reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mamy i przygotowania torby do szpitala.

Amelkowa do domu wracałam w ciuchach ciążowych (bo w inne niestey ptrzez pewien czas cięzko wejśc) i niestety z "ksiązką", ale tylko dlatego, że nie pozwolono nam do szpitala przynieśc podpasek i ich po prostu nie miałam, teraz chyba będę mądrzejsza i na wyjście wezmę podpaski... z resztą mi się wydaje, że te wielkie podpachy/pieluszki Bella wcale nie sa dobrze chłonne.. zanim wydzielina wsiąknie to czasami potrafi spłynąć... sorki za opis, ale tak jest... więc nie wiem czemu w szpitalu się przy nich tak upierają? no ale jak mus to mus, protestować nie będę i też je sobie kupiłam...

reklama
A dziewczyny, które rodziłyście - w czym wracałyście do domu? też z tą książką telefoniczną między nogami??? Czy miałyście coś innego?
..
ja wracałam w ciuszkach z 5miesiąća ciąży ale były takie kobitki tam że były po porodzie chude jak szkapa a teraz przyszykuje sobie ciuchy z początku ciąży i takie z 6miesiąća żeby później nie panikować

a co wy za podpaski będzie mieli że piszecie książka przecież one nie śą aż takie grube ja takie kupiłam i takie miałam po porodziehttp://www.allegro.pl/item729064848_bella_podpaski_nova_maxi_air_10_szt.html#galleryhttp

Ostatnia edycja:
a co wy za podpaski będzie mieli że piszecie książka przecież one nie śą aż takie grube ja takie kupiłam i takie miałam po porodzieBELLA Podpaski Nova Maxi Air (10 szt.) (729064848) - Aukcje internetowe Allegrohttp
Arlenka - to nie te - ja ostatnio miałam Bella baby - te poniżej. Takie mi też dziś w aptece poleciła babeczka, więc chyba większych nie ma.
http://www.blizejciebie.pl/podklady...norazowe_bella_baby_szt_10.html,146_283,575,1

A moja koleżanka po porodzie na wyjście poprosiła swojego M.o przywiezienie rybaczków /rybaczek???/,takich w których chodziła przed ciążą ależ była zdziwiona,że w nie nie weszła.A jej mąż mówił jej to,ale nieee ;-) Na szczęście Mariusz wziął też spodnie ciążowe:-) Do tej pory to wspominają a minęły 2 lata ;)

Ostatnia edycja:
Arlena w naszym szpitalu takich wymagają... nawet są one na liście rzeczy które trzeba zabrać ze sobą do szpitala

Ja kupiłam te wielkie podpaski belli (20 szt.) i oczywiście zwykłe max chłonne podpaski belli. Tylko nie z siateczką, bo siateczka to masakra - jakbym foliowy worek założyła. I kupiłam jeszcze podkłady poporodowe, takie 60x60. Będę czuła się pewniej :-)

Dziewczyny, jak sobie uświadomiłam, że znowu będzie coś ze mnie leciało to trochę niefajnie mi się zrobiło. Od stycznia nie mam okresu i to takie miłe jest, że już się przyzwyczaiła. A tu jeszcze po porodzie tak obficie lecieć będzie:no::no::no:

Dziewczyny, jak sobie uświadomiłam, że znowu będzie coś ze mnie leciało to trochę niefajnie mi się zrobiło. Od stycznia nie mam okresu i to takie miłe jest, że już się przyzwyczaiła. A tu jeszcze po porodzie tak obficie lecieć będzie:no::no::no:

no też ostatnio o tym myślałam :dry::dry::baffled:

torby mi się wyprały:-):-) wezmę dwie - jedną mniejszą na porodówkę a drugą większą już z resztą rzeczy, zresztą jeszcze zobaczę jak mi pójdzie organizacja pakowania ;-) niech tylko wyschną

reklama
U mnie to już w ogóle menstruacja pojawiała się raz na 6 miesięcy a więc jak teraz pomyślę o tym kisielku to słabo mi się robi:baffled::baffled: Jeszcze do tego obdarta z godności w postaci jakiejś wielkiej podpachy i gatek z siateczką....KASZANA

Do góry