reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

eh patrze ze nie jestem sama mnie to sen osttanio tez nie sluzy :( ciagle sie budze sikac juz dosc mam :( chyba naprawde brzuch mi obnizyl sie ze tak latam czesto pozatym czy tez tak macie bo mnie to suszy strasznie i nie wiem czym gasic pragnienie!! bo nic mi nie pomaga nawte cole wczoraj kupilam i nic :( nie wiem normalnie.... a jak wypije bez umiaru napoju czy cos zaraz zgaga mnie lapie.... szok
a dzisiaj (ale to chyba przez pogode jakos ponuro sie zrobilo albo padal deszcz albo zaraz bedzie padac) obudzilam sie w nocy z bolem głowy :( i do tej pory mnie meczy ... o jejkus ta ciaza traci swe uroki :baffled:

też tak mam że mnie suszy.... ale ja miałam tak zawsze może z miesięczną przerwą:tak: piję zawsz colę na noc albo lifta jakbłkowo brzoskwiniowego:sorry2:
ostatecznie zimną czekoladę na gorąco z wieczora:-p
no a siku chodze raz tylko w nocy i nawet nie zerkam na zegarek o której bo chyba bym ponownie nie zasnęła....

a co do bólu głowy pomyśl sobie że mnie boli co 2 dni....:dry: bo u nas tak często zmienia się pogoda... że masakra...
no i zgaga to samo....
na dodatek wczoraj jak szłam wieczorem siku to D musiał wstać... powoli mnie podnieść i prowadzić jak starą zgarbioną staruszkę bo ta rwa mi nie daje spokoju:wściekła/y:

a wam martolinka i klaudzia życzęszybkiego powrotu do zdrowia

reklama
o matko :szok: no to jak tak od 4 nie śpisz... Lepiej odpoczywaj, bo później nie będzie kiedy ;-)

Ja od 7 piszę pracę.... Mam nadzieję, że zdążę do poniedziałku...
usnęłam o 6 i spałam do 9 więc nadrobiłam. Współczuje tego pisania ale przynajmniej się za to wzięłaś , bo mi najtrudniej jest się zmobilizować. Przekładam tylko książki z miejsca na miejsce. A pasuje zacząć bo czeka mnie ochrzan od promotora że mnie od grudnia nie widział :((
trzymam kciuki :))

eh patrze ze nie jestem sama mnie to sen osttanio tez nie sluzy :( ciagle sie budze sikac juz dosc mam :( chyba naprawde brzuch mi obnizyl sie ze tak latam czesto pozatym czy tez tak macie bo mnie to suszy strasznie i nie wiem czym gasic pragnienie!! bo nic mi nie pomaga nawte cole wczoraj kupilam i nic :( nie wiem normalnie.... a jak wypije bez umiaru napoju czy cos zaraz zgaga mnie lapie.... szok
a dzisiaj (ale to chyba przez pogode jakos ponuro sie zrobilo albo padal deszcz albo zaraz bedzie padac) obudzilam sie w nocy z bolem głowy :( i do tej pory mnie meczy ... o jejkus ta ciaza traci swe uroki :baffled:
ja też ciągle mam pragnienie. Wczoraj wypiłam litr mleka a później musiałam jeszcze wode. A tu wtedy w nocy wstawać trzeba co 2-3 godziny. Masakra. Staram się nie pić za dużo ale wtedy czuje sahare w buzi dlatego jem dużo owoców.

ja też ciągle mam pragnienie. Wczoraj wypiłam litr mleka a później musiałam jeszcze wode. A tu wtedy w nocy wstawać trzeba co 2-3 godziny. Masakra. Staram się nie pić za dużo ale wtedy czuje sahare w buzi dlatego jem dużo owoców.

ja też mam duże pragnienie. W nocy szklanka przy łóżku obowiązkowo, z domu też bez wody w torebce nie wychodze. Ale mogę pić tylko wodę, bo mam tę cukrzycę... dobrze, że mamy w domu eden, to nie musimy wnosić tej całej wody na nasze trzecie piętro ;-) no, my jak my.. mąż nie musi :-)

:szok::szok::szok: O MATKO! hehe ale duza pociecha heheheh a wczesniej mowili jej ze corcia bedzie duza????
cała ciąże nastawiali ją na dziecko normalnych rozmiarów :D ona nakupowała pełno ciuszków w rozmiarze 56 , dopiero pod sam koniec ciąży na ostatnim usg wyszło, że malutka waży 4800 i że koleżanka może zapomnieć o porodzie sn, tak zadecydował jej lekarz :) a i tak mała urodziła się z większą wagą niż podało usg! dlatego chyba dobrze, że miła tą cesarkę :)
Dlatego ja boję się kupować ciuszki na rozmiar 56 :) wszystkie co mam na 56 to dostałam :D a sama kupuje większe :-) w razie jak Lenka będzie mała, to mama mi dokupi, jak braknie mi tych na 56, chociaż mam ich na serio sporo

reklama
Do góry