki
Byeee babki
Ostatnia edycja:
Dziewczynki spia,Dominik oglada Rybki z ferajny a ja dopijam wlasnie kawke

Tesciowie juz sie wprowadzaja-pierwsza ture maja juz za soba i pojechali jzu drugi raz.Nawet Im pomoglam wnosic troszke
:-)
Ale jak mlode sie obudza i beda w miare znosne to wybywam do mojej siory:-);-)

Tesciowie juz sie wprowadzaja-pierwsza ture maja juz za soba i pojechali jzu drugi raz.Nawet Im pomoglam wnosic troszke

Witam1 Od rana wzięłam sie za pranie bo słonce wyszło i ogólne sprzatanie jak to w sobotę. Potem obiad i... spaliłam ziemniaki a potem Zurek mi wykipiał bo Zuzia taka marudna że wyjśc z pokoju nie moge bo zaraz ryk
Ale wreszcie zasnęła.
Zuzia nie woła jeszcze na nocnik ale sadzam ja chociaz na kupke od jakis 2 tyg. Teraz przez 2 dni kupy nie robiła. A wczoraj posadziłam ja na nocnik i bach jest kupencja.;-)

fajnie ze zadne mnie nie zauwayzla
bylam wzesniej ale wciewlo mi bb
pozaznczalam sobie lae poginelao wiec co pamietam-
Anakonda-kobieto juz myslalam ze zaginelas gdzies.
\Beata zdrowia dla Kubulka.
Pati gratuluje mieszkanka
wiecej nie pamietam
pare nowinke-Weronika juz czasami wola siku alemow tak jak na kupe "mama kaaa"
juz pare razy zawolala przed zrobieniem w gacie:-)
jak chce wyjsc na dwor to awantura o buty-najlpesze sa kalosze!niewazne ze zaoknme skwar.i trzeba dziecku kaluze zrobic i sie chlapie
pozniej idzie do kojca psow i tam siedi i gada z nimi,albo kaze im wchodzic i wychodzic:-):-):-):-)
Paulina w szkoel wzgldnie.ma juz humory.ale to pwenie sie przesilenie jesiennie juz zaczyna i dlatego tak.
Zuzia nie woła jeszcze na nocnik ale sadzam ja chociaz na kupke od jakis 2 tyg. Teraz przez 2 dni kupy nie robiła. A wczoraj posadziłam ja na nocnik i bach jest kupencja.;-)
Szerokiej drogi i pogody życzę;-)Witam się sobotnio.
Od 8 z minutami na nogach czyli spałam 2.5 godzinki,ale spoko wyspana jestem.
Idę do sklepu po zakupy i na 13 obiadek musi być,bo o 13.30 wyjeżdżamy.
Wracamy jutro przed południem.:-)
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam sie sobotnio
wpadlam na chwile
ogarnelam troche dom.jeszcze kurze mi zostaly.mala moze zaraz usnie.dzis na obiad gofry
nadal mam dola.ale dobrze ze wczoraj was pczytalam to mniejszy.a gdzie Malina?moj poproawiacz nastroju:-)
ukruszylo mi sie zatrucie od tej bolacej usemk-zmow mi orze policzek i pewnie zacznie bolec.ale nie dam sie bez znieczulenia tym razem

a do tego wylazi mi znowu osemka na dole i stopa mnie boli.zebym nie miala jak rok temu o tej porze zapalenia powiezi w stopie-chodzic nie moglam,anwet na piecie stanac sie nie dalo.
to z przeforsowania nogi i niestety sprawy reumatyczne:-(
a znow zaczelam km stukac codziennie i tak final.
przypomnialas mi o kawce.zaraz sobie zrobie:-)
ja bym ze swoimi tesciami przez sciane rady nie daa.ale moze chociaz bedziesz miala latwiej zeby dzieci z kims na chwile zostawic czy cos.
u mnie pogoda do bani.pol nocy lalao jest szaro i ponuro,a wczora byl niezly skwar.
gratuluje kupki:-)
lepiej na nocnik bo potem mnie mycia:-)
ja dzis mala na czuja i 2 razy zawolala siku jeszczez przed zrobieniem

mam nadzieje ze juz kuma o co chodzi.ale tetre jej zakladam profilaktycznie zeby nie pra spodni w kolko.:-)
wpadlam na chwile
ogarnelam troche dom.jeszcze kurze mi zostaly.mala moze zaraz usnie.dzis na obiad gofry

nadal mam dola.ale dobrze ze wczoraj was pczytalam to mniejszy.a gdzie Malina?moj poproawiacz nastroju:-)
ukruszylo mi sie zatrucie od tej bolacej usemk-zmow mi orze policzek i pewnie zacznie bolec.ale nie dam sie bez znieczulenia tym razem

a do tego wylazi mi znowu osemka na dole i stopa mnie boli.zebym nie miala jak rok temu o tej porze zapalenia powiezi w stopie-chodzic nie moglam,anwet na piecie stanac sie nie dalo.
to z przeforsowania nogi i niestety sprawy reumatyczne:-(
a znow zaczelam km stukac codziennie i tak final.
Dziewczynki spia,Dominik oglada Rybki z ferajny a ja dopijam wlasnie kawke
Tesciowie juz sie wprowadzaja-pierwsza ture maja juz za soba i pojechali jzu drugi raz.Nawet Im pomoglam wnosic troszke:-)
przypomnialas mi o kawce.zaraz sobie zrobie:-)
ja bym ze swoimi tesciami przez sciane rady nie daa.ale moze chociaz bedziesz miala latwiej zeby dzieci z kims na chwile zostawic czy cos.
Witam1 Od rana wzięłam sie za pranie bo słonce wyszło i ogólne sprzatanie jak to w sobotę. Potem obiad i... spaliłam ziemniaki a potem Zurek mi wykipiał bo Zuzia taka marudna że wyjśc z pokoju nie moge bo zaraz rykAle wreszcie zasnęła.
Szerokiej drogi i pogody życzę;-)
u mnie pogoda do bani.pol nocy lalao jest szaro i ponuro,a wczora byl niezly skwar.
gratuluje kupki:-)
lepiej na nocnik bo potem mnie mycia:-)
ja dzis mala na czuja i 2 razy zawolala siku jeszczez przed zrobieniem

mam nadzieje ze juz kuma o co chodzi.ale tetre jej zakladam profilaktycznie zeby nie pra spodni w kolko.:-)
Podziel się: