reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale mam dzisiaj popierniczony dzien:no::wściekła/y:Dosyc ze jestem niewyspana to jeszcze jakis mega pech:no:Po sniadaniu zaczelam sie szykowac na spcer a tu dupa zaczelo padac:no:Wiec wzielam sie za sprzatanie.Zrobilam cala chate odkurzaczem i chcialam umyc podlogi.Jak wyduszalam mopa to zlamal mi sie ten kij i dostalam z niego w gebe i przecielam sobie palec tym kikutem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec podlogi mylam prawie na lezaco:wściekła/y::no:Pozniej dzieciaki mnie mega wkurzaly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz mlode spia,a Dominik wisi nade mna caly czas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

MALINUS
Wspolczuje sasiada:no::no::no::no:Oj teraz pewnie maly bedzie marudzil

AGNES
Udanej imprezki:-):tak:

Ale mam dzisiaj popierniczony dzien:no::wściekła/y:Dosyc ze jestem niewyspana to jeszcze jakis mega pech:no:Po sniadaniu zaczelam sie szykowac na spcer a tu dupa zaczelo padac:no:Wiec wzielam sie za sprzatanie.Zrobilam cala chate odkurzaczem i chcialam umyc podlogi.Jak wyduszalam mopa to zlamal mi sie ten kij i dostalam z niego w gebe i przecielam sobie palec tym kikutem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec podlogi mylam prawie na lezaco:wściekła/y::no:Pozniej dzieciaki mnie mega wkurzaly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz mlode spia,a Dominik wisi nade mna caly czas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

MALINUS
Wspolczuje sasiada:no::no::no::no:Oj teraz pewnie maly bedzie marudzil

AGNES
Udanej imprezki:-):tak:
oj dowikluś współczuję:-:)-:)-(
mój Adam od rana na mnie działa jak płachta na byka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie mam nerwa na niego na maxa marudzi wyje smęci kłóci się z julką pyskuje no normalnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Antoni zasypiał przed 20 minutami sąsiad znów wiertarę udarową włączył aż mi wszystko się w domu trzęsło pietruszka tulił i bujał antka bo ten marudny był ju,z na maxa jak nie wyskoczyłam w ten deszcz w krótkich spodniach z rozwianym włosem i mega nerwem wbiegłam do sąsiada nawet zapukać zapomniałam powiedziałam mu co o nim myślę i tych jego ciągnących się od prawie roku remntach to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no teraz jest cicho ale antek nie może zasnąć i marudzi tak że:angry::angry:a tu nawet nie ma jak wyjść z nim na sacer bo pada pada i pada:no:
no się wam wyżaliłam:tak::tak:

ja jestem jakas spiaca przez te pogode:baffled:kawe juz wypilam ale nic nie pomogla

Agnieszka no to szalejcie ja sie nie wybieram nigdzie bo na trodlu nas deszcz zlapal heheh zaliczylam kielbaske z grilla:tak:

Dowikla wspolczuje faktycznie jakis pechozol ale nie martw sie za to jutro bedziesz miala fajniejszy dziunek

Malinka troche tego jest :-D zakupy zrobilam w HM
Spodnie z Hallo Kitty, skarpetki, podkolanowki,2* leginsy, 3*golfiki, koszule na dlugi rekaw i na krotki, dwa bolerka jedno na dlugi drugie na krotki, golf na krotki z bluzeczka na dlugi, biala bluzeczke, tunika z Mini, kurteczko bluze hmmm chyba tyle
Zostalo mi do zakupienia: rajstopki, buty i gruba kurtka:sorry2:
Czapke z niby chusta pod szyje kupilam wczesniej

Ewelikna powodzenia:happy:

Mamita dobrze ze siostra zadzwonila :rofl2: rownie dobrze mogla zapukac do drzwi

witam,

nie mam coś dzisiaj weny...

Jest5em u mamy, bo przyjechałam po Helenkę :tak: Właśnie poszła z babcia z psem na spacer :tak: Tylko, ze zapomniały psa i musiały sie wracać :-D

Agnes, czekamy na foto reportaż urodzin :tak:
Malina, współczuje sąsiada :no: Moja mama ma takiego ci się od 15 lat remontuje
Dowikla, wygrała dwie twoje aukcje :-D:-p Podlicz mnie i napisz najlepiej na gg :)

witam kochane niedzielnie.
My już z Klauduchą nawet się wyspałyśmy po czuwaniu,obiadek zjedzony,teśc na dole zmywa po obiedzie ,a ja mam relaksik.
Chyba się jeszcze położę.:-D:-D:-D:-D

a ja niedawno wróciłam z kosciólka bo mamy spotkano przed komunia ciesze sie bo wszyscy mają jednakowe ubranko i nie musze użerac sie z Zuzia bo ona nie widomo jaka by chciala Mąz na nocke idzie ja troche powtarzam testy na jutro Mam nadzieje ze Żyd pomoże :-D:-D:-D:-D:-D milej niedzieli

Asia trzymam kciukasy z całej siły żeby jutro to był TEN DZIEŃ !!!!!!:tak::-D
Agnes udanej imprezy!!!
Malina wyobrażam sobie ciebie taką wkurzoną ,biedny sąsiad;-):-p
Ja też mam dziś lenia ipisac mi sie nie chce ....to spadam:tak:

Ja chyba wyjde chociaz na pol godzinki z mlodymi na podworko bo mi za bardzo szaleja:no:
Zjedlismy obiad i juz mam pozmywane.Nadal jestem mega spiaca:no:

MH
Kochana podlicz sie a ja juz wszystko Tobie spakuje:-):tak:

reklama
Do góry