reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam się :-)Oliwka za długo nie pospała,no spała jak zabita od 20.00 ale wstała 6.30,ta to ma siłę :tak::tak::tak::tak:

niedługo zawozimy Oliwke do dziadków,a dzis dzień zabiegany więc nie posiedze z Wami niestety.miłej soboty :tak::tak::tak::tak::-)

witajcie kochane sobotnio
Pierwsza jestem.:-D:-D:-D
Żegnam się ,bo idę spać.
Dobranoc :tak::-D:-D:-D
Ty sie dopiero kładziesz???? :szok::szok::szok::szok::szok::szok: cos Ty kochana robiła w nocy????;-):-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja
Jakas niedospana,mlode zasmarkane i ja nadal tez-masakra:no:
Ta pogoda cos Im chyba nie wyszla bo jest zimno i zero slonca:wściekła/y::no:
Zmykam robic sniadanko

Witam się sobotnio.
Od 8 z minutami na nogach czyli spałam 2.5 godzinki :-D:-D:-D,ale spoko wyspana jestem.
Idę do sklepu po zakupy i na 13 obiadek musi być,bo o 13.30 wyjeżdżamy.
Wracamy jutro przed południem.:tak::-)

Witam. Od razu mówię że nadrabiać nie będę bo nie dam rady niestety za co przepraszam :-(
Kubek mi się rozchorował. Wczoraj dostał gorączki a dzisiaj wymioty mi doszły. Na szczęście nie czekałam i od razu do lekarza poleciałam rano. Leki mam więc mam nadzieję że szybko minie i w nocy spać będzie. Modle się żeby tylko kataru nie dostał bo wtedy to już koniec będzie :no: teraz na szczęście śpi, sen najlepszy na chorobę :tak:
Pogoda dzisiaj się zepsuła, pada i coś chłodno nawet nie ma jak wyjść chociaż na chwilę :no:
Ale ja mam ostatnio sny, jak nie jakaś katastrofa samolotu to się całuję z jakimś obcym facetem :-D hehe ciekawe o co chodzi ;-)
Jak dam radę to później zaglądnę :tak:
DUUUUUŻO ZDRÓWKA

Witajcie
troche bylo zalatwiania a i tak gowno zalatwilismy
czekalismy tak dlugo na poczcie zeby zaplacic ten znaczek co w sadzie sie go wydaje za 400 zl (bo kasa byla juz zamknieta) ze przyszlismy jak zamykali sad.... wiec dupa blada a jeszcze babka na xerze tak dlugo to xerowala ze normlanie myslalam ze jajko zniose :angry:
i zas trza jechac do sadu w poniedzialek - bo tylko co zalatwilismy to US choc ne do konca bo tez musimy wplacic jeszcze pieniadze na konto bo kasa tez juz byla zamknieta
a potem w korkach stalismy i przyjechalismy do moich rodzicow po mlodego chyba kolo 17 :wściekła/y:
no masakraaaaaaaaaaa:sorry2::sorry2::sorry2:

hmmm a tak co jeszcze ??????
moj juz w robocie a mlody spi
ja tez juz okapana no i siedze bo liytuje spodnie dla malego :tak:
Wcześniej nie wiedziałam bo nie nadrabiałam więc teraz gratulację odnośnie notariusza. A te urzędy to szkoda gadać

madziula heh no chyba taka Twoja rola hihih

a patrzcie na to licytowalam spodnie dla malego - dalam 28 zl bo se mysle no jak juz pojda to gora za ok 30 zl a tu prosze!!!!!! :szok::szok::szok::no::no::no::no:
Next___ Mega Bajer__ Moro Spodenki 92 (733624242) - Aukcje internetowe Allegro
Masakra:szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok:-a swoją drogą to ciekawe ile kosztowały jak były nowe ?
Dobre pytanie

witajcie kochane sobotnio
Pierwsza jestem.:-D:-D:-D
Żegnam się ,bo idę spać.
Dobranoc :tak::-D:-D:-D
Witam. Dobranoc?

witam się :-)Oliwka za długo nie pospała,no spała jak zabita od 20.00 ale wstała 6.30,ta to ma siłę :tak::tak::tak::tak:

niedługo zawozimy Oliwke do dziadków,a dzis dzień zabiegany więc nie posiedze z Wami niestety.miłej soboty :tak::tak::tak::tak::-)
Życzę udanej imprezki

A teraz się witam. Noc do bani. Sebastian obudził się do jedzenia o 24 potem nie wiem o której znowu potem Seweryn płakał mamusiu i znowu Sebek się obudził między 3 a 4 i ale niewiem i wstał o 7. Jakaś masakra. Teraz jestem z Sebkiem on śpi a ja oficjalnie sprzątam a nie oficjalnie same widzicie :-). Seweryn pojechał z tatą do fryzjera i do sklepu wymienić jakąś część do motoru bo nie pasowała.

O Sebek właśnie się obudził

Hej mamki U nas dzis byc moze grill jezeli pogoda sie nie pogorszy :) Mmmm juz jestem glodna :)
Ja mam dom wysprzatany Tylko pranko nastawic i na obiadek Leczo mam :))
Noo a moja mala dzis idzie sobie wybrac mate edukacyjna Mam juz na oku 3 :))
Zobaczymy ktora jej bedzie odpowiadac najbardziej :)
Zycze udanego dnia mamki :))

Byeee babki

Ostatnia edycja:
Dziewczynki spia,Dominik oglada Rybki z ferajny a ja dopijam wlasnie kawke:tak::tak::tak::tak::tak:
Tesciowie juz sie wprowadzaja-pierwsza ture maja juz za soba i pojechali jzu drugi raz.Nawet Im pomoglam wnosic troszke:-p:-)
Ale jak mlode sie obudza i beda w miare znosne to wybywam do mojej siory:-);-):-p

Witam1 Od rana wzięłam sie za pranie bo słonce wyszło i ogólne sprzatanie jak to w sobotę. Potem obiad i... spaliłam ziemniaki a potem Zurek mi wykipiał bo Zuzia taka marudna że wyjśc z pokoju nie moge bo zaraz ryk:wściekła/y::szok: Ale wreszcie zasnęła.
fajnie ze zadne mnie nie zauwayzla
bylam wzesniej ale wciewlo mi bb:baffled:

pozaznczalam sobie lae poginelao wiec co pamietam-
Anakonda-kobieto juz myslalam ze zaginelas gdzies.
\Beata zdrowia dla Kubulka.
Pati gratuluje mieszkanka

wiecej nie pamietam

pare nowinke-Weronika juz czasami wola siku alemow tak jak na kupe "mama kaaa"
juz pare razy zawolala przed zrobieniem w gacie:-)
jak chce wyjsc na dwor to awantura o buty-najlpesze sa kalosze!niewazne ze zaoknme skwar.i trzeba dziecku kaluze zrobic i sie chlapie:-D:-D:-D:rofl2:
pozniej idzie do kojca psow i tam siedi i gada z nimi,albo kaze im wchodzic i wychodzic:-):-):-):-)

Paulina w szkoel wzgldnie.ma juz humory.ale to pwenie sie przesilenie jesiennie juz zaczyna i dlatego tak.

Zuzia nie woła jeszcze na nocnik ale sadzam ja chociaz na kupke od jakis 2 tyg. Teraz przez 2 dni kupy nie robiła. A wczoraj posadziłam ja na nocnik i bach jest kupencja.;-)

Witam się sobotnio.
Od 8 z minutami na nogach czyli spałam 2.5 godzinki :-D:-D:-D,ale spoko wyspana jestem.
Idę do sklepu po zakupy i na 13 obiadek musi być,bo o 13.30 wyjeżdżamy.
Wracamy jutro przed południem.:tak::-)
Szerokiej drogi i pogody życzę;-)

reklama
witam sie sobotnio
wpadlam na chwile
ogarnelam troche dom.jeszcze kurze mi zostaly.mala moze zaraz usnie.dzis na obiad gofry:rofl2:
nadal mam dola.ale dobrze ze wczoraj was pczytalam to mniejszy.a gdzie Malina?moj poproawiacz nastroju:-)

ukruszylo mi sie zatrucie od tej bolacej usemk-zmow mi orze policzek i pewnie zacznie bolec.ale nie dam sie bez znieczulenia tym razem:no::no::no::no::no::no::no:
a do tego wylazi mi znowu osemka na dole i stopa mnie boli.zebym nie miala jak rok temu o tej porze zapalenia powiezi w stopie-chodzic nie moglam,anwet na piecie stanac sie nie dalo.
to z przeforsowania nogi i niestety sprawy reumatyczne:-(
a znow zaczelam km stukac codziennie i tak final.

Dziewczynki spia,Dominik oglada Rybki z ferajny a ja dopijam wlasnie kawke:tak::tak::tak::tak::tak:
Tesciowie juz sie wprowadzaja-pierwsza ture maja juz za soba i pojechali jzu drugi raz.Nawet Im pomoglam wnosic troszke:-p:-)
Ale jak mlode sie obudza i beda w miare znosne to wybywam do mojej siory:-);-):-p

przypomnialas mi o kawce.zaraz sobie zrobie:-)
ja bym ze swoimi tesciami przez sciane rady nie daa.ale moze chociaz bedziesz miala latwiej zeby dzieci z kims na chwile zostawic czy cos.

Witam1 Od rana wzięłam sie za pranie bo słonce wyszło i ogólne sprzatanie jak to w sobotę. Potem obiad i... spaliłam ziemniaki a potem Zurek mi wykipiał bo Zuzia taka marudna że wyjśc z pokoju nie moge bo zaraz ryk:wściekła/y::szok: Ale wreszcie zasnęła.

Zuzia nie woła jeszcze na nocnik ale sadzam ja chociaz na kupke od jakis 2 tyg. Teraz przez 2 dni kupy nie robiła. A wczoraj posadziłam ja na nocnik i bach jest kupencja.;-)

Szerokiej drogi i pogody życzę;-)

u mnie pogoda do bani.pol nocy lalao jest szaro i ponuro,a wczora byl niezly skwar.

gratuluje kupki:-)
lepiej na nocnik bo potem mnie mycia:-)
ja dzis mala na czuja i 2 razy zawolala siku jeszczez przed zrobieniem:-D:-D:-D
mam nadzieje ze juz kuma o co chodzi.ale tetre jej zakladam profilaktycznie zeby nie pra spodni w kolko.:-)

Do góry